Siz Olsanız Xiaomi Mi 6 Alır mıydınız?

Türkiye'ye Gelince Xiaomi Mi 6 Alıyım Mı?

• Kullanılan toplam oy
    19

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar. Max 2000 TL telefon alacağım. Aklımda Xiaomi Mİ 6 var. Çin'de satışa çıkmış 28 Nisan'da. Sizce Türkiye'ye ne zaman gelir ? Özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
1 ayı var bence daha Trye gelmesine alınmayacak bir cihaz değil

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yani 1 ay sonra kesin gelir mi sence ?

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Bence biraz daha beklemelisin belki garanti kapsamında gelicektir ve gelsede 2000 den pahalı olucaktır,bunu iyi düşünmelisin
sdncevaplıyor yayınlarında değinilmişti bu konuya tüm vergiler ve telefon parası vs derken 3000 bazında olucaktır.

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Fiyatı 350 dolar. Yani 1250 TL. Sence bu telefon 3000 TL'ye mi gelir ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
O cihazin globale çıkarsa fiyatının artacağını kimse düşünemiyor mu ? Bugün s8in pahalı olmasının tek sebebi 370 dolarlık üretim maliyeti değil Samsung'un arge çalışmaları pazarlama maliyetleri reklamı cart curt
Xioami globale açılırsa zaten başta taşıma maliyetleri binecek ülkeye resmi garanti ile girerse 2500den girmesi kesin zaten 350 dolar da kalamaz fiyatı globale açılırsa

1 aya gelir mı emin değilim

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
O cihazin globale çıkarsa fiyatının artacağını kimse düşünemiyor mu ? Bugün s8in pahalı olmasının tek sebebi 370 dolarlık üretim kaliteli değil Samsung'un arge çalışmaları pazarlama maliyetleri reklamı cart curt
Xioami globale açılırsa zaten başta taşıma maliyetleri binecek ülkeye resmi garanti ile girerse 2500den girmesi kesin zaten 350 dolar da kalamaz fiyatı globale açılırsa

1 aya gelir mı emin değilim
Hele Şükür Beni ANLAYAN BİR ARKADAŞ her ne kadar android hayranı da olsa çok güzel söyledin arkadaşım tebrikler :cool::)

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
globale çıkmaz bu cihaz bu saatten sonra 2000 tlyede alırken aklınızda soru işaretlerı kalacaktır kafanda başka cihaz yoksa alınır aksi halde içinde ukde kalır diğerini almadığın için

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Ben de üst düzey bir telefona geçmeyi planlıyorum kafamda mi 6 var. ben 3 ay kadar beklemeyi göze aldım. TR'ye gelsin. Deneyimlerini anlatsın insanlar. Sonra almayı düşünüyorum.

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Xiaomi Mi6'nın diğer Xiaomi modelleri gibi resmi distribütör garantili olacağını sanmam ama ithalatçıya güvenirsen niye alınmasın ki?

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Haftaya semers iletişimde satılacak şuan teşhir biçimde mağazalarında sergilenmekte istanbulda iseniz test edebilirsiniz mi5s kullaniyorum mi6yıda öneririm.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Türkiye'de boktan Reeder markası 2000 tl civarında telefon satıyor ki servisi rezalet. 3500 tl civarında satılan G6 dan donanım olarak daha iyi, 4000-4500 tl civarında satılan S8 ile ekran hariç neredeyse aynı hatta ram olarak daha iyi. Bence 2000 tl civarında ithalatçı garantili olarak piyasaya girecektir. Çin'de şu an satılıyor. Telefon değiştirecek olsam bir saniye durmam hemen alırım.

KeremEnginar

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Kağıt üzerinde: kesinlike alınır. Ancak telefon çıksın, bir inceleyelim; herhangi bir abuk sorunu var mı vs onları görelim öyle karar ver bence :)

Bu arada SDN olarak Mi 6 kovalıyoruz, bulduğumuz gibi inceleyeceğiz.

