Soru Sizce Ne kadar Oyun bağımlısısınız?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
24 saatlik süre diliminde sizce ne kadar oyun bağımlısısınız?
Bağımlı olduğumu düşünmüyorum.Oyunu boş zamanlarımda oynarım rutin olarak hayatımda yeri yok.Daha çok eğitim ve fitness zamanımı harcadığından dolayı oyuna tek tük kafam esince giriyorum.Günde 10-20 dakika diyebiliriz belki.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873
Eskiden bayağı oynardım ama şimdi pek bağımlı olduğumu söyleyemem. Tabi bazen hevesli olduğumda olabiliyor uzun süreli seanslar. Günde en fazla genellikle 1 - 2 saat girerim, girmediğim günler de oluyor. Eskisi kadar eğlenceli oyunlar bulamadığımı söyleyebilirim ve bir de çok önemli değil.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,183
Bağımlı olduğumu düşünmüyorum ama, kendimi bildim bileli oyun oynarım. Bilgisayar oyunlarına, konsol oyunlarına, masa oyunlarına oldukça ilgim var. Kafa dağıtmak için biçilmiş kaftan olarak görüyorum oyunları.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,442
Eskiden aşırı oynardık. Tamamen zamanla ilgili bir şey ve yaş ilerledikçe sorumluluklar hızla arttığından ötürü zaten 1 gün oyun oynamayı bırakıyorsunuz benim neredeyse yok gibi bir şey şu an özellikle iş hayatına atıldığınızda gözle görülür bi azalma olduğunu farkedeceksiniz. Tabi tek sorun bu da değil oynamak istesen ne oynayacaksın on binlerce yüz binlerce oyun var ama içlerinde düzgün oyun sayısı çok az yeni eskiyi arattığı için artık o eski oyunların keyfi yok, birbirinin kopyası devam ediyor...

Phorkys

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
56
Eskiden oynardım şimdi heves kalmadı agalarla ara sıra rainbow giriyoz o kadar.