- Reaksiyon puanı
- 1,255
Gerçekten şu bakış açısıyla düşünen varsa da gerizekalının önde gidenidirMesaj otomatik birleştirildi:
Mizah amaçlı
Gerçekten şu bakış açısıyla düşünen varsa da gerizekalının önde gidenidirMesaj otomatik birleştirildi:
Mizah amaçlı
Gerçekten şu bakış açısıyla düşünen varsa da gerizekalının önde gidenidir
Bunlar hükümet karşıtı değil devlet karşıtı direkt. Başka zaman olsa bu arabayı hükümet mi yapıyor derler. Selçuk bayraktarın yaptıklarına teneke diyip bayraktara da damat diyerek aşağılayan kitleden ne beklersin ki zatenDoluu...
Sadece o twit'in yorumlarına baksan görülüyor.
Sanane isteyen istediğini düşünür kimsede togg desteklemek zorunda değil zaten.Gerçekten şu bakış açısıyla düşünen varsa da gerizekalının önde gidenidir
Ne alaka?TOGG tabiki. Teslacılar Elon Muska paraları amuda kalkarak bayılsınlar.
O şimdi dış güçlere de inanıyordur.Ne alaka?
ben de fikrimi belirttim sanane istediğimi düşünür ve söylerim. öyle düşünen varsa ve hükümete karşı olduğunu zannediyorsa gerizekalıdır yine söylüyorumSanane isteyen istediğini düşünür kimsede togg desteklemek zorunda değil zaten.
Ben devlet değil hükümet karşıyım ve bu gayet normal bence.
Hükümet eleştirmek veya karşı olmak normal size göre vatan hainliği herhalde.ben de fikrimi belirttim sanane istediğimi düşünür ve söylerim. öyle düşünen varsa ve hükümete karşı olduğunu zannediyorsa gerizekalıdır yine söylüyorum
Neyse konudan sapıp siyeset yapmayalım.O şimdi dış güçlere de inanıyordur.
Yenisi eskisi yok ki bu işin ?togg daha yeni çıktı bence tesla