iPhone 5 'imi Note II ile takas etmelimiyim sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Note 2 performans olarak daha iyi ama ıphone 5 den bahsedıyosun takasa gerek yok seninki şuna benzıyor

1110 umu 1110i ile değiştirmek istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note II IP5 ten daha iyi bir telefon onu söyleyeyim ama ben olsam takas etmem kalite farkı var ne olursa olsun applenin bir ismi var.. Bence IP5 Satıp note II alabilirsin en kötü birazda onu kullandıktan sonra geçersin başka bir telefona ama her türlü note II aha rahalatır seni ip5 e göre

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bu fikri kim soktu kafana :D Takas et pişman olmazsın...

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 İle 1 sene daha oyunları sorunsuz bir şekilde oynarsın iPhone 5 te En az 3 4 Sene Sorunsuz bir şekilde oynarsın.

Asla Takas etme bence.
Yok daha neler note II 1 sene oyun oynatırmış.Sence note 2 kaç benchmark testinde iphone 5 in önünde :)))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu forumun büyük çoğunluğu fandroid olduğu için çoğunluk sana değiştir diyecektir. Bu konuyu dh'de aç seninle dalga geçerler.
Böyle bir şeyin tartışılması bile saçma. iPhone 5 ne, Samsung ne? Bak Samsung Note 2 demiyorum, Samsung diyorum. :)
Seninde iphone Fanı olduğun belli oluyor. APPLE DEMİYORUM İPHONE DİYORUM.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Yok daha neler note II 1 sene oyun oynatırmış.Sence note 2 kaç benchmark testinde iphone 5 in önünde :)))

iphone 5 te kullanılan grafik birimini note 2 den düşük diyorsan zaten söylecenecek bir şey bırakmamışsın :) grafik testlerine tekrar bakmanı öneririm :) hoş görünen köy klavuz istemez ama sen gene de tekrar bak :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Seninle burada Note 2 mi iPhone 5 mi tartışması yapacağımı bekleme.
Özet geçeyim o zaman : Mani varsa ayfon, mani yoksa galaksi not 2. :)

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 te kullanılan grafik birimini note 2 den düşük diyorsan zaten söylecenecek bir şey bırakmamışsın :) grafik testlerine tekrar bakmanı öneririm :) hoş görünen köy klavuz istemez ama sen gene de tekrar bak :D
Herşey grafik testleriyle bitmiyor.Bide performans testlerine bak .Telefonda performans olmasa grafik ne işe yarar

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Herşey grafik testleriyle bitmiyor.Bide performans testlerine bak .Telefonda performans olmasa grafik ne işe yarar
biraz para biriktir git bi tane eline ip5 al kullan 1 hafta sonra değer kaybetmeden satarsın ondan sonra kalıp note 2 propagandasına devam edebilirsin :)

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
iphone 5 i verip note 2 almak :zuhaha

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
oda iyimiş :) valla ben en az 1 sene kullanırım artık bir de şunun ekranını 4.7" yapsalar tadından yenmez valla :D
sırf ekranı geri iler tuşları ekranın üstünde die yapmıolarmış die duydum nekadar doğrudur bilemem

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Sen Note 2 nin Gpu su iphone 5 inkinden iyi diyorsan diyecek birşey bulamıyorum sana.
http://uk.hardware.info/reviews/320...ple-iphone-5-3d-performance---glbenchmark-251
Nasıl bir zihniyet nasıl bir körlük nasıl bir SAMSUNG FAN BOY usun sen anlamıyorum ya

İOS u Android le kıyasyalan bir adamdan ne beklenirki!

Biri 800 mghz Tek Cekirdek Cortex A7 İle Stabil Çalışırken İOS 1.5 Ghz Çift Çekirdekli İşlemci Cortex a9 İle sorun çıkaran Android !

APPLE IN ÜSTÜNLÜGÜNÜ HAZIM EDEMIYON!

Herşey İOS Da grafik testinde bitiyor! O Çok övdügünüz android Cpu suz yapamıyor!

Samsung Fan boy SENİ TAŞLAYIN ŞUNU!

Note 2 performans olarak daha iyi ama ıphone 5 den bahsedıyosun takasa gerek yok seninki şuna benzıyor

1110 umu 1110i ile değiştirmek istiyorum

Beni aydınlat Note 2 Performans Konusunda iPhone 5 ten daha iyi demişssin Gösterirmisin testleri Gpu testlerini vs vs...

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen Note 2 nin Gpu su iphone 5 inkinden iyi diyorsan diyecek birşey bulamıyorum sana.
http://uk.hardware.info/reviews/320...ple-iphone-5-3d-performance---glbenchmark-251
Nasıl bir zihniyet nasıl bir körlük nasıl bir SAMSUNG FAN BOY usun sen anlamıyorum ya

Biri 800 mghz Tek Cekirdek Cortex A7 İle Stabil Çalışırken İOS 1.5 Ghz Çift Çekirdekli İşlemci Cortex a9 İle sorun çıkaran Android !

Herşey İOS Da grafik testinde bitiyor! O Çok övdügünüz android Cpu suz yapamıyor!

Beni aydınlat Note 2 Performans Konusunda iPhone 5 ten daha iyi demişssin Gösterirmisin testleri Gpu testlerini vs vs...
gpu konusunda üstün evet ama performans konusuda note 2 önde iphone 5 benchmark 1640 note 2 benchmark 1980 .Bu arada ne samsung nede amerikalı apple fanıyım

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gpu konusunda üstün evet ama performans konusuda note 2 önde iphone 5 benchmark 1640 note 2 benchmark 1980 .Bu arada ne samsung nede amerikalı apple fanıyım

Cahiller ile yaptıgım her tartısmayı kaybettim.

