Yardım Sizce bu sistem 32.000 TL'ye değer mi?

liveria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

AMD ve geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum bu nedenle DDR5 seçtim. Uzun vadede işlemci ve ekran kartı yükselterek devam etmeyi düşünüyorum. Normalde laptop alacaktım ama içime sinmeyen bir çok yanı oldu hazır markalı sistemlerde cok istediğim gibi değildi bu yüdzen bende bu sistemi toplamaya karar verdim. Bu konuda ki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Sistem.PNG
    Sistem.PNG
    27.5 KB · Görüntüleme: 82

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Bence uzun vadede işlemci her işe cevap verecektir. Parça parça toplandığınızdanmıdır bilemedim ama fiyat bana fazla geldi.

sepiti

Asistan
Reaksiyon puanı
206
güzel sistem yalnız fiyat bencede biraz yüksek (30 bin altında toplayabilirmisiniz bilemedim) ;
ekran kartı, anakart ve işlemci uzun vade için seçilmiş gibiler .
keşke ram 16+ 16 seçebilseniz ancak günümüzde oyunlar max 12 gb a kadar ram kullanıyorlar gelecekte ne olur bilinmez.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Sistem iyi, gelecege donuk olmus ileride rahatca islemci ve ekran karti degistirirsiniz ama PSU'yu mumkunse 850W yapin derim.

Reaksiyon puanı
19,113
Merhaba arkadaşlar,

AMD ve geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum bu nedenle DDR5 seçtim. Uzun vadede işlemci ve ekran kartı yükselterek devam etmeyi düşünüyorum. Normalde laptop alacaktım ama içime sinmeyen bir çok yanı oldu hazır markalı sistemlerde cok istediğim gibi değildi bu yüdzen bende bu sistemi toplamaya karar verdim. Bu konuda ki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Teşekkür ederim.
Ederde belki 29-28Bin TL'yede toplanabilir.

sepiti

Asistan
Reaksiyon puanı
206
misal ben sistem toplarken ;
akakçe , epey vb sitelerden sürekli daha uygun nereden alabilirim diye takip ettim yanlışım yok ise eğer 12 dk da bir bu siteler fiyat ve stok güncellemesi yapıyor bazen 1 saatliğine parça parça 1 k ya yakın indirim bile yakalayabilirsiniz.

liveria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
misal ben sistem toplarken ;
akakçe , epey vb sitelerden sürekli daha uygun nereden alabilirim diye takip ettim yanlışım yok ise eğer 12 dk da bir bu siteler fiyat ve stok güncellemesi yapıyor bazen 1 saatliğine parça parça 1 k ya yakın indirim bile yakalayabilirsiniz.
Anladım hocam ben de onu bekliyorum ya yılbaşı indirimlerine falan bakacağım belki parçaları almam 30 Aralık tarihine kadar sürebilir

sepiti

Asistan
Reaksiyon puanı
206
birde kasım ayında devlet öğrenciler için teknolojik aletlerde telefon pc ötv indirimi yapılacak dendi ama oradan bir haber çıkmadı , şimdi size bekleyin belki çıkar dersem asgari ücret arttı herşeye zam gelecektir. alın dersem bu seferde ötv indirimi gelebilir (cumhurbaşkanı kendisi söyledi ama hiç bir şey olmadı) sıkıntılı bir durum :(

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Anladım hocam ben de onu bekliyorum ya yılbaşı indirimlerine falan bakacağım belki parçaları almam 30 Aralık tarihine kadar sürebilir
Parça parça toplama da fiyat her zaman daha yüksek oluyor. Firmaların sitelerini takip ederek bütçeniz için en sağlıklı kasaya ulaşabilirsin.