Sizce iPhone5'imi Note2 ile takas edeyim mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar yurt dışı cihazım var süresiz pasaport kayıtlı herşey dahil 1520 e maal oldu. aksesuar vs.. 1550
adam turkcell garantili 3 aylık note 2 +50 tl veriyor.
sizce etmelimiyim?

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İPhone ' u ne kadar süre kullandın acaba ?

Benc etme çünkü İPhone piyasa değeri yüksek bir telefon fiyatı kolay kolay düşmez fakat Note 2 ' yi herkese satamazsın ve fiyatı düşecek S4 'ten sonra.

İPhone der tek geçerim.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
İPhone ' u ne kadar süre kullandın acaba ?

Benc etme çünkü İPhone piyasa değeri yüksek bir telefon fiyatı kolay kolay düşmez fakat Note 2 ' yi herkese satamazsın ve fiyatı düşecek S4 'ten sonra.

İPhone der tek geçerim.
1 hafta oluyor galba.
peki iphone kalsın

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Gün gelir elinden çıkarmak istersen iphone yine çok iyi bi fiyata satabilirsin. Note2 daha ucuza gider.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 ile iphone 5 kıyaslama videolarını izle bak youtube da vs. 8 çekirdek 2 de kabak çekirdeği koysanda ne oyunlarda akıcılık var nede menüleri gezmek keyifli. Bende hem samsung hem iphone var ama nedenini bilmiyorum iphone kadar keyif vermiyor benden söylemesi.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
telefonu satıpmı note 2 alsam

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
eyer aldıgın fiyata satabilirsen bence sat derim gercekten yalan deyil bunlar ama satamassan kullan yapcak bişey yok ama bide ios kapalı kutu bi pcden müzik atmak istesen atamıyon bi oyun atmak istesen yok her türlü note 2 derim daha dün gittim denedim ellerimle lumia bilene iyise iphone 5 den note 2 :D foto önemliyse gercekten cok seri bi cekimi var cok güzel net cekiyo oyunlarda bi tane kasma yok bide denedim telefonlar böle herkes fulll içi oyun :D oyunların 1 tanesini kasmadan oynamadı teli öle bilene sorun yoksa gercekten iyi telefon sana öneriyorunm iphone 5 sadece ismi var baska bişey yokkkkk bunu anlamayanlar konusmasınlar alanlarda hava atmak için alıyo ...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Neden?
Tek soru bu. Neden?

Note 2 istiyorduysan neden daha pahalı bir telefonu aldın gidip? :)
Mali açından yorum yapabilirim, o da olumsuz olur. iPhone5 ile Note2 takaslanmaz.
Kullanım vs açısından yorum yapamam, o parayla ölçülecek bir şey değil. iPhone5 kenarda dursun bir de Note2 alayım diyen adama da bişey denmez o yüzden. :)

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iphone da iyi bi telefon ama ben o kadar para vermem gercekten iphone da mesala bi ps3 kolu takıp oynama yok note 2 de ps3 kolu al git orjinal sonra tak oyna :D gta dan tut bütün oyunları ps3 koluyla oyna mesala note 2 özelliklerini söleyem sana telefona mesaj filan mı geldi sen bilmiyom ama telefona deydigin an tel ötüyo mesaj geldi diye yada biri aradıgı zaman sonra sen internette bi sayfayı okurken iphone da beklerken ekram kapanır ama note 2 de yok ön kamerası senin gözünü takip ediyo ve ona göre kapatmıyo sonra kalemi zaten ayrı bi zevk mesela ne kadar cok bastırırsan o kadar kalın ince yazı yazıyo daha büssürü özelligi var ve iphone da bunun teki yok benim annemdede 4s var ama telefon kücük sarj desen bitiyo hemen cok kücük para etmez gercekten ama gine senin kararın ama iphone para verilmez gercekten bilenler bilir iyi

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Uzun süre android kullandım. Launcherin romun ellibin çeşitini denedim vs.. Velhasıl yakın zamanda iphone 5 aldım.
Ve farkı anladım. Bundan sonra maddi sıkıntım olmadıktan sonra ios dan vazgeçmem sanırım. Değiştirmeni tavsiye etmiyorum şahsen. Sadece infinity Blade serisi yeter yaa. :)

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum pişman olursun iphone nun pazarı çok yaygın makul bir fiyata verirsen müşterisi daima var.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
satsan da kurtulsak artık diyorum. alırken bize sordun, kılıf ararken sordun, pasaport kaydında sordun, satarken sordun, şimdide takasta soruyorsun

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Dostum pişman olursun iphone nun pazarı çok yaygın makul bir fiyata verirsen müşterisi daima var.
1 haftalık süresiz pasaport kayıtlı kaça gider
aldığım gün sticker yapştırdım tek çizik vs.. yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

satsan da kurtulsak artık diyorum. alırken bize sordun, kılıf ararken sordun, pasaport kaydında sordun, satarken sordun, şimdide takasta soruyorsun
çıkayım gideyim ben ?

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 haftalık süresiz pasaport kayıtlı kaça gider
aldığım gün sticker yapştırdım tek çizik vs.. yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çıkayım gideyim ben ?

Sen beğenmedin galiba. Gönlün Note 2 de senin . Çıksan iyi olur aslında o senin vereceğin karar.Kendi zevklerini en iyi sen bilirsin.

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ineternete koyacan gitti gidiyor hepsiburada ya filan öle satarsın yani kac gb oldugunada baglı netten bak mesala 16gb lıgı 2100tlyse diyelim sende 1900 filan eder heralde bende tam anlamam daha önce direk hep turkcell filan sattım

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Note 2 İphone 5'ten çok daha iyi ancak,İphone ülkemizde maalesef kazık olduğu için satarkende iyi olur.

Maddi durumun iyiyse Note 2'ye geçmen iyi olur.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Note 2 İphone 5'ten çok daha iyi ancak,İphone ülkemizde maalesef kazık olduğu için satarkende iyi olur.

Maddi durumun iyiyse Note 2'ye geçmen iyi olur.

Çok daha iyi değil işi Kaplı Kutu mevzusuna getireceksen hiç getirme.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Note 2 ile iPhone 5'i karşılaştırmak elma ile armudu karşılaştırmaya benzer. Note 2 almayı düşündüm zamanında ama cebime sığmadığı için almaktan vazgeçtim.

balat19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 ile iphone 5 karşılaştırılamaz bile. iphone 5 şu an piyasadaki en iyi telefon. ama illaki değiştirmek istiyosan sony xperia z yi al derim ben.