Sizce bu kampanya nasıl?

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar avea nın Taraftar Mobil Modem Kampanyasınına rastladım.bende leptobumda wınn kullanmayı düşünuyorum.bu kampanya hakkında her türlü görüşlerınızı yazarsanız memnun olurum

KAMPANYA DETAYLARI

Ekli dosyayı görüntüle 7208

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F1F1F1"]Şimdi 12 ay taahhüt veren tüm Taraftarlara,
5GB internet ve takımının modemi sadece 19TL
8GB internet ve takmının modemi sadece 29TL
12 ay boyunca ücretsiz ayda 600 dk TTNET WiFi ile birlikte !

Üstelik takımı her gol attığında 100MB internet Hediye!

Internet Paketlerine 12 ay abone olan herkese:

Tuttuğu takımın renklerinde mobil modem,
Takımının attığı her gol için 100 MB mobil internet,
12 ay boyunca TTNET WiFi
HEDİYE !

İnternet Paketleri:
1 GB İnternet Paketi: 12 ay boyunca ayda 19 TL

4 GB İnternet Paketi: 12 ay boyunca ayda 29 TL

Kampanya 31 Aralık 2011 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Mobil Modem'in kullanılabilmesi için yeni bir hattın, belirlenen tarifeler üzerinden, 3G servisi ile açılması gerekmektedir. Kampanyaya, 1 GB ve 4 GB İnternet Paketleri yerine 2 GB İnternet Paketi ya da 8 GB Internet Paketi'ne abone olarak katılabilinir. 2 GB Internet Paketi fiyatı ayda 35 TL, 8 GB İnternet Paketi fiyatı ayda 59 TL'dir. Kampanya kapsamında hediye edilen TTNET WiFi paketi 31 Aralık 2011 tarihine kadar süre sınırı olmaksızın sunulacak olup, 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle ayda 10 saat olarak hediye edilmeye devam edilecektir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Taraftar Mobil Modem Kampanyaları taahhütnameleri:
Fenercell
GSMobile
KARTALCELL
TrabzonCell * Paket aşımlarında MB başına 0,05TL olarak ücretlendirilir.
Veri kullanımlarından abonenin faturasına yansıtılacak en fazla fatura tutarı 199TL'dir.
12 ay sonunda 5GB paket 29TL ile, 8GB paket 39TL ile devam eder.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F1F1F1"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kendim kullanmadım ama çevremdekilerden duyduğum kadarı ile bu kanpanyalarda vaad ettikleri aiterneti 3g hızında çoğunlukla vermiyormuşlar gprs edge hızlarında veriyormuşlar benim birkaç tanıdığım bu düşük internet hızından dolayı iptal ettiler cep şebekelerinden aldıkları interneti iyice araştırıp çevrende tanıdıklarında test etmeden girme bu işe ben alacaktım vazgeçtim

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
kendim kullanmadım ama çevremdekilerden duyduğum kadarı ile bu kanpanyalarda vaad ettikleri aiterneti 3g hızında çoğunlukla vermiyormuşlar gprs edge hızlarında veriyormuşlar benim birkaç tanıdığım bu düşük internet hızından dolayı iptal ettiler cep şebekelerinden aldıkları interneti iyice araştırıp çevrende tanıdıklarında test etmeden girme bu işe ben alacaktım vazgeçtim
normalde iş yerımde vakıt gecırmek,sörf yapmak ıçın kullanmayı düşünuyorum.yanı evde turknetde bıle ancak 1 mbps kullanabılıyorum.çevremde tanıdık wınn kullanan olmadığı ıçın sızlere sorma gereğı duydum.3g hız ıle gprs edge hız arasındakı fark nedır.bunlar bana yabancı kelımelere

neco426

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde iş yerımde vakıt gecırmek,sörf yapmak ıçın kullanmayı düşünuyorum.yanı evde turknetde bıle ancak 1 mbps kullanabılıyorum.çevremde tanıdık wınn kullanan olmadığı ıçın sızlere sorma gereğı duydum.3g hız ıle gprs edge hız arasındakı fark nedır.bunlar bana yabancı kelımelere

benim arkadas aldi, hizi fena degil normal seviyede hizj var, 24tl ye ***her sey dahil*** 12 ay ayni fiyat , bende alcam suan piyasadaki en iyi kampanya bu.