Sizce bu kulaklık nasıl ? Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-503

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum. Bir anda gözüme bu ilişti. Sizce nasıldır ? Benim için en önemli özellik bass kalitesi. Kullanan varmı acaba aranızda ? Ayrıca sizce rahatmıdır. Kafam büyüktür biraz :D Sıkıntı olmasın sonra..
1.jpg
http://www.nokia.com.tr/cep-telefon...liklar/nokia-bluetooth-stereo-kulaklik-bh-503

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tasarım olarak güzel duruyor ama ses kalitesi falan olarak nokia ne kadar iyi tartışılır.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Tasarım olarak güzel duruyor ama ses kalitesi falan olarak nokia ne kadar iyi tartışılır.

Valla şöyle söyleyeyim. Nokia x2 aldım yanında orjinal nokia kulak içi kulaklık geldi. Şuan onun bir tanesi bozuldu o yüzden almayı düşünüyorum ama bozulmasa hiç düşünmezdim çünkü ses kalitesi çok üst düzeyde bir kulaklıktı. Özellikle basslı müzik dinleyen biri olarak orjinal nokia kulaklığının bass seviyesi süperdi. Kulak içi olduğu için dışardaki bütün seside kesiyordu. O yüzden nokia kulaklık için benim güvenimi kazandı ama olsun yinede sorayım dedim sizlere :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
başkası ne der bilmem ama nokia kulaklıkların ses kalitesi bana çok hoş geliyor.En azından 5130'un kulaklığı öyle. Sesin orjinalliği açısından başarılı kulaklıkları var.Tabi her kulak aynı değil kişiden kişiye değişir.

Arkadaşım sana gelecek olursak o fiyattaki kulaklıkların kötü olacağını pek sanmıyorum . Nokia bana göre zaten başarılı . hatta al videosuda var http://www.timsah.com/Nokia-BH-503-Bluetooth-Stereo-Kulaklik/ZTMrPiywLgd :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
başkası ne der bilmem ama nokia kulaklıkların ses kalitesi bana çok hoş geliyor.En azından 5130'un kulaklığı öyle. Sesin orjinalliği açısından başarılı kulaklıkları var.Tabi her kulak aynı değil kişiden kişiye değişir.

Arkadaşım sana gelecek olursak o fiyattaki kulaklıkların kötü olacağını pek sanmıyorum . Nokia bana göre zaten başarılı . hatta al videosuda var http://www.timsah.com/Nokia-BH-503-Bluetooth-Stereo-Kulaklik/ZTMrPiywLgd :)

Videoyu izledim sesi iyi gibi geldi ama dediğim gibi bass önemli etken benim için.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Telefonda kullanacağım için bu cazip geldi. Özellikle kablosuz ve kulaktan kontrol edilebilir olması ayrı bir ilgimi çekti. Lakin biri gelsin bas la ilgili birşey desin. :D Özelliklerdede yazmıyor birşey yav
Hocam pardon aceleyle yazdım cep telefonu için olduğunu görmedim normal kulaklık sandım:)

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bass istiyorsan Beats kulaklik alabilirsin. Bu arada telefon modelin ne?

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beats kulaklik 100 TL. Nokia X2 telefon aldiysan yaninda orjinal veriyorlar. Nokia orjinal kulakliklardan birisini alacaksan 5800 XpressMusic kulakligi al. Hem ucuz hemde guzel bir bass vardir. Ses bass olsa bile cok net gelir.