Sizce hangisi?

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben bu telefon konusunda acayip kararsız kaldım tercihim lg l7 ama kimisi mükemmel kimisi güzel ama donuyor biri övüyor biri alma diyor kafa kalmadı :cursing: neyse arkadaşlar sizlerden isteğim vereceğim tlefonlar arasında tercihiniz hangisi olur. hangi telefon daha iyidir l7 ye göre veya başka nedene göre. bütcem en fazla 450-500
LG OPTİMUS L7
SONY XPERIA P
HTC ONE V
HTC DESIRE X
GÖNLÜM Lg optimus l7 den yana :/

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
500 liraya aldığın androidten hayır gelmez. Ya lumia 520 ya da gm discovery. alacaksan bunlardan birini alcaksın

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
500 liraya aldığın androidten hayır gelmez. Ya lumia 520 ya da gm discovery. alacaksan bunlardan birini alcaksın

Lumıa 520 bende düşündümde işletim sistemi hakkında bilgim yok yani android kadar iyimidir. uygulama mağazsı ne kadar iyidir google play daki kadar uygulama var mı bu konu hakkında hiç bi iblgim yok daha önce windows işletim sistemli telefonda kullanmadım. O yüzden endişeliyim iyi mi diye.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Androidin yanından bile geçmiyor windows mobiller. Discovery iyidir.

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mağaza=android
kişiselleştirilebilirlik=android
serbestlik=android

stabillik=wp8
hız=wp8
kolay kullanım ve sadelik=wp8
daha iyi bir internet deneyimi=wp8

ben L7 II kullanıyorum gayet memnunum sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mağaza=android
serbestlik=android

stabillik=wp8
hız=wp8

ben L7 II kullanıyorum gayet memnunum sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

Ben L7 II yi biliyorum o güzel ama almam zor o yüzde L7 daha yakın bana. Bu telefon hakkında bilginiz varmıdır?

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben L7 II yi biliyorum o güzel ama almam zor o yüzde L7 daha yakın bana. Bu telefon hakkında bilginiz varmıdır?

L serisi 4.1.2 iletim sistemine sahip zaten mağazasına gidip araştırmanızı oradaki yetkililerden daha net cevap alacağınızı belirtmek isterim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alabilirsen Xperia M'i tavsiye ederim. Windows Phone'un marketi konusunda tabiiki androidin mağazasına yaklaşamıyor ama senin beklentine de bağlı. Mesela sosyal paylaşım sitelerinin hepsinin uygulaması var. Birkaç tane basit oyun da var. Ama yok ben herşeyi oynayacam felan diyorsan, Xperia M güzel telefon. Ekran konusunda Discovery daha iyi ama... Dscovery'den düşük android alacağına Lumia 520 daha iyi.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
General mobile nasıl performans konusunda donma olmasın istiyorum, eğer l7 ile arasında baya fark varsa 1 ay daha sabrederim sanırım :/ oyunlarda olsun nette olsun uygulamada olsun general mobilenin yeri nedir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Alabilirsen Xperia M'i tavsiye ederim. Windows Phone'un marketi konusunda tabiiki androidin mağazasına yaklaşamıyor ama senin beklentine de bağlı. Mesela sosyal paylaşım sitelerinin hepsinin uygulaması var. Birkaç tane basit oyun da var. Ama yok ben herşeyi oynayacam felan diyorsan, Xperia M güzel telefon. Ekran konusunda Discovery daha iyi ama... Dscovery'den düşük android alacağına Lumia 520 daha iyi.

Fiyat olarak çok çıkamıyorum birde 0 almaacağım için :) öğrencilik işte çok fazla bişeyde gözümüz yok :/

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
General mobile nasıl performans konusunda donma olmasın istiyorum, eğer l7 ile arasında baya fark varsa 1 ay daha sabrederim sanırım :/ oyunlarda olsun nette olsun uygulamada olsun general mobilenin yeri nedir

Telefonu ben ilk çıktığı hafta aldım, 500 tl ye zor sattım pişman olup. Telefonun aynısını abim aldı, minuin rush bile kasıyor.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu ben ilk çıktığı hafta aldım, 500 tl ye zor sattım pişman olup. Telefonun aynısını abim aldı, minuin rush bile kasıyor.

