canberk sagnak
Profesör
ankete oy verirseniz sevinirim
bende uzun yıllar avea kullandım özellikle hesaplı fiyatlara yüksek gb,dk ve sms verirdi. Ama çalışmaya başlayınca avea iş yerimde çok zor çekiyor bazende hiç çekmiyordu o nedenle turkcell e geçmiştim ama turkcell de de fiyatlar maşallah pek uçuk turkcellde ki 2 gb lık hepsi bir arada paketlere verilen fiyatlara sadece 10 tl eklediğinizde avea 6 gb sunuyor.Ben bir avea yani yeni adıyla Türk telekom kullanıcısı olarak Turkcell'e oy verdim fakat Turkcell'in fyatlarda biraz daha indirim yapması lazım sanki![]()
Demek istediğim işte tamda bu evet kabul Türk telekomun tabikide eksi avantajları var ama şöylede bi gerçek var hayatın pahalılığının yanında birde biraz daha hızlı internete gireceğim diye iki kat para ödeyemem. Tabiki ben kendi açımdan konuştum geliriniz iyiyse düşünmeden Turkcell'e geçilir ve hiçte pişman olunmazbende uzun yıllar avea kullandım özellikle hesaplı fiyatlara yüksek gb,dk ve sms verirdi. Ama çalışmaya başlayınca avea iş yerimde çok zor çekiyor bazende hiç çekmiyordu o nedenle turkcell e geçmiştim ama turkcell de de fiyatlar maşallah pek uçuk turkcellde ki 2 gb lık hepsi bir arada paketlere verilen fiyatlara sadece 10 tl eklediğinizde avea 6 gb sunuyor.
öyle çokta yüksek bir gelirim olduğu söylenemez ayda 2500 tl civarı, bana kalsa hep avea da kalırdımda işte avea ile işte internete girmek neredeyse çok zor olduğu gibi bazen arayanlar bile bulamayabiliyorduDemek istediğim işte tamda bu evet kabul Türk telekomun tabikide eksi avantajları var ama şöylede bi gerçek var hayatın pahalılığının yanında birde biraz daha hızlı internete gireceğim diye iki kat para ödeyemem. Tabiki ben kendi açımdan konuştum geliriniz iyiyse düşünmeden Turkcell'e geçilir ve hiçte pişman olunmaz
Allah daha çok versin inşallah ama dediğim gibi bana fazla geliyor Turkcell'in kampanyaları, bi yandan sende haklısın avea ucuz ama gününün büyük bir kısmını geçirdiğin yerde azda olsa verdiğin paranın karşılığını alamıyorsan geçiş yapmak tabiki de mantıklıöyle çokta yüksek bir gelirim olduğu söylenemez ayda 2500 tl civarı, bana kalsa hep avea da kalırdımda işte avea ile işte internete girmek neredeyse çok zor olduğu gibi bazen arayanlar bile bulamayabiliyordu
benim umudum nisandan itibaren avea daki sorunlarım çözülürmü ki
Hangi şartlar altında memnunsun biraz daha açarmısın ? Hız,çekim kuvveti,fiyat?Ben Avea yı 1999 yılından beri kullanıyorum yani Avea doğmadan önce Aycell den beri şimdi Türk Telekom oldu tabi çok memnunum.