Sizce geri dönüşüm kutumda neler var?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Elbette caps alıp buraya atacak kadar cesur değilim ancak cidden ben de merak ettim :D

Sizce kaç günlük bir veridir bu ve geri dönüşüm kutumda neler vardır?

aGZY8R.jpg

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Evet arkadaşlar bugün Pelinsu arkadasımızın makyaj çantasında ne var ona bakıyoruz

kunkami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yani 3-4 oyun birazda video :) vardır

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ayhan abinin torrent içeriği gibi çıkmasında :D

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
20GB lik bir oyun bitirmişsindir. Silip bir sonrakini indireceksindir?:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Hap var cigara var roj var ex var ne istersen var yani

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
o kadar olsa olsa ya fil dir yada balina ha birde tank çıkabilir .

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
En azından fruktoz şurubu tuketmiyorsun :D
Hayatımdan zaten glukoz şrubu içeren neredeyse herşeyi çıkarttım.
Ama kafeini çıkartamıyorum bir türlü. Elim ayağım titriyor kahve içmeyince. İçki sigara vs vs hiç birşey kullanmam ama bu kahve bir süreden sonra tüketicek gibi beni...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Hayatımdan zaten glukoz şrubu içeren neredeyse herşeyi çıkarttım.
Ama kafeini çıkartamıyorum bir türlü. Elim ayağım titriyor kahve içmeyince. İçki sigara vs vs hiç birşey kullanmam ama bu kahve bir süreden sonra tüketicek gibi beni...
Ne tür kahve içtiğine göre değişir. Zehir gibi kahve içiyorsan kafein bağımlılığı söz konusu. Ha, acı olmayan hoş bir kahve içiyorsan o psikolojik bir bağlılıktır, fiziksel değil.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ne tür kahve içtiğine göre değişir. Zehir gibi kahve içiyorsan kafein bağımlılığı söz konusu. Ha, acı olmayan hoş bir kahve içiyorsan o psikolojik bir bağlılıktır, fiziksel değil.
Zehir gibi tabir ettiğin :D
Günlük sınır 300 mg üzeri sıkıntılı işte. Ama bir ara günde 4 5 lt su içmeye başlamıştım. Kahveyı neredeyse günde 1 2 bardağa düşürdüm tek çarem tekrar spora başlayıp su alımımı arttırmak ama zaman yönünden sıkıntılar var. Eskisi gibi spora zaman ayıramıyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
o kadar olsa olsa ya fil dir yada balina ha birde tank çıkabilir .
Is7 E100 falan :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Zehir gibi tabir ettiğin :D
Günlük sınır 300 mg üzeri sıkıntılı işte. Ama bir ara günde 4 5 lt su içmeye başlamıştım. Kahveyı neredeyse günde 1 2 bardağa düşürdüm tek çarem tekrar spora başlayıp su alımımı arttırmak ama zaman yönünden sıkıntılar var. Eskisi gibi spora zaman ayıramıyorum
Üçüncü nesil kahveciliğe bak biraz, işi hobiye çevir. Kafein bağımlılığı Eger kafaya koyarsan dizginlenebilir bir şey. Güzel kahveler hazırlamaya, ilgilenmeye başladıkça hem aldığın kafein düşer hem de acı kahveye tenezzül etmez hale gelirsin. Ha, günlük hahve cekmek ve uzun uzun kahve hazırlamak belki meşakkatli bir iş gibi gelebilir. Üstelik kahve kalitesi icin kahve stokculugunu da bırakırsın, evde direkt kahveye erişemediğin kahve içimin azalır.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Üçüncü nesil kahveciliğe bak biraz, işi hobiye çevir. Kafein bağımlılığı Eger kafaya koyarsan dizginlenebilir bir şey. Güzel kahveler hazırlamaya, ilgilenmeye başladıkça hem aldığın kafein düşer hem de acı kahveye tenezzül etmez hale gelirsin. Ha, günlük hahve cekmek ve uzun uzun kahve hazırlamak belki meşakkatli bir iş gibi gelebilir. Üstelik kahve kalitesi icin kahve stokculugunu da bırakırsın, evde direkt kahveye erişemediğin kahve içimin azalır.
Onuda deneriz :D :D