bende bi tanıdığımın elinde gördüm de kamerası felan çok iyi değildi hafif donma vardı. elime aldın görünümü felan çok hoş da hiç 4 çekirdekli bi işlemci telefonu havası alamadım. o yüzden emin değilim GM hakkında

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
mağaza=android
serbestlik=android

stabillik=wp8
hız=wp8

Pil iyi ama kamera müzik kalitesi ve oyun varsa hangi oyunları kasmadığını söylermisiniz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Xperia P güzel telefon bakabilirsin hem kamerası iyi hem de işini görür bir de sakın L7 alma

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pil iyi ama kamera müzik kalitesi ve oyun varsa hangi oyunları kasmadığını söylermisiniz.

Kamera beklenenin üstünde ve zoom kalitesi çok güzel zoom yaptığınızde bile bulanıklı diğer cihazlara göre daha az müzik kalitesine gelirsek kulaklıksız s3 ün müzik kalitesiyle aynı diyebiliriz ama kulaklıkla dolby müzik sistemi ile ayrı bir zevk veriyor oyunlarda ise temple run,angry birds,fruit ninja,csr racing,dead trigger yükledim kasma yaşamadım sormak istediğiniz başka bir şey varsa buyrun

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kamera beklenenin üstünde ve zoom kalitesi çok güzel zoom yaptığınızde bile bulanıklı diğer cihazlara göre daha az müzik kalitesine gelirsek kulaklıksız s3 ün müzik kalitesiyle aynı diyebiliriz ama kulaklıkla dolby müzik sistemi ile ayrı bir zevk veriyor oyunlarda ise temple run,angry birds,fruit ninja,csr racing,dead trigger yükledim kasma yaşamadım sormak istediğiniz başka bir şey varsa buyrun

Dolby ses sistemi falan yok ki GMD' de, yanlışınız olmasın.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Cihazda radyo varmı ve birde elran kalitesi nasıldır?

Ayrıca radyo rds deteklimidir.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cihazda radyo varmı ve birde elran kalitesi nasıldır?

Ayrıca radyo rds deteklimidir.

Radyo yok diye biliyorum telefonda. Acaba yazılım olarak kursak internetsiz çalışırmı? ekran kalitesine gelirsek birkaç yorumda okudum LG baya güzel yapmış özellikle beyaz çok iyimiş.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Radyo yok diye biliyorum telefonda. Acaba yazılım olarak kursak internetsiz çalışırmı? ekran kalitesine gelirsek birkaç yorumda okudum LG baya güzel yapmış özellikle beyaz çok iyimiş.
Ama ppi değeri beni çok düşündürüyor. 217

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama ppi değeri beni çok düşündürüyor. 217

kardeşim özür dilerim yanlış bilgi verdim kendi sitesinden ve bi karşılaştırma sitesinden baktım da radyo olduğunu gösteriyor, düzeltemedim de mesajı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugün GMD'yi inceledim biraz. Bence fiyatına göre 10 numara cihaz. Oyun performansını bilmiyorum ama normal kullanım için çok iyi. Üstelik çift sim kart desteğiyle beraber hem makro hem mikro sim kart desteklemesi de çok güzel bir ayrıntı bence. Tasarım olarak çok hoş ancak çok kaygan bir cihaz. Elinizden çok rahat kayıp gidebilir dikkatli olmanız lazım. Bununla beraber çok hafif ve çok zarif. Kamerası da gayet iyi. %2 şarjı vardı incelerken, o şarjla bile hızlıydı ve fotoğraf çekilebiliyordu. Android sürümü ise 4.2.1

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün GMD'yi inceledim biraz. Bence fiyatına göre 10 numara cihaz. Oyun performansını bilmiyorum ama normal kullanım için çok iyi. Üstelik çift sim kart desteğiyle beraber hem makro hem mikro sim kart desteklemesi de çok güzel bir ayrıntı bence. Tasarım olarak çok hoş ancak çok kaygan bir cihaz. Elinizden çok rahat kayıp gidebilir dikkatli olmanız lazım. Bununla beraber çok hafif ve çok zarif. Kamerası da gayet iyi. %2 şarjı vardı incelerken, o şarjla bile hızlıydı ve fotoğraf çekilebiliyordu. Android sürümü ise 4.2.1

evet telefon kaygan ve baya parlak, yeni olduğu için jelly bean yüklü onu fark ettim

