Sizce hangi telefon ?

sizce hangi telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    65

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
@beyzabetül Note 5 al düşünme artık

Yazdıklarına göre note 5 daha mantıklı geldi bana ben öyle değilim mesela büyük ekran sevmem o yüzden tercihim s7 olurdu.
büyük ekranlı telefonları gezerken bu telefon gözüme takıldı.4 gb ram,8 çekirdek,arrtırabilir hafıza 3300mah pil gücü.işlemcisi ve kamerası iyimi bilmıyorum.ama fiyatını göremedım.piyasada satılmıyor mu anlamadım?sizce nasıl?
Daha Büyük ve Daha Güçlü: Galaxy C7 - ShiftDelete.Net

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
neden ki?özellıkleri iyi gibi.gayet de güzel gözüküyor.note seriden şaşma diyorsun da note 7 toplatılmaya başlanmış :D

Şahsen kağıt üzerindeki özelliklerine bakarak bir telefona güzel diyemiyorum. Batarya ömrü nasıldır,uzun kullanımda bizi üzer mi, kamerası nasıldır görmek lazım. Note 7 toplanıyor bu Samsung kullanıcılarını üzdü. Toplatmaya bilirdi, hatalarını kabullenip bunun çözümünü geciktirmeden sunmaları şart.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
neden ki?özellıkleri iyi gibi.gayet de güzel gözüküyor.note seriden şaşma diyorsun da note 7 toplatılmaya başlanmış :D
Haklısın ama sende note 7 almayacan ki sonuçta note 5te kronik sıkıntı yoksa ki zaten araştırma yapmışsındır almak daha mantıklı çünkü samsung ara modelleri unutuyor kendi topuğuna sıkmış olursun note serisinden alma gibi bir şansın varken bence değerlendir tabi son karar senin yine.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Haklısın ama sende note 7 almayacan ki sonuçta note 5te kronik sıkıntı yoksa ki zaten araştırma yapmışsındır almak daha mantıklı çünkü samsung ara modelleri unutuyor kendi topuğuna sıkmış olursun note serisinden alma gibi bir şansın varken bence değerlendir tabi son karar senin yine.
ama soruma tam cevap alamadım.diğerlerine bulaşma derken bildiğiniz birşey yada çekindiğiniz bir durum varsa açık açık söyleyebilirsiniz

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
büyük ekranlı telefonları gezerken bu telefon gözüme takıldı.4 gb ram,8 çekirdek,arrtırabilir hafıza 3300mah pil gücü.işlemcisi ve kamerası iyimi bilmıyorum.ama fiyatını göremedım.piyasada satılmıyor mu anlamadım?sizce nasıl?
Daha Büyük ve Daha Güçlü: Galaxy C7 - ShiftDelete.Net
Yazıda Galaxy C5'e göre özelliklerinin daha iyi olduğu vurgulanmış. Galaxy C serisi ara seridir. Doğru hatırlıyorsam zati Çin piyasası için üretilmişti. Türkye'de satışı yok boşuna bekleme. Donanım olarak S7 ve Note 5'in yanına yaklaşamaz.

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
merhaba arkadaşlar burada araştırmalarım sonucu birkaç marka model üzerinde kararsız kaldım.özellıkle note 5 ile s6 edge plus arasında çok kararsızım.bunun yanında bugün düşen 6s ile beraber iyice kafam karıştı
merhabalar. Öncelikle yelpaze bayağı geniş :) bir çok farklı özellik istemişsiniz fakat bunlar telefonlarda kısım kısım bulunuyor. hepsi bir telefonda maalesef olmayacak gibi..:
Lg nin telefonları diğerlerine göre ucuz. Performansları harika. Fakat tasarımdan sınıfta kalıyorlar. hele ki v10. ancak bu kadar şekilsiz olabilir. Ayrıca malzeme kalitesi de kötü. özellikle g5 in arka tarafı anormal kötü. kılıfsız imkanı yok gitmez o telefon.
Samsung tasarımda güzel Özellikle note 5 hoş. Performansı da iyi kamerası ve pili de güzel. Fakat uzun süre gitmez. 2 sene sonra eski telefondan eser yok dersin 3 sene de artık değiştirelim dersin. Bu arada s6 edge + tam oturmamış bir telefon bana göre. Yani kasası bi garip bi odun gibi duruyor. Ekran o kadar büyük olacaksa Kalem olmasını ve bir note serisi olmasını tavsiye ederim. üstelik fiyatlarda aynı gibi.
Apple ise performanslı, 6s plus ise bataryası cok iyi, 6s ise idare eder. Güncel kalır ve 3 sene aynı şekilde gider. Fakat burda da fiyat patlıyor. diğerleriyle ciddi farklar var. hele ki 16 gb almamanız gerektiğini göz önünde bulundurursak note 5 ile 1000tl diğerleriyle daha fazla farkı var. Bu telefonlar arasında oylamaya sunduğunuz 6 yı düşünmemenizi öneririm. çünkü diğerleriyle pek yarışamaz şu saatten sonra.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Samsun Galaxy S6 Edge ' yi öneririm çok hoşuma giden telefon ve özellikleri 'de çok iyi.
öneri için teşekkürler.ama edge ler kavisli bombeli olduğu için pek hoşuma gitmiyor.ayrıca kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarıyla elden tutulmuyor kayıp yere düşüyormuş

