oldu mu ?konu başlığını düzelt önce![]()
şevrolenin cruze'unu gördüm bugün inanılmaz derecede güzel. ön panjur ve tampon çizgisi biraz kaba başka hiçbir kusuru yok. kokpit mükemmel. ve 32 bin lira(ydı sanırımı) sen şevrole al. aslında ben şevrolenin impalasını severim ama. bakma işte.
Crysler - Motor,kasa,kalite ile harikadır ve dünyaca ünlüdür bu konuda.
Sssang bilmem ne çin malı bir firmadır. Gerisini yazmama gerek var mıdır![]()
vay be 63 model gıcır gıcır impala ha! o da siyah olaydı. döşemeler kırmızı deri falan. vay babam vay. inanılmaz bişey olurdu.impala haAnnem babamın köyüne impala ile gelin gelmiş. Adana'da geçen gördüm ve dakikalarca izledim. Cüssesi ve yapısı mükemmel
![]()
Cruze ise mükemmel göründü gözüme full donanımlı versiyonu 35.500 lira. Bence çok değil ve değer. İnşallah ilerde
-ekleme : evlendikleri yıl 1963![]()
vay be 63 model gıcır gıcır impala ha! o da siyah olaydı. döşemeler kırmızı deri falan. vay babam vay. inanılmaz bişey olurdu.
vay be 63 model gıcır gıcır impala ha! o da siyah olaydı. döşemeler kırmızı deri falan. vay babam vay. inanılmaz bişey olurdu.