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia P kullanıyorum gayet güzel bir telefon.Bataryasına kötü diyorlar fakat 1,5 günü buluyorum.(Başından kalkmayınca)
Ekranı Xperia Z den bile canlı net ve parlak duruyor.Şaka gibi geliyor ama öyle görünüyor :D Kamera tarayıcı güzel.Sadece hoparlörünü beğenmiyorum.Oda biraz düşük ve cansız ses çıkıyor.Xloud falan bahane.Ses arttırıyor ama kaliteyi bozuyor.Oyunlarda kasmadı Asphalt 8 Real Racing 3 Gta Vice C.Max Payne Six guns gibi oyunlarda Sormak istediğin bir şey olursa burdan devam ederiz

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xperia P kullanıyorum gayet güzel bir telefon.Bataryasına kötü diyorlar fakat 1,5 günü buluyorum.(Başından kalkmayınca)
Ekranı Xperia Z den bile canlı net ve parlak duruyor.Şaka gibi geliyor ama öyle görünüyor :D Kamera tarayıcı güzel.Sadece hoparlörünü beğenmiyorum.Oda biraz düşük ve cansız ses çıkıyor.Xloud falan bahane.Ses arttırıyor ama kaliteyi bozuyor.Oyunlarda kasmadı Asphalt 8 Real Racing 3 Gta Vice C.Max Payne Six guns gibi oyunlarda Sormak istediğin bir şey olursa burdan devam ederiz

optimus L7 den ne kadar iyidir? hafızası ne kadar dahili, birde güncelleme nasl son çıkan mesela jelly bean vardı ne durumda

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
optimus L7 den ne kadar iyidir? hafızası ne kadar dahili, birde güncelleme nasl son çıkan mesela jelly bean vardı ne durumda

Bir kere kesinlikle L7 yi ezer geçer kamera olarak 1080p video kaydı yaparken L7 daha 720p bile yapmıyor ekran çözünürlüğü daha yüksek çift çekirdekli ve ram i daha fazla tek sıkıntısı hafıza artmıyor o da 13 gb öğrenci adama yeter 13 gb :D şu anda 4.1.2 kullanıyor Xperia P bu arada L7 ye göre karşılaştırdım L7-2 ye göre değil

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
XPERİA P LG OPTİMUS L7
1GB RAM 512 MB RAM
1GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK 1 GHZ TEK ÇEKİRDEK
8MP EXMOR R 5MP
540 P 4 İNÇ 480P 4.3 İNÇ
275 ppi 215 ppi
16 GB DAHİLİ 4 GB DAHİLİ

Xperia P 4.1.2 direk 4.3 e yükseltilecek.Tarihini bilmiyorum.L7 ye de dahili hafıza ve ramden dolayı güncelleme geleceğini zannetmiyorum.Üstelik L7 Üst seviye oyunlarda çok kasar.Çöp bence

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
XPERİA P LG OPTİMUS L7
1GB RAM 512 MB RAM
1GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK 1 GHZ TEK ÇEKİRDEK
8MP EXMOR R 5MP
540 P 4 İNÇ 480P 4.3 İNÇ
275 ppi 215 ppi
16 GB DAHİLİ 4 GB DAHİLİ

Xperia P 4.1.2 direk 4.3 e yükseltilecek.Tarihini bilmiyorum.L7 ye de dahili hafıza ve ramden dolayı güncelleme geleceğini zannetmiyorum.Üstelik L7 Üst seviye oyunlarda çok kasar.Çöp bence

Kesinlikle katılıyorum L7 almak büyük hata ben kullanmıştım aşırı kasıyor sadece oyun değil her türlü zaten 4 gün tahammül edebildim telefona

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Marka takıntın yoksa GMD al.Ben Gmd çıkmadan önce aldım.Baya bir önce.Bekleseydim ilk seçimim olurdu.Çünkü S3 bile kafa tutuyor.S3ten de daha iyi.Ha telefon beni sıkar arayüzü vs.diyorsan Xperia P yoksa Gmd al çok iyi bir telefon