Sizce çok hayalperest bir program mı ?

sabahkusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3jY1lHAl.jpg

y9jOfNvl.jpg

13CrYmOl.jpg

e4A2fqNl.jpg

3aaAq7pl.jpg

tzbTqtFl.jpg

Lütfen yorumlayın,çok önemli benim için

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Hedefine göre hayalperestliği değişir.
Öncelikle eksikleri var. Tekrarlar gözükmüyor. Eğer okuduğunu, gördüğünü birdaha unutmayan biriysen bilemem tabiki :)
Çalıştığın konuları kesinlikle tekrar etmen lazım. Ben sayısalım matematik için konuşayım. Eğer tekrar etmezsen ve iyice pekiştirmezsen sınavda 10 net üstünü görmen çok zor. Ayrı bir soru bankası alıp o bankayı sadece tekrar için kullanman lazım.
Azimli biriysen olmayacak birşey değil.
Kolay gelsin..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Seninle ilgili hiçbişey bilmeden yorum yapamayız ki :)

şu anda ne durumdasın, hangi derse ağırlık vermen gerekiyo, dershaneye gidiyosan oradaki müfredat nasıl vb...

Hayatımda hiç bi programa bağlı olarak çalışamadım. Onun yerine hocalarımın verdiği haftalık ödevleri yetiştirmeye çalışarak ders çalıştım. Eğer disiplinli bi yapın varsa işe yarayabilir ama bu kadar uzun vadeli bi program bana gerçekçi gelmedi. Elbet bi yerde delerdim ben onu :D

sabahkusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9b8mPJH.png

ygs 2013 çözdüm durum bu arkadaşlar.tm yim ve puanımı 380lere dayatmak istiyorum imkansız mı?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Türkçe ve Matematik netin kesinlikle artması lazım özellikle matematiğin artması şart. LYS ise ygs den çok daha zor. Özellikle edebiyat ezber ve okuduğunu anlamaya yönelik. Ayriyetten MF olduğun için Matematik netininde en az 20 olması şart 380 puan istiyorsan. Gecen senenin sorularını görmüş biri olarak söylüyorum sınav gittikçe zorlaşıyor özellikle matematik kısmı. Yaklaşık 3 ay kaldı düzenli bir şekilde çalışırsan istediğin puanı alabilirsin. Ama kesinlikle o matematik ygs de en az 25 lys de de en az 20 olması lazım.