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
merhabalar. Öncelikle yelpaze bayağı geniş :) bir çok farklı özellik istemişsiniz fakat bunlar telefonlarda kısım kısım bulunuyor. hepsi bir telefonda maalesef olmayacak gibi..:
Lg nin telefonları diğerlerine göre ucuz. Performansları harika. Fakat tasarımdan sınıfta kalıyorlar. hele ki v10. ancak bu kadar şekilsiz olabilir. Ayrıca malzeme kalitesi de kötü. özellikle g5 in arka tarafı anormal kötü. kılıfsız imkanı yok gitmez o telefon.
Samsung tasarımda güzel Özellikle note 5 hoş. Performansı da iyi kamerası ve pili de güzel. Fakat uzun süre gitmez. 2 sene sonra eski telefondan eser yok dersin 3 sene de artık değiştirelim dersin. Bu arada s6 edge + tam oturmamış bir telefon bana göre. Yani kasası bi garip bi odun gibi duruyor. Ekran o kadar büyük olacaksa Kalem olmasını ve bir note serisi olmasını tavsiye ederim. üstelik fiyatlarda aynı gibi.
Apple ise performanslı, 6s plus ise bataryası cok iyi, 6s ise idare eder. Güncel kalır ve 3 sene aynı şekilde gider. Fakat burda da fiyat patlıyor. diğerleriyle ciddi farklar var. hele ki 16 gb almamanız gerektiğini göz önünde bulundurursak note 5 ile 1000tl diğerleriyle daha fazla farkı var. Bu telefonlar arasında oylamaya sunduğunuz 6 yı düşünmemenizi öneririm. çünkü diğerleriyle pek yarışamaz şu saatten sonra.
şöyle 5-6 sene hatta ömür boyu kullanabilecek sağlam bir telefon yokmu :D
sürekli birşeyler almak için araştırmalar yapmaktan,tercihler arasında kararsız kalmaktan bıktım
şuan için aklımda s7 var.uygun fiyat arıyorum.olmazsa note 5 alacağım.şu kredi kartı taksit olayı bir an önce çıkmasını bekliyorum,eğer gerçekten çıkacaksa
ıphone olarak da en düşük 6s plus telefonları geniş ekran olması sebebiyle beğeniyorum.malesef bana göre pahalı olduğu için de tercih etmıyorum

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
şöyle 5-6 sene hatta ömür boyu kullanabilecek sağlam bir telefon yokmu :D
sürekli birşeyler almak için araştırmalar yapmaktan,tercihler arasında kararsız kalmaktan bıktım
şuan için aklımda s7 var.uygun fiyat arıyorum.olmazsa note 5 alacağım.şu kredi kartı taksit olayı bir an önce çıkmasını bekliyorum,eğer gerçekten çıkacaksa
ıphone olarak da en düşük 6s plus telefonları geniş ekran olması sebebiyle beğeniyorum.malesef bana göre pahalı olduğu için de tercih etmıyorum
keşke olsa ömür boyu kullanılabilecek bir telefon :D. 5-6 sene çok uzun bir süre. bu süreye yaklaşabilecek telefonlar sırasıyla apple>sony>htc>lg>samsung. ben herhangi bir samsungla 4. senenin görülebileceğine pek inanmıyorum. benim note 2 nin 3. senesi. 2.kez batarya değiştirdim telefonun şaftı zaten kaydı ayrıca o programdan atıyor, bu program durduruluyor. telefon arada donuyor , ısınıyor vs.. son güncellemesi de 4.4.2. 5 gelmedi bile.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
keşke olsa ömür boyu kullanılabilecek bir telefon :D. 5-6 sene çok uzun bir süre. bu süreye yaklaşabilecek telefonlar sırasıyla apple>sony>htc>lg>samsung. ben herhangi bir samsungla 4. senenin görülebileceğine pek inanmıyorum. benim note 2 nin 3. senesi. 2.kez batarya değiştirdim telefonun şaftı zaten kaydı ayrıca o programdan atıyor, bu program durduruluyor. telefon arada donuyor , ısınıyor vs.. son güncellemesi de 4.4.2. 5 gelmedi bile.
o sıralamada sony en son sırada olmalı. ben sony neo v kullanıyorum.daha garantisi dolmadan ses ayar tuşu bozuldu.sanırım oksitlenme olmuş.ayrıca kaportası çok dandik.arka kapağı plastik gibi.tek sağlam kalan ekranı.hiçbir çizik yok
2000-3000 tl ye bir tv alıyorsun en az 15 -20 sene gidiyor .ama ayni fiyata telefon alıyorsun 2-3 sene gidiyor.neden acaba :)
işte benim telefonun kapağı.çok basit dandik kapak

