- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 7,861
Evet olabilirBu mu?
![]()
Her şey olabilir, bakacağız.Şu anlık ABD, ancak 50 yıl içinde Çin mahveder gibime geliyor.
Şu kadarını okumam bile yetti, tarihini böyle çarpık okuyanlardan hayırlı bir eleştiri beklemek de sanırım boş bir düşünce olacaktır...Osmanlı da zulmetmiştir. Yeniçerilerin tarihine bakın görürsünüz. Çocuk yaşta alınan gayrimüslimlerin beyinleri yıkanarak zorla osmanlı ordusuna kattılar.
süper güç büyük devlet tarihlerinde mutlaka zulüm ve katliam vardır osmanlı gül dağıtarak fetihler yapmadıŞu kadarını okumam bile yetti, tarihini böyle çarpık okuyanlardan hayırlı bir eleştiri beklemek de sanırım boş bir düşünce olacaktır...
Şahit miydin tüm bunları yazarken bir kenarasüper güç büyük devlet tarihlerinde mutlaka zulüm ve katliam vardır osmanlı gül dağıtarak fetihler yapmadı
mesela fatih döneminde osmanlı italya seferinde otrantoyu aldıktan sonra 12 bin sivili islama geçmediği için kellesini keserek ve köle olarak satarak cezalandırmıştır
eğer fatih erkenden ölmeseydi italya seferi son sürat gitseydi romada neler yapılırdı sen düşün
Şu kadarını okumam bile yetti, tarihini böyle çarpık okuyanlardan hayırlı bir eleştiri beklemek de sanırım boş bir düşünce olacaktır...
ölen sivillerin iskeletleri bugün kilisede sergilenmektedirŞahit miydin tüm bunları yazarken bir kenaraDelilin nedir?
Ben de anlamadım açıkçası. Son zamanlar olay artıyor burada.Ya soru belli, verilebilecek cevaplar belli. Nasıl başarıyorsunuz konuyu başka yere çekmeyi.
Kapitalizm herkesi bitirdi yedi.Kapitalizm budur zaten. Nerede ucuz iş gücü varsa oradan yararlanır.
bugün Apple cihazlar 200-300 $ a mal oluyor kaça satıldığı malum.
![]()
Evet, Yahudiler dünyayı yönetiyorlar maalesefEn güçlü ülke İsrael`dir benim gözümde. Hiçbir ülke yahudi topluluğuna karşı Gıkını çıkaramıyor nedense. Nedendir bilinmez.
Benim görüşüm bundan yanaki Dünya Gıda sektörü israel yönetiminin elinde. İstedikleri an bir ülkeni hepden zehirleyip mahvedebilirler.
Aslında Yahudilere Ülke filan gerekli değil ve hiçkimse Yahudi topluluğunu köklü dağıtamaz. Ancak başka bir ülke Düşman ülkeyi mahvedip ezip geçebilir. Birdaha mahvolan ülke yeniden kurulamaz. Yahudi topluluğu öyle değil ama.Evet, Yahudiler dünyayı yönetiyorlar maalesef. Doğru. Yalnız Rothschild vb. gibi aileler bütün dünyaya dağılmış.
Aslında bir tarafta haklısın ama tamam o konu bitti geçti, daha açmaya hiç gerek yok. Herkes sinirlenebilir ama bu kadar da olmaz ki. Bu konu kapanmıştır, açılmasını istemiyorum.Efendi ol ve susmayı dene, hadsizlik yapan da sensin, terbiyesizlik yapan da sensin... Sen çok ama çok aşırı oldun, her defasında insanın sinirini zorlama, varsa bir sorunun özelden yaz!
Her geldiğimde bir laf sıkıştırma, tahrik etme, kavga gürültülük cümleler... Yüreği olsa zaten o ahlak dışı soruyu hiç gündeme bile getirmezdi, benim mesajımı da sırf ceza almam için çarpıtarak değiştirerek yazmış...
Şununla beni bir tutan ve hala yazmasına müsade eden yönetime de el insaf diyorum, kınıyorum... Sataşana ceza mutlak verilmeli aksi halde hakkımızı aramaya kalktığımızda hemen tartışma olmasın diye yine biz suçlu ilan ediliyoruz, bu iş hiç adaletli olmuş olur mu?
Aslında Yahudilere Ülke filan gerekli değil ve hiçkimse Yahudi topluluğunu köklü dağıtamaz. Ancak başka bir ülke Düşman ülkeyi mahvedip ezip geçebilir. Birdaha mahvolan ülke yeniden kurulamaz. Yahudi topluluğu öyle değil ama.
İsrael dağılsın Rusya Silip süpürsün Ülkeyi Bak görki Çin tarafta Bir alanda Yeniden israel Yaranmış![]()
Evet, ABD de güçlü bir ülke gerçekten. İnsanların eli ayağı Google'a alışması bu da bir delil mesela. Youtube'tan başka bir video sitesinde video seyredemiyoruz, çünkü alıştık. İşte Google batsa mesela herkes Dünya'nın sonu olacağını düşünür ama öyle olmaz derken interneti tamamen sosyal medya ve süper güçler yönetiyor. İşte ABD'nin yapmış olduğu bir şey her şeyi sarsıyor ama onun devri de biter her ülkenin olduğu gibi.ABD diyorum çünkü diplomatik olarak oldukça sağlam adımlar atıyorlar, güç sadece silahtan ve mermiden ibaret değil. Trump'ın tek Tweet'i ile doların ₺ karşısında uçuşlara geçebildiğini gördük, Google, Apple ve Facebook(+ Whatsapp, Instagram) gibi şirketlerin ipi de ABD'nin elinde ve istedikleri an dünya genelinde bazı şeyleri değiştirebiliyorlar. Eğer bir devlet başkanı olsaydım insani konuları hariç tutarak ABD'nin yönetim biçimini örnek alırdım ve aynı zamanda ABD'nin yalakası olurdum, böylece halkım bana "PC Toplayamıyorum" diye küfürler yağdırmak yerine refah içinde yaşardı.
Yandex hemen hemen Google'ın alternatifi oldu, işte insan isterse yapabiliyor. Önemli olan ise ilk evrelerde projeye daha sıkı tutunmak ve geliştirmeye devam etmek. Bizde yerli milli bir şey çıkacak olsa yok API buradan alınmış yok yazıldığı dil yerli değil bunun neresi yerli milli, bunları görünce insanda gram heves kalmaz ki yaptığın projeyi zaten bu kitleye sunacaksın ama iş baştan kokmuş.Evet, ABD de güçlü bir ülke gerçekten. İnsanların eli ayağı Google'a alışması bu da bir delil mesela. Youtube'tan başka bir video sitesinde video seyredemiyoruz, çünkü alıştık. İşte Google batsa mesela herkes Dünya'nın sonu olacağını düşünür ama öyle olmaz derken interneti tamamen sosyal medya ve süper güçler yönetiyor. İşte ABD'nin yapmış olduğu bir şey her şeyi sarsıyor ama onun devri de biter her ülkenin olduğu gibi.
Adam gibi birşey yaptıkları yok. Yerli ve milli tiriplerine girmeyin.Yandex hemen hemen Google'ın alternatifi oldu, işte insan isterse yapabiliyor. Önemli olan ise ilk evrelerde projeye daha sıkı tutunmak ve geliştirmeye devam etmek. Bizde yerli milli bir şey çıkacak olsa yok API buradan alınmış yok yazıldığı dil yerli değil bunun neresi yerli milli, bunları görünce insanda gram heves kalmaz ki yaptığın projeyi zaten bu kitleye sunacaksın ama iş baştan kokmuş.