garmel.373
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 120
Maalesef SAR değerlerinde farklı rakamlar çıkabiliyor sitelerde (bunun bir nedeni farklı ölçme sistemleri diğeride firmalar bu konunun üstünde pek durmaması-açıklamaması) Misal iki telefonunda SAR değerlerine bakabilirsin: Akıllı Telefonların SAR Değerleri - ShiftDelete.Net ve Akıllı Telefonların SAR Değerleri - ShiftDelete.Net (note 5 0,45 diye söylüyor)lg 5 ile note 5 i aynı anda elime alma fırsatım olmadı.mağazanın birine gidiyorum biri oluyor diğeri olmuyor.note 5 in sar değerine baktım SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri 1.53 W/kg yazıyor.şuan benim için en önemlisi sar değeri.
şuanki telefonumun faturasına baktım 2012 mart ayında almıştım..4 yıl 5 ay kullanmış olacağım.yeni telefonumu 1 eylül tarihınde almayı düşünuyorum.umarım bu alacağım telefonu 5 sene kullanırım![]()
Telefonun uzun süre kullanılabilinirliği kişiden kişiye çok değişkendir. Telefonunu bilgisayarmış gibi düşünüp ha bire aplikasyonlar (uygulamalar) yüklemezseniz veyahut canı sıkıldıkça telefonda rom değiştirenlerden değilseniz (ben öyle olmadığınızı düşünüyorum) telefonlar dayanıyor merak etmeyin. Arkadaşımda 3 senedir Samsung S3 Mini var hafızası uygulamalarla ful dolu, hafıza kartıda yirmi küsur gigabyte dolu. Telefonu video izleme-whatsapp-basit oyunlar-konuşma için kullanıyor. Ayrıca Note 5 birde amiral gemisi sonuçta stabil çalışır bence.