Sizce Güvenlimi?

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar tatile çıkmayı düşünüyoruz, internetten rezervasyon yaptıracağız ancak kafama takılan birkaç şeyler var.

-Tatili yapacağım site sizce güvenlimi?
-Hiç bu siteden rezervasyon yaptırdınız mı?
-Önerdiğiniz Bir tatil sitesi varmı?

İşte Site

Not:Lütfen site reklam olarak algılanmasın.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bence Sitelere Güvenme Giden Kişilere Sorman Lazım yada gidip görmeden karar verme Bazı hoteller kötü oldukları için sürekli isim değişerek çalışıyorlar bu bizim bir arkadşın başına gelmişti Görüntüye aldanma.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Ben olsam kesinlikle güvenmem... 2009 Temmuzda internetten yaptığımız online rezervasyon sonrası tatilimiz berbat geçti. Reklamda gösterdikleri odalar ve hizmet ile bizim karşılaştığımızın hiç alakası yoktu maalesef.

Tavsiye etmiyorum :hammer:

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
valla hocam ben antalya merkezde yaşıyorum.bence sen araya siteleri aracı kurumları sokupta pahalı pahalı tatil yapma derim.çünki senin ferdi olarak gelip yerleştiğin otele tur yada aracı kurum vasitası ile gelen arasında iki kat fiyat farkı oluyor.

hem kısıtlı olabiliyorsun.gezme yeme içme vs.onların tahsis ettikleri gezme yeri vs ye razı olabiliyorsun.yani bir çok şey var burda yazmakla bitiremem.sonuç olarak sana kendin tanıdığın biri vasıtası ile nereye gitmek istediğini onasöylersin oda tatil beldeleri yada daha iyi bir yer biliyorsa sana akıl verir.sende ona göre tatilini yapar hemde parasal anlamda daha karlı olursun derim.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
valla hocam ben antalya merkezde yaşıyorum.bence sen araya siteleri aracı kurumları sokupta pahalı pahalı tatil yapma derim.çünki senin ferdi olarak gelip yerleştiğin otele tur yada aracı kurum vasitası ile gelen arasında iki kat fiyat farkı oluyor.

hem kısıtlı olabiliyorsun.gezme yeme içme vs.onların tahsis ettikleri gezme yeri vs ye razı olabiliyorsun.yani bir çok şey var burda yazmakla bitiremem.sonuç olarak sana kendin tanıdığın biri vasıtası ile nereye gitmek istediğini onasöylersin oda tatil beldeleri yada daha iyi bir yer biliyorsa sana akıl verir.sende ona göre tatilini yapar hemde parasal anlamda daha karlı olursun derim.

Hmm,Teşekkürler...

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bence kuşadasına git derim. hem güzel hem ekonomik oteller var