Sizce Hangi Telefonu Almalıyım? Önerilerinize Açığım

Hangisi?

• Z5 premium

Kullanılan: 1 16.7%
  • Z5

Kullanılan: 0 0.0%
  • İPhone 6 plus

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer

Kullanılan: 5 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim telefondan beklentilerim bana güzel bir tasarım sunması, batarya ömrünün yeterli olması, beni en az 2-3 yıl götürmesi, ve performanslı olup stabil çalışması . Düşündüklerim Sony Xperia Z5 premium, Sony Xperia Z5, iPhone 6 plus. Varsa başka bir öneriniz açığım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Listedeki ürünlerden tercihinizi iphone 6 plus'dan yana kullanmanızı tavsiye ederim. İphone 6 plus ios sisteminin stabilitesiyle 2-3 yıl akıcı, performanslı, stabil bir kullanıö sunacaktır. Pil performansı da çok iyi olan ürün beklentilerinizin karşılığı gibi duruyor.

Not: Eğer pil performansından feragat ederseniz iphone 6 plus yerine iphone 6s almanızı tavsiye ederim. İphone 6s üzerindeki donanım bileşenleri ile 4 yıl sorunsuz kullanım sunabilirliğini öngörüyoruz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone 6s al ama 3000 seviyesinde s7 edge ve Htc 10da var iki cihazda stabil olur daha çok hangi arayüzü sevdiğine bakar. Kamera tercihine vb açıkçası 6 Plus önermiyorum bir 6s varken sırf batarya için 6s yerine 6 Plus almak biraz mantıksız duruyor kafadan 1 1.5 sene daha uzun ömürlü 6s

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera beni o kadar etkilemiyor. İyi çekmesi yeterli. 6s ile 6plus arasında 1.5 yıl kullanım farkı olmasının sebebi nedir ? Ve 6s in plus a göre avantajları dezavantajları nelerdir?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera beni o kadar etkilemiyor. İyi çekmesi yeterli. 6s ile 6plus arasında 1.5 yıl kullanım farkı olmasının sebebi nedir ? Ve 6s in plus a göre avantajları dezavantajları nelerdir?
Çok çok daha güçlü donanı mi var mesela derler ya hani Antutuya güvenme antutusuz kalma diye 6 Plus 80bin alırken 6s 130 küsür puan alıyor ordan
Gerek beenchte tek çekirdek skoru biri 1600 diğeri 2500 ayrıca o 1gb ram fazla fazla hissediliyor ve 6 plusda 1080p ekran işlemciyi zorluyor kamera kısmında fotoğrafta olmasa bile videoda daha gelişmiş ama optik imaj sabitleyici yok ama yazılımsal sabitleme bir yere kadar da olsa etkili olacaktır

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Beyler benim telefondan beklentilerim bana güzel bir tasarım sunması, batarya ömrünün yeterli olması, beni en az 2-3 yıl götürmesi, ve performanslı olup stabil çalışması . Düşündüklerim Sony Xperia Z5 premium, Sony Xperia Z5, iPhone 6 plus. Varsa başka bir öneriniz açığım.
listede iphone 6 plus fakat maxımum bütçe ne kadar ? ona göre öneri yapalım...

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçe iPhone 6plus civarı telefonlar arıyorum. Fazla uçuk olmaksızın elma 6s Plus Samsung s7 edge gibi.. Bunlar harici her telefon olabilir.