Ekli dosyalar

• 14022278_1389840431030738_8478460372851511271_n.jpg
    14022278_1389840431030738_8478460372851511271_n.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 220

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
o sıralamada sony en son sırada olmalı. ben sony neo v kullanıyorum.daha garantisi dolmadan ses ayar tuşu bozuldu.sanırım oksitlenme olmuş.ayrıca kaportası çok dandik.arka kapağı plastik gibi.tek sağlam kalan ekranı.hiçbir çizik yok
2000-3000 tl ye bir tv alıyorsun en az 15 -20 sene gidiyor .ama ayni fiyata telefon alıyorsun 2-3 sene gidiyor.neden acaba :)
işte benim telefonun kapağı.çok basit dandik kapak
hocam telefon taaaa ben üniversiteye hazırlanırken vardı. son sınıfa geçtim. köprünün altından çok sular aktı. Z serisinden bahsedersek sıralama doğru olacaktır. diğer türlü samsung da s2 yi ele almamız gerekir ki o kadar eskiye gitmenin anlamı yok. (z2 çıkalı 3 sene oldu yanılmıyorsam bi 2 sene daha kullandırır gibi kendini)

edit: sony ericson mu kaldı ya :D

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
merhaba arkadaşlar burada araştırmalarım sonucu birkaç marka model üzerinde kararsız kaldım.özellıkle note 5 ile s6 edge plus arasında çok kararsızım.bunun yanında bugün düşen 6s ile beraber iyice kafam karıştı
şuan 4 senelık telefonum sony neo white kullanıyorum.bu telefonumuda burada o dönem tavsiye üzerine almıştım.açıkcası memnun kalmadım nedenleri :
1- çok kalın telefon ve ekranı küçük
2- güneşli havalarda ekran son parlatıcı son kademeye getirdiğim halde gözükmüyor
3- telefonda normal konuşurken 10 dakiadan sonra kulağımda ağrılar başlıyor
4- sesi bana göre çok düşük
5- kasası çok dandik.plastik gibi.hemen çiziliyor.fakat ekran camı sağlam.hiç çizik yok :)
6-çift kamera olmasına rağmen operatör üzerinden görüntülü arama yapamıyorum.bana burada ileriki güncellemelerde bu özellik eklenecek dediler.ama malesef.şuan son güncel sürümü 4.0.4
telefonu başta kullanmasını zor öğrendim.belki inanmayacaksınız ama 3d kamera özelliği ile video çekmeyi hala öğrenemedim :)
geçenlerde denize düşürdüm.hiç çalışmaz sanıyordum.bir müddet çalışmadı.telefoncuya getirdim.kısa devre yapmış daha çalışmaz dedi.fakat hala çalışıyor :) sadece sağ tuşu çalışmıyor ve hafıza kartını görmüyor.bunun dışında oksitlenmeden dolayı bazen ses tuşu kendi kendiliğine açılıp kapanıyor.şimdiye kadar hiç tamir de görmedi :)

şimdi yeni almak istediğim telefon uzun ömürlü olmasını,yukarıda belirtiğim olumsuz özellıklerin olmasını istemiyorum.oylama çokluğuyla artık alacağım telefonu belirleyeceğim.umarım daha önceki gibi pişman olmam

Bunlar arasından note 5 i seçerdim. Güncel bir telefon olsun diyorsanız htc 10nu düşünebilirsiniz