Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hedefine göre hayalperestliği değişir.
Öncelikle eksikleri var. Tekrarlar gözükmüyor. Eğer okuduğunu, gördüğünü birdaha unutmayan biriysen bilemem tabiki
Çalıştığın konuları kesinlikle tekrar etmen lazım. Ben sayısalım matematik için konuşayım. Eğer tekrar etmezsen ve iyice pekiştirmezsen sınavda 10 net üstünü görmen çok zor. Ayrı bir soru bankası alıp o bankayı sadece tekrar için kullanman lazım.
Azimli biriysen olmayacak birşey değil.
Kolay gelsin..
Seninle ilgili hiçbişey bilmeden yorum yapamayız ki
şu anda ne durumdasın, hangi derse ağırlık vermen gerekiyo, dershaneye gidiyosan oradaki müfredat nasıl vb...
Hayatımda hiç bi programa bağlı olarak çalışamadım. Onun yerine hocalarımın verdiği haftalık ödevleri yetiştirmeye çalışarak ders çalıştım. Eğer disiplinli bi yapın varsa işe yarayabilir ama bu kadar uzun vadeli bi program bana gerçekçi gelmedi. Elbet bi yerde delerdim ben onu
Türkçe ve Matematik netin kesinlikle artması lazım özellikle matematiğin artması şart. LYS ise ygs den çok daha zor. Özellikle edebiyat ezber ve okuduğunu anlamaya yönelik. Ayriyetten MF olduğun için Matematik netininde en az 20 olması şart 380 puan istiyorsan. Gecen senenin sorularını görmüş biri olarak söylüyorum sınav gittikçe zorlaşıyor özellikle matematik kısmı. Yaklaşık 3 ay kaldı düzenli bir şekilde çalışırsan istediğin puanı alabilirsin. Ama kesinlikle o matematik ygs de en az 25 lys de de en az 20 olması lazım.