Sizce, En İyi Antivirüs Hangisi?

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
birde sunu belirtmek istedim.herkes kendi beyendiklerini tabiki öne sürerler.yani ne kullansan onu tavsiye edersin ama bunu da unutmamak lazim.bana göre hic bir antivirus programmlari güvenli degildir.yani biz en azindan systemimizi biraz da olsun bu tür seyleri uzak tutmaya calisiyoruz.aksi taktirde bunu sunan sirketler sadece satabilme derdinde.birde haberlerde virus olayina gelince sadece satma stracesidir.neymis internete bir virus dolasiyormus da sadece bu antivirus programmi faydaliiymis digerleri ise kötüymüs.yok arkadas ne o ne bu size asla güvenmem.ne sizin bu programmlara para veririm nede satarim.ama en azindan trojanlardan solucanlardan biraz olsun ystemi temiz tutmaya gayret ediyorum.sagolasin varolasin...:icon_:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Performans dolayısıyla NOD32 tercih ediyorum. Güvenlirliliği de iyi derece bence.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
birde sunu belirtmek istedim.herkes kendi beyendiklerini tabiki öne sürerler.yani ne kullansan onu tavsiye edersin ama bunu da unutmamak lazim.bana göre hic bir antivirus programmlari güvenli degildir.yani biz en azindan systemimizi biraz da olsun bu tür seyleri uzak tutmaya calisiyoruz.aksi taktirde bunu sunan sirketler sadece satabilme derdinde.birde haberlerde virus olayina gelince sadece satma stracesidir.neymis internete bir virus dolasiyormus da sadece bu antivirus programmi faydaliiymis digerleri ise kötüymüs.yok arkadas ne o ne bu size asla güvenmem.ne sizin bu programmlara para veririm nede satarim.ama en azindan trojanlardan solucanlardan biraz olsun ystemi temiz tutmaya gayret ediyorum.sagolasin varolasin...:icon_:

yazı stiliniz forum kurallarına aykırı sanırım yanlış bilmiyorsam :surprised: :icon_-1:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ücretliler arasında KASPER, ücretsizler arasında ise AVG vede AVİRA... Avira nın son sürümünde anti spyware özelliği geliştirilmiş tavsiye edilir..

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bir aydır deneme sürümünü kullnıyorum, bitmek üzere süre..
şimdi norton kullanıcam, o bitince bi ay panda , ondan sonra bullguard var iki ay deneme sürümü, nod32, mcafee filan derken zaten araya bi format girer kaspersky ile döngü tekrar başlar :D

unsalonarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avira AntiVir diyorum başka bir şey demiyorum. Şimdiye kadar (~4 yıl) beni yarı yolda bırakmadı.

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede avira pc yi kasmayan en iyi antivirus yazilimi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
kasperskyi denemedim ama norton dan memnunum

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bana nedense Amerikalı Symantec (Norton) ile Rus menşeli Kaspersky'ı karşılaştırmak bile yersiz geliyor. Bu iki firmayı karşılaştırmak Carrefour'la mahalle bakkalını karşılaştırmaya benziyor. Bunu yalnızca dünyadaki satış grafiklerini karşılaştırarak söylemiyorum. Kaspersky şu anda ayrılmış olan bir karı-koca ikilisi tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Türkiye'de dahil gelişmekte olan ülkelerde bazı nedenlerden dolayı (ayrı bir başlıkta tartışılır nedenleri) popülerdir. Symantec ise başta A.B.D. olmak üzere dünyanın gelişmiş bir çok ülkesinde dev şirketler tarafından kullanılan komple güvenlik çözümleri ve akıllı ağlar konusunda uzman bir firmadır. Bir devdir.

Avrupada ise durum her ülke Symantec ürünlerinden sonra ikinci sırada kendi antivirüs firmasına yönelmiş demek garip olmayacaktır.

Aşağıda sadece AV tarayıcı pazarında Symantec'in büyüklüğünü göstermesi açısından son beş yıldaki ciro ortalamalarını veriyorum. Virus yakalama oranları sürekli değişebilir ama tercih edilme oranları sürekli değişmez.

Symantec;
Çalışan sayısı: 17500
Yıllık ciro ortalaması: $5.5 milyar
Yıllık ortalama kar: $500 milyon

Kaspersky;
Çalışan sayısı: 650
Yıllık ciro ortalaması: $90 milyon
Yıllık ortalama kar: $65 mliyon

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
onceden avast vardı şimdi kimse kullanmıyor nod32ninde sonu oyle olucak gibime gelyiyo

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Number One Kaspersky Internet Security ;)

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bana nedense Amerikalı Symantec (Norton) ile Rus menşeli Kaspersky'ı karşılaştırmak bile yersiz geliyor. Bu iki firmayı karşılaştırmak Carrefour'la mahalle bakkalını karşılaştırmaya benziyor. Bunu yalnızca dünyadaki satış grafiklerini karşılaştırarak söylemiyorum. Kaspersky şu anda ayrılmış olan bir karı-koca ikilisi tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Türkiye'de dahil gelişmekte olan ülkelerde bazı nedenlerden dolayı (ayrı bir başlıkta tartışılır nedenleri) popülerdir. Symantec ise başta A.B.D. olmak üzere dünyanın gelişmiş bir çok ülkesinde dev şirketler tarafından kullanılan komple güvenlik çözümleri ve akıllı ağlar konusunda uzman bir firmadır. Bir devdir.

Avrupada ise durum her ülke Symantec ürünlerinden sonra ikinci sırada kendi antivirüs firmasına yönelmiş demek garip olmayacaktır.

Aşağıda sadece AV tarayıcı pazarında Symantec'in büyüklüğünü göstermesi açısından son beş yıldaki ciro ortalamalarını veriyorum. Virus yakalama oranları sürekli değişebilir ama tercih edilme oranları sürekli değişmez.

Symantec;
Çalışan sayısı: 17500
Yıllık ciro ortalaması: $5.5 milyar
Yıllık ortalama kar: $500 milyon

Kaspersky;
Çalışan sayısı: 650
Yıllık ciro ortalaması: $90 milyon
Yıllık ortalama kar: $65 mliyon

iyi güzelde 17500 kişi sadece antivirüs için çalışmıyor symantecte, bunların çoğu firewall cihazları için çalışan teknisyenlerdir...
sonuçta ortada bi gerçek var adamlar 650 kişiyle bi harika yaratmışlar, kabul edip saygı duymak lazım :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Avira bence en iyisi..:D

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede en iyisi avira hem kasma diye bir olay yok hemde süper bir sekilde yakaliyor

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:: Sizce, en iyi antivirüs programı hangisi?

ESET Smart Security 4 Business Edition x64