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Tasarımı kötü . Mi4 ya da Mi4s gibi olsa alırdım.

Genzo W.

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Tasarımı kötü . Mi4 ya da Mi4s gibi olsa alırdım.

arkadaş tasarım kısmında değil beğenmese sormaz kendinize almıyorsunuz.. adam mi6 soruyor sen mi4 tavsiye ediyorsun :)

fiyat ve özellik olarak listeye bir numaradan girer ama yinede acele etmeyip biraz beklemek lazım

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Sevisi sağlam olmadığı sürece ıphoneyi bile almam

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
arkadaş tasarım kısmında değil beğenmese sormaz kendinize almıyorsunuz.. adam mi6 soruyor sen mi4 tavsiye ediyorsun :)

fiyat ve özellik olarak listeye bir numaradan girer ama yinede acele etmeyip biraz beklemek lazım

Yazarken çok düşündüm aslında. Başlığa göre mi yazsam yoksa içeriğe göre mi diye? Konunun başlığı soruyu bize soruyor, bende başlığı okuyup konuyu açtığım için başlığa göre cevapladım. Mi4 önermiyorum. Kıyas yapıyorum. Mi4-4s tasarımı Mi6 dan daha iyi bence. Mi6 yı tasarımından ötürü almazdım. Mi4 gibi olsa alırdım. Haklısınız fiyat ve özellikler şahane. 1 numara.
Elbette bekleyip kronik sorunları var mı öğrenmek lazım.

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Her ne kadar kağıt üstünde çok süpermiş gibi gözükse de testler deneyimler incelemeler filan yapılmadan alınmaz. Hayal kırıklığına uğratabilir. Yani saçma hataları filan olabilir. Biraz beklemek gerek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende 1 ay beklenilmesi taraftarıyım ne olmuş nasıl birşeymiş kronik vesaire bi belli olsun.

Efe Şener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
abi xiaomi mi6 tahmini ne zaman tr de satışa çıkar sizce?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Ben sırf kulaklık girişi olmadığı için kesinlikle almam. Önermem de

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Simdi urunun teknik ozelliklerine bakarak konusursak. Tabikide alinir bir urun. Ben tasariminida begendim. Kotu degil. Tabi mi mix veya s8 gibi ekran kasa orani cok iyi degil ama zarif duruyor. Tabi urunu bi incelemeden kesin alinir kesin alinmaz demek dogru degil. Bi ekranina, kamerasina, pil performansina bakmak lazim. İslemci ve ram konusunda zaten iyi bir kombin yakalamis ordan artisi var.

Urunun fiyatiyla.ilgili. 360$ dan cikmisti sanirim fiyati. Takribi 1250 tl civari yapiyor. Simdi bu cihazin vergileri, kar'lari falan birlikte ben 2000 tl bandinda gelecegini dusunuyorum. Distributor garantili olsa 3000'e yaklasir fiyat olarak da ithalatci garantili geldigi icin bu cihazlar bence 2000 tl bandinda gelir. Bu fiyatada gelirse yani alinir. Sonucta 3000-4000 liralik cihazlarin esdeger donanim ozellikleriyle geliyor. Yari fiyati onlarin neredeyse.

Ulkemize gelis tarihi ile ilgili yani boyle garantili falan bence 2-3 ayı bulur. Cunku ithalatcilar mi5'de cok hizli olmadilar. Bide xiaomi markasi cine ayri rom global'e ayri rom veriyor. Daha cikmamistir global rom'u onun. Ondan vakti vardir daha. Benimde bekledigim modellerden biri ayrica.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamlar. Max 2000 TL telefon alacağım. Aklımda Xiaomi Mİ 6 var. Çin'de satışa çıkmış 28 Nisan'da. Sizce Türkiye'ye ne zaman gelir ? Özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.
O paraya rakipsiz desek yanlış olmaz.Alınır.