mubatu123
Öğrenci
Selamlar. Max 2000 TL telefon alacağım. Aklımda Xiaomi Mİ 6 var. Çin'de satışa çıkmış 28 Nisan'da. Sizce Türkiye'ye ne zaman gelir ? Özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.
Sağdıç iphone 7 32 gb 749 dolar ve 3.55 kur = 2700Fiyatı 350 dolar. Yani 1250 TL. Sence bu telefon 3000 TL'ye mi gelir ?
Hele Şükür Beni ANLAYAN BİR ARKADAŞ her ne kadar android hayranı da olsa çok güzel söyledin arkadaşım tebriklerO cihazin globale çıkarsa fiyatının artacağını kimse düşünemiyor mu ? Bugün s8in pahalı olmasının tek sebebi 370 dolarlık üretim kaliteli değil Samsung'un arge çalışmaları pazarlama maliyetleri reklamı cart curt
Xioami globale açılırsa zaten başta taşıma maliyetleri binecek ülkeye resmi garanti ile girerse 2500den girmesi kesin zaten 350 dolar da kalamaz fiyatı globale açılırsa
1 aya gelir mı emin değilim
Kaçtan girecek ?Haftaya semers iletişimde satılacak şuan teşhir biçimde mağazalarında sergilenmekte istanbulda iseniz test edebilirsiniz mi5s kullaniyorum mi6yıda öneririm.
Kaçtan girecek ?
Tasarımı kötü . Mi4 ya da Mi4s gibi olsa alırdım.
arkadaş tasarım kısmında değil beğenmese sormaz kendinize almıyorsunuz.. adam mi6 soruyor sen mi4 tavsiye ediyorsun![]()
fiyat ve özellik olarak listeye bir numaradan girer ama yinede acele etmeyip biraz beklemek lazım
O paraya rakipsiz desek yanlış olmaz.Alınır.Selamlar. Max 2000 TL telefon alacağım. Aklımda Xiaomi Mİ 6 var. Çin'de satışa çıkmış 28 Nisan'da. Sizce Türkiye'ye ne zaman gelir ? Özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.