- Reaksiyon puanı
- 47
Hayırlı tatiller arkadaşlar;
Değerli arkadaşlarım;
Yazılanların hepsini ben yapıyorum.
Ve inanın kendimi yalancıların şahı olarak hissediyorum.
Düşünüyorum da;bunların bir tanesini bile hakkıyla yapsam kendimi bahtiyarlar zümresine dahil edeceğim.
Rabbim cümlemizi bildikleriyle amel eden kullarından eylesin.
Saygılarımla
Mehmet
- Allah’ı biliyoruz diyoruz, fakat emirlerini tutup yasaklarından kaçmıyoruz.
- Kur'ân-ı Kerim’i okuyoruz, fakat onun hükümleriyle amel etmiyoruz.
- Rasûlullah (sav)'i sevdiğimizi söylüyoruz ve onun yolunda canımız kurban olsun diyoruz, fakat en basit ve kolay sünnetlerini dahi terk ediyoruz.
- Şeytan bizim baş düşmanımız diyoruz; fakat ondan korunmuyor, bir de üstelik onun ve avanelerinin yolundan gidiyoruz.
- Cenneti tüm hissiyatlarımızla isteriz diyoruz.Ancak cennete gitmek için hiçbir hazırlık yapmıyoruz.Hep dünya çalışıyoruz.
- Cehennemden korkuyoruz diyoruz.Fakat günahlara girerken hiç korkmadan kendi kendimizi ateşe atıyoruz.
- Ölüm haktır ve mutlaktır diyoruz.Fakat kabir için,ölüm için,gideceğimiz ebedi vatanımız için hiçbir hazırlıkta bulunmuyoruz.
- Bir adet sigaraya bile teşekkürü borç biliyoruz,fakat Cenab-ı Hakk’ın verdiği hadsiz nimetlere karşı şükretmekten uzak duruyoruz.
- Cenazeleri kendi ellerimizle kabire koyuyoruz.Ancak bizimde bir gün öleceğimize nefsimizi inandırıp ders almıyoruz.
Değerli arkadaşlarım;
Yazılanların hepsini ben yapıyorum.
Ve inanın kendimi yalancıların şahı olarak hissediyorum.
Düşünüyorum da;bunların bir tanesini bile hakkıyla yapsam kendimi bahtiyarlar zümresine dahil edeceğim.
Rabbim cümlemizi bildikleriyle amel eden kullarından eylesin.
Saygılarımla
Mehmet