Sizce Hangi Telefon?

KlausMikaelson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN ailesi aranıza az önce katıldım. Sizden bir ricada bulunmak istemiştim. Yeni bir telefon alacağım ve karar veremiyorum.Aşağıda belirttiğim kriterlere göre bir kaç model belirledim. Sizce bunlardan hangisi benim kriterlerime daha uygun ? Yardımlarınızı bekliyorum..
1-Oyunlarda,geçişlerde vs. kasma donma yapmayacak.
2-Basit bir dizayn olmasın.
3-Uzun ömürlü olsun 2-3 yıl.
4-Batarya süresi kısa olmamalı 1 günü kesin kurtarmalı.
5-Fazla oyun oynamam bazen film izlerim nadiren. Yani ekran kaliteli olsun.

Aklımda bazı modelleri belirlerdim fakat karar veremedim bu ürünleri kullanan kullanıcılar yorum yaparsa çok yardımcı olmuş olur.
Ya da farklı bir model öneriyorsanız onuda yazabilirsiniz. Herkes önerisini + ve - yönlerle belirtirse güzel olur.
Samsung Galaxy Alpha - Iphone 5s - LG G4

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Batarya süresi dışında Lg g4 tavsiye ediyorum, batarya ömrü istersen ise galaxy note 4 tavsiye ediyorum

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bana göre G4 üstüne 100 lira daha ekleyip note 4 hatta vatan bilgisayarda 2099'a görmüştüm bana göre note 4 hem güncelleme desteği 2-3 yıl var ama note 4 almam başka öner dersen Apple'ın yaptığı zamdan sonra 5s'ler 2249 lira onun için ya G4 ,alpha,note 4 ama bence G4 çünkü daha bu yıl tanıtıldı Ama kalem istiyorum dersen kesin note 4 zaten alphayıda es geç 1860 Mah 1 günü zor görür
Bana kalırsa note 4 veya G4

KlausMikaelson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Alpha nında tasarımı çok hoşuma gidiyor ya

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba SDN ailesi aranıza az önce katıldım. Sizden bir ricada bulunmak istemiştim. Yeni bir telefon alacağım ve karar veremiyorum.Aşağıda belirttiğim kriterlere göre bir kaç model belirledim. Sizce bunlardan hangisi benim kriterlerime daha uygun ? Yardımlarınızı bekliyorum..
1-Oyunlarda,geçişlerde vs. kasma donma yapmayacak.
2-Basit bir dizayn olmasın.
3-Uzun ömürlü olsun 2-3 yıl.
4-Batarya süresi kısa olmamalı 1 günü kesin kurtarmalı.
5-Fazla oyun oynamam bazen film izlerim nadiren. Yani ekran kaliteli olsun.

Aklımda bazı modelleri belirlerdim fakat karar veremedim bu ürünleri kullanan kullanıcılar yorum yaparsa çok yardımcı olmuş olur.
Ya da farklı bir model öneriyorsanız onuda yazabilirsiniz. Herkes önerisini + ve - yönlerle belirtirse güzel olur.
Samsung Galaxy Alpha - Iphone 5s - LG G4
pil hariç g4 iyi ama pilde iyi istiyorsan asus zenfone 2 ye bak.....zenfone 2 tüm işlerinde yardımcı olur...

dobra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy alpha kullaniyorum.cok memnunum.tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle z3 veya z3 compact al sarziyla ekraniyla performansiyla stabilligiyle tum tlefonlardan ustun