- Reaksiyon puanı
- 2,078
Ağza müdahale edemiyor musun? Ağzı düzeltsen mükemmel olcak.Açma kapama yani.Uzattım şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 127126
Ağza müdahale edemiyor musun? Ağzı düzeltsen mükemmel olcak.Açma kapama yani.Uzattım şimdi
Yaptım ama kötü durdu detaylı olmadığı için kapama pek olmadıAğza müdahale edemiyor musun? Ağzı düzeltsen mükemmel olcak.Açma kapama yani.
cidden güzel omuzları istersen biraz daha geniş yapabilirsinYaptım ama kötü durdu detaylı olmadığı için kapama pek olmadı
Denerim bitmiş halini burda paylaşacağımcidden güzel omuzları istersen biraz daha geniş yapabilirsin
Evet daha iyi oldu.Uzattım şimdi
Pixil art'ı kullanıyorumEğilip Kalkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hangi program
Teşekkür ederimEvet daha iyi oldu.
Çok teşekkür ederimEline sağlık, gittikçe iyi hal almış![]()
Michael Jackson'a taş çıkartırBana yardım edin yürümesinide halledem dedim böyle bişi çıktı
Ekli dosyayı görüntüle 127249
Burada sanki halay çekiyor. ?Bana yardım edin yürümesinide halledem dedim böyle bişi çıktı
Michael Jackson'a taş çıkartır
5 saattir gülüyomBurada sanki halay çekiyor. ?
Sadece göğüsünü hareket ettirse güzel olur. Ama çok güzel olmuş eline sağlık.Ben karakter animasyonu ile uğraşıyorum yeniyim genelde 2d sizce nefes alma animasyonuna benzemişmi
Ekli dosyayı görüntüle 126782
Çok iyi hangi programla yapıyorsun ?Nefes alma animasyonu bitti ?
Ekli dosyayı görüntüle 127351
Pixil art üzerindenÇok iyi hangi programla yapıyorsun ?
Pixil art üzerindenBunları nasıl yapıyorsunuz?
Ben Steam'da bulunan "Pixel Studio for pixel art" programını kullandımBunları nasıl yapıyorsunuz?
Hah işte nefes alabilince kas yapmış çocuk ?? Eline sağlık.Yalnız o yürüyen çişi gelmiş gibiydi?Nefes alma animasyonu bitti ?
Ekli dosyayı görüntüle 127351
Onu boşver o bir hüsrandı yürümeyi yakında paylaşıcamHah işte nefes alabilince kas yapmış çocuk ?? Eline sağlık.Yalnız o yürüyen çişi gelmiş gibiydi?
@EmreGndmrŞimdi yaptım o programdan savede aldım ama hangi dosyaya kaydediyor bilmiyorum.
Hangi dosyaya kaydediyor? Pixel Studio for pixel art
sorunuzu pek anlayamadım ancak projede işiniz bitince "esc" ye basın ve save'ye tıklayın.Buradan kaydetmek istediğiniz yeri seçebilirsiniz,program soruyor zaten.Şimdi yaptım o programdan savede aldım ama hangi dosyaya kaydediyor bilmiyorum.
Hangi dosyaya kaydediyor? Pixel Studio for pixel art
Teşekkürler.sorunuzu pek anlayamadım ancak projede işiniz bitince "esc" ye basın ve save'ye tıklayın.Buradan kaydetmek istediğiniz yeri seçebilirsiniz,program soruyor zaten.
Bunları nasıl yapıyorsunuz?
@EmreGmndr 'in dediği program güzel geldi ama yine de teşekkürler.Aseprite üzerinden yapabilirsin.
Hey adamım diyor gibi.Bana yardım edin yürümesinide halledem dedim böyle bişi çıktı