Sizce 4.5g den sonra hangi operatörü seçmeli

hangi operatörü seçmeliyiz

• Kullanılan toplam oy
    8

Onur Memiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben bir avea yani yeni adıyla Türk telekom kullanıcısı olarak Turkcell'e oy verdim fakat Turkcell'in fyatlarda biraz daha indirim yapması lazım sanki :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben bir avea yani yeni adıyla Türk telekom kullanıcısı olarak Turkcell'e oy verdim fakat Turkcell'in fyatlarda biraz daha indirim yapması lazım sanki :)
bende uzun yıllar avea kullandım özellikle hesaplı fiyatlara yüksek gb,dk ve sms verirdi. Ama çalışmaya başlayınca avea iş yerimde çok zor çekiyor bazende hiç çekmiyordu o nedenle turkcell e geçmiştim ama turkcell de de fiyatlar maşallah pek uçuk turkcellde ki 2 gb lık hepsi bir arada paketlere verilen fiyatlara sadece 10 tl eklediğinizde avea 6 gb sunuyor.

Onur Memiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende uzun yıllar avea kullandım özellikle hesaplı fiyatlara yüksek gb,dk ve sms verirdi. Ama çalışmaya başlayınca avea iş yerimde çok zor çekiyor bazende hiç çekmiyordu o nedenle turkcell e geçmiştim ama turkcell de de fiyatlar maşallah pek uçuk turkcellde ki 2 gb lık hepsi bir arada paketlere verilen fiyatlara sadece 10 tl eklediğinizde avea 6 gb sunuyor.
Demek istediğim işte tamda bu evet kabul Türk telekomun tabikide eksi avantajları var ama şöylede bi gerçek var hayatın pahalılığının yanında birde biraz daha hızlı internete gireceğim diye iki kat para ödeyemem. Tabiki ben kendi açımdan konuştum geliriniz iyiyse düşünmeden Turkcell'e geçilir ve hiçte pişman olunmaz

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Demek istediğim işte tamda bu evet kabul Türk telekomun tabikide eksi avantajları var ama şöylede bi gerçek var hayatın pahalılığının yanında birde biraz daha hızlı internete gireceğim diye iki kat para ödeyemem. Tabiki ben kendi açımdan konuştum geliriniz iyiyse düşünmeden Turkcell'e geçilir ve hiçte pişman olunmaz
öyle çokta yüksek bir gelirim olduğu söylenemez ayda 2500 tl civarı, bana kalsa hep avea da kalırdımda işte avea ile işte internete girmek neredeyse çok zor olduğu gibi bazen arayanlar bile bulamayabiliyordu

benim umudum nisandan itibaren avea daki sorunlarım çözülürmü ki

Onur Memiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
öyle çokta yüksek bir gelirim olduğu söylenemez ayda 2500 tl civarı, bana kalsa hep avea da kalırdımda işte avea ile işte internete girmek neredeyse çok zor olduğu gibi bazen arayanlar bile bulamayabiliyordu

benim umudum nisandan itibaren avea daki sorunlarım çözülürmü ki
Allah daha çok versin inşallah ama dediğim gibi bana fazla geliyor Turkcell'in kampanyaları, bi yandan sende haklısın avea ucuz ama gününün büyük bir kısmını geçirdiğin yerde azda olsa verdiğin paranın karşılığını alamıyorsan geçiş yapmak tabiki de mantıklı

mustafaolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tukcell uygun fiyat sunmuyor ve fazla kampanyası yokama her yerde çekiyor. Türk Telekom da şuan aveanın izinden gidiyor 4.5G ile hızını artıracak ama çekim gücü yine aynı olur diye düşünüyorum. En mantıklısı Vodafone çünkü hem hızlı hem öğrenciyi esnafı emekliyi falan düşünüyor ona göre kampanya yapıyor hem de fiyatları da uygun ek olarak da çekmediği yere pek rastlamadım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Turkcell en iyi araliklari aldigi icin tabiki turkcell yillardir kullaniyorum cok memnunum:)

msdos-v1.2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sadece hız olarak bahsediyorsan Turkcell sonra Türk Telekom sonra olarak Vodafone gelir.Tabi bunlar kağıt üstündeki bilgilere bakacak olursak.Ama Vodafone'un şöyle bir avantajı var 800MHZ bandının A1 paketi Vodafone'da yani daha geniş bir alana daha yüksek internet kapasitesine sahip.Özellikle 4.5G geçiş süresince avantaj olarak kullanabilir.Her operatörün farklı frekanslarda A1 paketleri var hepsininde avantajı dezavantajı var.Mesela Türk Telekom 900MHZ kapasitesini genişletti çekmiyor imajını akıllı yatırımlarla değiştirebilir.Örneğin Turkcell kullanıp 375mbps hız alıp 10gb kotam olsa ne olur Türk Telekomdan 100mbps hız alıp 10gb kotam olsa ne olur?Ki zaten 375mbps hız teorik bir hız coğrafi şartlar baz istasyonuna mesafeniz baz istasyonu ve ulaşmış olduğunuz sitenin sunucu yoğunluğuna göre değişen bir durumdur.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Ben Avea yı 1999 yılından beri kullanıyorum yani Avea doğmadan önce Aycell den beri şimdi Türk Telekom oldu tabi çok memnunum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
En cok kulladiginiz yerde en cok hangisi cekiyorsa ona gecis yapin. Ornegin telefonunuz en cok evde vakit geciriyorsaniz evinizde en iyi cekim kuvvetine sahip operatore gecin.

Ayrica bu cekim kuvveti bukundugunuz yere, bagli oldugunuz baz istasyonuna gore degisiklik gosterebilir. Yani evinin dibinde avea baz istasyonu olan biri en hizli neti alirken ayni yerde olan bir vodafone kullanicisi bira daha dusuk.hiz alabilir.

Tabi bu isin birazda bant araligi var. Yanlis hatirlamiyorsam en yuksek bandi Turkcell aldi sanirim 4.5 g ihalesinde. Yani en dusuk bant araligi ile en yuksek bant araligi arasinda tabiki fark var ama o kadar olumcul degil.

O nedenle siz daha cok en cok kullandiginiz bolgede en cok cekim kuvvetine sahip operatoru secin.