sivasbeyefendisi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
Merhaba,
Yıllardır Android kullanıyorum, son 5-6 aydır iPhone 13 kullanmaktayım. ( Garantisi 9 ay kaldığı için fiyatı düşmeden satayım diyorum )
Şuan 22.000₺ bandında iPhone’ u satıp Android bir telefona geçmek istiyorum;
Kasmasın, kronik arızası olmasın, kamerasından iPhone kadar beklentim yok ama video konusunda iPhone’ a yakın olmasını istiyorum ( OnePlus 9 Pro 8K 30 FPS video çekebiliyor )
Video stabilliğinin de iyi olmasını istiyorum arabada video çektiğimde, yürüdüğümde çok sarılmasını sevmiyorum.
2. el olarak alacağım, 10.000₺ civarı bütçem var. ( iPhone’ u satınca yarısı bana kalsın istiyorum )
iPhone istememe nedenlerim;
• Bu kadar pahalı bir telefon taşımak istemiyorum.
• HDR videolarda kendi kendine full parlak olmasını sevmiyorum
• Youtube videolarında bazen ilk açılışta ekran siyah oluyor, videoyu kapatıp yeniden açmam gerekiyor
• Youtube’ da video izlerken İnstagramdan biri mesaj atınca bildirimi açtığımda yine siyah ekran kalıyor deneyebilirsiniz.
• Garantisinin 9 ay kalması ( Garantisi bitince telefonun fiyatı düşebilir )
• Çoğu uygulama yok, apk yok, özgür hissetmiyorum.
Android’ e geçmek isteme nedenim;
Telefonu hunharca kullanmak, oyunlar oynamak ve daha ucuz olması.
Kalan parayla istersem iPad alabilirim o yüzden iPhone kullanmak istemiyorum.
Öneriniz nedir? Sizce fikirlerim yanlış mı?
Yıllardır Android kullanıyorum, son 5-6 aydır iPhone 13 kullanmaktayım. ( Garantisi 9 ay kaldığı için fiyatı düşmeden satayım diyorum )
Şuan 22.000₺ bandında iPhone’ u satıp Android bir telefona geçmek istiyorum;
Kasmasın, kronik arızası olmasın, kamerasından iPhone kadar beklentim yok ama video konusunda iPhone’ a yakın olmasını istiyorum ( OnePlus 9 Pro 8K 30 FPS video çekebiliyor )
Video stabilliğinin de iyi olmasını istiyorum arabada video çektiğimde, yürüdüğümde çok sarılmasını sevmiyorum.
2. el olarak alacağım, 10.000₺ civarı bütçem var. ( iPhone’ u satınca yarısı bana kalsın istiyorum )
iPhone istememe nedenlerim;
• Bu kadar pahalı bir telefon taşımak istemiyorum.
• HDR videolarda kendi kendine full parlak olmasını sevmiyorum
• Youtube videolarında bazen ilk açılışta ekran siyah oluyor, videoyu kapatıp yeniden açmam gerekiyor
• Youtube’ da video izlerken İnstagramdan biri mesaj atınca bildirimi açtığımda yine siyah ekran kalıyor deneyebilirsiniz.
• Garantisinin 9 ay kalması ( Garantisi bitince telefonun fiyatı düşebilir )
• Çoğu uygulama yok, apk yok, özgür hissetmiyorum.
Android’ e geçmek isteme nedenim;
Telefonu hunharca kullanmak, oyunlar oynamak ve daha ucuz olması.
Kalan parayla istersem iPad alabilirim o yüzden iPhone kullanmak istemiyorum.
Öneriniz nedir? Sizce fikirlerim yanlış mı?