• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sizce okullar devam etmeli mi?

''Wolfred1ght''

Profesör
şuanda 40 bin vaka sınırı aşıldı.Okulların il il verilecek durumlara göre devam etmesi söz konusu.Sizce okullar kapanmalı mı ?

şuan devam ediyo ama bizim okulda tatil korona çıktı has gene oyun oynuyomda zaten devam etmemeli

Bizim müdür sınavları yapacam demişti.

Bir umut dilekçe verdik,
Meb' in kararlarını uygulamadığından görevden alındı.

Açılmasın tabii,
Vakalar gençlerden bulaşıyor diyorlar, o zaman açmasınlar.

Okullar devam edecekse geri kalan tüm Türkiye'nin (sağlık, öğretmen ve güvenlik vs çalışanları haricinde kapanması lazım)

Eğer kapanmayacaksa tüm Türkiye okullar devam etmemeli...

Bence de devam etmemeli. Koronavirüs kapmadım ama korkuyorum.

tatil yapacan demi ?
Artık şu algıdan kurtulun ya.Neymiş "Sınav zamanına kadar boş boş oyun oyna sınav gelince sınaviptalolsun okullar açılmasın gibi şeyler yapıyorlar" diyenler bile vardı.Bakın böyle diyenlere sesleniyorum.Evet dediğiniz gibi yapanlar var ama öğrencilerin çoğunluğu bulaştırmaktan ya da bulaşmasından korkuyor.Burada okullar açılsa şuan 400k nüfusun 397k i pozitifse bu sayı 399k e belki de 400k e çıkacak.Biraz anlayışlı olun.

Artık şu algıdan kurtulun ya.Neymiş "Sınav zamanına kadar boş boş oyun oyna sınav gelince sınaviptalolsun okullar açılmasın gibi şeyler yapıyorlar" diyenler bile vardı.Bakın böyle diyenlere sesleniyorum.Evet dediğiniz gibi yapanlar var ama öğrencilerin çoğunluğu bulaştırmaktan ya da bulaşmasından korkuyor.Burada okullar açılsa şuan 400k nüfusun 397k i pozitifse bu sayı 399k e belki de 400k e çıkacak.Biraz anlayışlı olun.
Hiç bilmiyordum, Bana bağırma, senden daha büyük bir bireyim.

Hiç bilmiyordum, Bana bağırma, senden daha büyük bir bireyim.
Bağırdığımı nereden çıkardığınızı anlayamadım.Sadece artık öğrencilerin büyük çoğunluğunun evde oturup oyun oynamak ya da dizi film izlemek istediğinden değil de virüs bulaşmasından ya da bulaştırmasından dolayı okula gitmek istemediğini anlamanızı istemiştim.

Bağırdığımı nereden çıkardığınızı anlayamadım.Sadece artık öğrencilerin büyük çoğunluğunun evde oturup oyun oynamak ya da dizi film izlemek istediğinden değil de virüs bulaşmasından ya da bulaştırmasından dolayı okula gitmek istemediğini anlamanızı istemiştim.
Ama bir yeri atlıyorsunuz.
o bir ironi cümlesi

arta arta gidiyoruz...

Ekli dosyalar

• 2121.PNG
    2121.PNG
    282.4 KB · Görüntüleme: 77
arta arta gidiyoruz...
Bunların azalması için illaha ki yasak mı gelmeli gezmemek için bir yasağa ihtiyaç duyuyorsanız ne bileyim yani bugün otobüste bir amca maskesi var takmayarak yolculuk yapıyordu ben uyarmasam takmayacak sonra otobüs çok kalabalık gittim camı açtım 1 2dk geçti kapattılar sonra tekrar açtım sonra başkası kapattı dedi adam hasta (maskesini sonradan takan adamı belirterek) kardeşim bende ondan camları açıyorum hastaysa bize bulaştırmasın diye bizim insanımız böyle oldukça daha çok görürüz bu sayıları

Bunların azalması için illaha ki yasak mı gelmeli gezmemek için bir yasağa ihtiyaç duyuyorsanız ne bileyim yani bugün otobüste bir amca maskesi var takmayarak yolculuk yapıyordu ben uyarmasam takmayacak sonra otobüs çok kalabalık gittim camı açtım 1 2dk geçti kapattılar sonra tekrar açtım sonra başkası kapattı dedi adam hasta (maskesini sonradan takan adamı belirterek) kardeşim bende ondan camları açıyorum hastaysa bize bulaştırmasın diye bizim insanımız böyle oldukça daha çok görürüz bu sayıları
Gezmemek için ben bir yasağa ihtiyaç duymuyorum ama görünen o ki pek çok kişi duyuyor.