İçinde bi sen yoksun benceEvet arkadaşlar bugün Pelinsu arkadasımızın makyaj çantasında ne var ona bakıyoruz
Ben onun çantasına büyük gelirimİçinde bi sen yoksun bence![]()
Bahanesi neydi yaaAyhan abinin torrent içeriği gibi çıkmasında![]()
kimse dışarı vuramıyorYa abi herkes masum bir ben mi kötü düşünüyorum.![]()
Elbette caps alıp buraya atacak kadar cesur değilim ancak cidden ben de merak ettim
Sizce kaç günlük bir veridir bu ve geri dönüşüm kutumda neler vardır?
![]()
Bonzai yoksa gerisi boş canısıHap var cigara var roj var ex var ne istersen var yani
bonzaiden beterleri çıkmışBonzai yoksa gerisi boş canısı
Krokodil varBonzai yoksa gerisi boş canısı
Benim tek bağımlılığım günde 4 5 kupa kahve içmekKrokodil var![]()
En azından fruktoz şurubu tuketmiyorsunBenim tek bağımlılığım günde 4 5 kupa kahve içmekvede hergün bir paket Torku piskivit yemek...
Kahveler şekersiz ve sade
Hayatımdan zaten glukoz şrubu içeren neredeyse herşeyi çıkarttım.En azından fruktoz şurubu tuketmiyorsun![]()
Ne tür kahve içtiğine göre değişir. Zehir gibi kahve içiyorsan kafein bağımlılığı söz konusu. Ha, acı olmayan hoş bir kahve içiyorsan o psikolojik bir bağlılıktır, fiziksel değil.Hayatımdan zaten glukoz şrubu içeren neredeyse herşeyi çıkarttım.
Ama kafeini çıkartamıyorum bir türlü. Elim ayağım titriyor kahve içmeyince. İçki sigara vs vs hiç birşey kullanmam ama bu kahve bir süreden sonra tüketicek gibi beni...
Zehir gibi tabir ettiğinNe tür kahve içtiğine göre değişir. Zehir gibi kahve içiyorsan kafein bağımlılığı söz konusu. Ha, acı olmayan hoş bir kahve içiyorsan o psikolojik bir bağlılıktır, fiziksel değil.
Is7 E100 falano kadar olsa olsa ya fil dir yada balina ha birde tank çıkabilir .
Üçüncü nesil kahveciliğe bak biraz, işi hobiye çevir. Kafein bağımlılığı Eger kafaya koyarsan dizginlenebilir bir şey. Güzel kahveler hazırlamaya, ilgilenmeye başladıkça hem aldığın kafein düşer hem de acı kahveye tenezzül etmez hale gelirsin. Ha, günlük hahve cekmek ve uzun uzun kahve hazırlamak belki meşakkatli bir iş gibi gelebilir. Üstelik kahve kalitesi icin kahve stokculugunu da bırakırsın, evde direkt kahveye erişemediğin kahve içimin azalır.Zehir gibi tabir ettiğin
Günlük sınır 300 mg üzeri sıkıntılı işte. Ama bir ara günde 4 5 lt su içmeye başlamıştım. Kahveyı neredeyse günde 1 2 bardağa düşürdüm tek çarem tekrar spora başlayıp su alımımı arttırmak ama zaman yönünden sıkıntılar var. Eskisi gibi spora zaman ayıramıyorum
Onuda denerizÜçüncü nesil kahveciliğe bak biraz, işi hobiye çevir. Kafein bağımlılığı Eger kafaya koyarsan dizginlenebilir bir şey. Güzel kahveler hazırlamaya, ilgilenmeye başladıkça hem aldığın kafein düşer hem de acı kahveye tenezzül etmez hale gelirsin. Ha, günlük hahve cekmek ve uzun uzun kahve hazırlamak belki meşakkatli bir iş gibi gelebilir. Üstelik kahve kalitesi icin kahve stokculugunu da bırakırsın, evde direkt kahveye erişemediğin kahve içimin azalır.