''Wolfred1ght''
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,290
şuanda 40 bin vaka sınırı aşıldı.Okulların il il verilecek durumlara göre devam etmesi söz konusu.Sizce okullar kapanmalı mı ?
Vakalar arttı.Okulların kapanması lazım.Devam edilirse şu anki tablo daha da kötü olucak.şuanda 40 bin vaka sınırı aşıldı.Okulların il il verilecek durumlara göre devam etmesi söz konusu.Sizce okullar kapanmalı mı ?
Onlarada virüs bulaşsın mı istiyorsunuzetsin aramızda öğretmen olanlar var.
ha tabi işim gücüm yok insalra virüs bulaşmasını isteyeceğim dimi ? evet !Onlarada virüs bulaşsın mı istiyorsunuz
60k vaka ile bütün öğrenci ve öğretmeni tehlikeye atmak bence mantıklı değil. Evet online eğitim verimsiz geçebilir ama önemli olan sağlıkha tabi işim gücüm yok insalra virüs bulaşmasını isteyeceğim dimi ? evet !
tatil yapacan demi ?Okullar kapatılmalı.
Nee? Zaten yazılıyı 2 haftadır oluyorum. Rahatlamak da hakkım yani. ?tatil yapacan demi ?
tabi, ama lgs bittikten sonra.Nee? Zaten yazılıyı 2 haftadır oluyorum. Rahatlamak da hakkım yani. ?
size 2 seçenek sunuyoruz daha doğrusu sunuyorlarBence de devam etmemeli. Koronavirüs kapmadım ama korkuyorum.
Geçende 520k idi.Azalma olmuş xdDevam etmemeli.Etse de gitmem zaten burada 400k nüfus var 397k sı pozitif şuan.
Bence de."Açılmalı mı" yı geçelim "Açılacak mı" yı konuşalım. Bence açılmayacak, açılmamalı.
Artık şu algıdan kurtulun ya.Neymiş "Sınav zamanına kadar boş boş oyun oyna sınav gelince sınaviptalolsun okullar açılmasın gibi şeyler yapıyorlar" diyenler bile vardı.Bakın böyle diyenlere sesleniyorum.Evet dediğiniz gibi yapanlar var ama öğrencilerin çoğunluğu bulaştırmaktan ya da bulaşmasından korkuyor.Burada okullar açılsa şuan 400k nüfusun 397k i pozitifse bu sayı 399k e belki de 400k e çıkacak.Biraz anlayışlı olun.tatil yapacan demi ?
Hiç bilmiyordum, Bana bağırma, senden daha büyük bir bireyim.Artık şu algıdan kurtulun ya.Neymiş "Sınav zamanına kadar boş boş oyun oyna sınav gelince sınaviptalolsun okullar açılmasın gibi şeyler yapıyorlar" diyenler bile vardı.Bakın böyle diyenlere sesleniyorum.Evet dediğiniz gibi yapanlar var ama öğrencilerin çoğunluğu bulaştırmaktan ya da bulaşmasından korkuyor.Burada okullar açılsa şuan 400k nüfusun 397k i pozitifse bu sayı 399k e belki de 400k e çıkacak.Biraz anlayışlı olun.
Bağırdığımı nereden çıkardığınızı anlayamadım.Sadece artık öğrencilerin büyük çoğunluğunun evde oturup oyun oynamak ya da dizi film izlemek istediğinden değil de virüs bulaşmasından ya da bulaştırmasından dolayı okula gitmek istemediğini anlamanızı istemiştim.Hiç bilmiyordum, Bana bağırma, senden daha büyük bir bireyim.
Ama bir yeri atlıyorsunuz.Bağırdığımı nereden çıkardığınızı anlayamadım.Sadece artık öğrencilerin büyük çoğunluğunun evde oturup oyun oynamak ya da dizi film izlemek istediğinden değil de virüs bulaşmasından ya da bulaştırmasından dolayı okula gitmek istemediğini anlamanızı istemiştim.
Açılmasın diyenleri anlamıyorum insanlar kurallara uyarsa sorun olmaz bizimkiler öpüiecek gibi yakın okullar açılmazsa lise de konulara dümdüz bakmaktan başka bir şey yapmazlar yada üniversitedeAma bir yeri atlıyorsunuz.
o bir ironi cümlesi
Bunların azalması için illaha ki yasak mı gelmeli gezmemek için bir yasağa ihtiyaç duyuyorsanız ne bileyim yani bugün otobüste bir amca maskesi var takmayarak yolculuk yapıyordu ben uyarmasam takmayacak sonra otobüs çok kalabalık gittim camı açtım 1 2dk geçti kapattılar sonra tekrar açtım sonra başkası kapattı dedi adam hasta (maskesini sonradan takan adamı belirterek) kardeşim bende ondan camları açıyorum hastaysa bize bulaştırmasın diye bizim insanımız böyle oldukça daha çok görürüz bu sayılarıarta arta gidiyoruz...
Gezmemek için ben bir yasağa ihtiyaç duymuyorum ama görünen o ki pek çok kişi duyuyor.Bunların azalması için illaha ki yasak mı gelmeli gezmemek için bir yasağa ihtiyaç duyuyorsanız ne bileyim yani bugün otobüste bir amca maskesi var takmayarak yolculuk yapıyordu ben uyarmasam takmayacak sonra otobüs çok kalabalık gittim camı açtım 1 2dk geçti kapattılar sonra tekrar açtım sonra başkası kapattı dedi adam hasta (maskesini sonradan takan adamı belirterek) kardeşim bende ondan camları açıyorum hastaysa bize bulaştırmasın diye bizim insanımız böyle oldukça daha çok görürüz bu sayıları