Ya o baktıgın test CPU yu test ediyor vede İOS Da CPU ya İHTİYAÇ YOK!
Bir Önceki yazımdada yazdım
Biri 800 mghz Tek Cekirdek Cortex A7 İle Stabil Çalışırken İOS. 1.5 Ghz Çift Çekirdekli İşlemci Cortex a9 İle sorun çıkaran Android !

Akıllı telefonlarda GPU Önemlidir İnsan akıllı telefon neden Alır %75 oyun uygulama %25 diger özellikleri için. Oyun içinde GPU önemli.

Bu açıklamamdanda bişey anlamazsan Bu yazıdaki ilk yazdıgın seye geri bak.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cahiller ile yaptıgım her tartısmayı kaybettim.

Ya o baktıgın test CPU yu test ediyor vede İOS Da CPU ya İHTİYAÇ YOK!
Bir Önceki yazımdada yazdım
Biri 800 mghz Tek Cekirdek Cortex A7 İle Stabil Çalışırken İOS. 1.5 Ghz Çift Çekirdekli İşlemci Cortex a9 İle sorun çıkaran Android !

Akıllı telefonlarda GPU Önemlidir İnsan akıllı telefon neden Alır %75 oyun uygulama %25 diger özellikleri için. Oyun içinde GPU önemli.

Bu açıklamamdanda bişey anlamazsan Bu yazıdaki ilk yazdıgın seye geri bak.
Bende zaten ip5 gpu'da üstün cpu konusunda note2'nin iyi olduğunu söylüyorum anlamadıysan aklında problem vardır.Bu arada bir telefon gpudan ibaret değildir performansı ne kadar düşük olursa olsun istediğin gpuyu tak yine kasar. Örnk:512mb ramlı bilgisayara 7000mlik ekran kartı takmak gibi

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende zaten ip5 gpu'da üstün cpu konusunda note2'nin iyi olduğunu söylüyorum anlamadıysan aklında problem vardır.Bu arada bir telefon gpudan ibaret değildir performansı ne kadar düşük olursa olsun istediğin gpuyu tak yine kasar. Örnk:512mb ramlı bilgisayara 7000mlik ekran kartı takmak gibi

Ya ne aklı kıt insansın sen anlatamıyormuyum.

Android le ios u kıyaslama İOS un CPU GÜCÜNE İHTİYACI YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!

Örnk:512mb ramlı bilgisayara 7000mlik ekran kartı takmak gibi BU ÖRNEĞİNDEN SONRA SENLE ASLA TARTISAMIYCAM.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya ne aklı kıt insansın sen anlatamıyormuyum.

Android le ios u kıyaslama İOS un CPU GÜCÜNE İHTİYACI YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!

Örnk:512mb ramlı bilgisayara 7000mlik ekran kartı takmak gibi BU ÖRNEĞİNDEN SONRA SENLE ASLA TARTISAMIYCAM.

YOOOOOOK mu neden 5s çıkıyor o zaman ? herkez 4s inde kalsaydı. bu durumda 5 alanlar eşşek mi ?
6 çıkacak 7 8 9 da olacak. almasınlar mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone'dan Başka Telefon Tanımam
Samsung İstediği Telefon Yapsın İsterse 4 GB Ram 3.0 Ghz İşlemcisi Olsun
O Telefon Yine Yine Donucak

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9

her yerde var internette nerede gezinirsen gezin her bu konu başlıgında 100 kere konu açıldı 100 kere gösterdim shift deleteçnetin editörleride bencmark testlerinde gpu hariç note 2 önde Iphoneın retinası hariç note2 kesinlikle araştırmamışın boş boş konuşuyosun kardeşim hadi diyelim hiç bişey bilmiyosun 1.6 1.7 ghzyle 1.2-1.3 frekansındaki ıphoneı kıyaslama

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
YOOOOOOK mu nedeny 5s çıkıyor o zaman ? herkez 4s inde kalsaydı. bu durumda 5 alanlar eşşek mi ?
6 çıkacak 7 8 9 da olacak. almasınlar mı?
Böylelerine laf anlatamazsın cahil ve akılsız sen olursun koyu apple fanı işte

her yerde var internette nerede gezinirsen gezin her bu konu başlıgında 100 kere konu açıldı 100 kere gösterdim shift deleteçnetin editörleride bencmark testlerinde gpu hariç note 2 önde Iphoneın retinası hariç note2 kesinlikle araştırmamışın boş boş konuşuyosun kardeşim hadi diyelim hiç bişey bilmiyosun 1.6 1.7 ghzyle 1.2-1.3 frekansındaki ıphoneı kıyaslama
tebrik ederim ama boşuna konuşuyosun çünkü diyeceği tek şey iphonenun cpuya ihtiyacı yokmuşTAŞLAYIN ŞU APPLE FANINI :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ya bi ara apple fan versus android fan turnuvası mı dövüş külübü mü yasak ne havada kan kokusu var :D hayatta kalana ubuntu yüklü htc hd2 verilsin.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fan'lara bakın,bir arkadaş hele Note 3 çıkacak demiş S4 tanıtılacak daha.:D

Bekle S4 alırsın.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

17 fps alan Note 2 İle 36 FPS alan iPhone 5 i kıyaslama 1.2 ghz İOS a yetiyoda artıyo android e anca yetiyo 1.6 ghz !

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
17 fps alan Note 2 İle 36 FPS alan iPhone 5 i kıyaslama 1.2 ghz İOS a yetiyoda artıyo android e anca yetiyo 1.6 ghz !
yazıyı tam oku ekran dışında dıorum hala fps den bahsedıyosun ıosu androidi yok ustun işte kabul et , hız testlerındede barizzzzz ortada

bycmon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana bedava iphone verseler satar samsung alırım. bence sende yapmalısın seçim senin