Eklem egzersizi yapıyor gibi.Ben karakter animasyonu ile uğraşıyorum yeniyim genelde 2d sizce nefes alma animasyonuna benzemişmi
Ekli dosyayı görüntüle 126782
omuzlarını geriyor gibi bence kalbinin oralar hareket etse olabilir benceBen karakter animasyonu ile uğraşıyorum yeniyim genelde 2d sizce nefes alma animasyonuna benzemişmi
Gülmekten yarıldım bende pek ben beğenmedimEklem egzersizi yapıyor gibi.![]()
Kafayı hafif küçültup büyüt.Ben karakter animasyonu ile uğraşıyorum yeniyim genelde 2d sizce nefes alma animasyonuna benzemişmi
Doğru oralar ile ilgil birşey yapıcamomuzlarını geriyor gibi bence kalbinin oralar hareket etse olabilir bence
Deneyeceğim hiç aklıma gelmedi ben yukarı doğru kaldırmıştım beğenmedim geri kafaya ellemedimKafayı hafif küçültup büyüt.
Sen böyle mi nefes alıyorsun?Ben karakter animasyonu ile uğraşıyorum yeniyim genelde 2d sizce nefes alma animasyonuna benzemişmi
Yok ama ciğerleri nasıl şişireceğimi bulamıyınca omuzlara bir şey yaptımSen böyle mi nefes alıyorsun?
En kolayı galiba bunu deneyeceğimsadece yukarı aşşa dogru hakeret etse bence benzeyebilir
Teyzemde böyle demişti ?Banane banane diyor gibi?
Yok be ne ciddisi online ve level falan olan oyun bu zaten deneme amaçlı olacak bir oyun ilk projemAmaç ciddi olmayan bir oyun yapmak ise güzel olabilir bence.
Amacım buydu zaten hahhahahahhipnoz etti
Güzel.Güncelledim karakteri çizdim denedim yanıldım böyle bir şey çıktı şimdi nasıl
Ekli dosyayı görüntüle 127088
Teşekkür ederimGüzel.
GüzelGüncelledim karakteri çizdim denedim yanıldım böyle bir şey çıktı şimdi nasıl
Teşekkür ederim
Çok daha iyi olmuş.Güncelledim karakteri çizdim denedim yanıldım böyle bir şey çıktı şimdi nasıl
Teşekkür ederimÇok daha iyi olmuş.
cidden bu sefer benzemiş gözlerin açılıp kapanma süresini biraz daha uzatsan daha iyi olurGüncelledim karakteri çizdim denedim yanıldım böyle bir şey çıktı şimdi nasıl
Ha gayret olacak ?Ağzı azcık kımıldasa anlaşılcak nefes aldığı.Böyle deve cüce oynuyor??Güncelledim karakteri çizdim denedim yanıldım böyle bir şey çıktı şimdi nasıl
Uzattım şimdicidden bu sefer benzemiş gözlerin açılıp kapanma süresini biraz daha uzatsan daha iyi olur