hadi arkadaşlar öğle namazını kılındead_ghost dedi ki:ne cemaati ya bu dellendirmeyin benişaka yaw tabiki neden olmasın..
mehmet1101 dedi ki:arkadaşlar bu konu içerisinde bir meseleyi aydınlatayım
"Cemâatle namaz kılmak yalnız başına namaz kılmaktan yirmi yedi derece daha üstündür." Buharî, Ezân 30, Müslim, Salât 272
bir rivayettede 25 derece fazla diyor.ama onu bulamadım
kırk dereceyede hiç rastlamadım
saygılarımla
dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
ama sizinde gördüğünüz gibi sadece bayanlar namaz kılıyıor
onu kabede görmek çok zor gibi birşey
bu bölüm ruhumuzun dinlendiği ve rahatladığı bölüm
bence de kızmana veya agresif olmana hiç gerek yok
saygılarımla
yok sadece gülücük gördümdead_ghost dedi ki:ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
saygılarımlaallah allah...
saygılarımla...
evet ben gülmeyi seven bi insanım yaw niye sinirlenimkihawa dedi ki:yok sadece gülücük gördümdead_ghost dedi ki:ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
saygılarımla...![]()
aman senin sinirlenmende bi komik olur yaffdead_ghost dedi ki:evet ben gülmeyi seven bi insanım yaw niye sinirlenimkihawa dedi ki:yok sadece gülücük gördümdead_ghost dedi ki:ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
saygılarımla...![]()
tepemi attırmayın bak sinirlenirim haaaa
![]()
valla sanmıyorumhawa dedi ki:aman senin sinirlenmende bi komik olur yaffdead_ghost dedi ki:evet ben gülmeyi seven bi insanım yaw niye sinirlenimkihawa dedi ki:yok sadece gülücük gördümdead_ghost dedi ki:ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
saygılarımla...![]()
![]()
one yaff cehennem gibin desenedead_ghost dedi ki:valla sanmıyorumhawa dedi ki:aman senin sinirlenmende bi komik olur yaffdead_ghost dedi ki:evet ben gülmeyi seven bi insanım yaw niye sinirlenimkihawa dedi ki:yok sadece gülücük gördümdead_ghost dedi ki:ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
saygılarımla...![]()
![]()
görenlerin yalancısıyım gözümden ateş çıkıyormuş
![]()
desinler deli olmak ruhsuz olmaktan iyidirhonen dedi ki:Gül daimaAma çokta değil deli derler sonra
![]()
hawa dedi ki:one yaff cehennem gibin desenedead_ghost dedi ki:valla sanmıyorumhawa dedi ki:aman senin sinirlenmende bi komik olur yaffdead_ghost dedi ki:evet ben gülmeyi seven bi insanım yaw niye sinirlenimkihawa dedi ki:yok sadece gülücük gördümdead_ghost dedi ki:ya sinirlenmedimki arkadaşlar yazımda bi ünlem bi afra tafra belirtisi gördünüzmümehmet1101 dedi ki:dead_ghost dedi ki:ne photoshop u ya insanlar namaz kılıyor işte görmedinismi hiç kabe'nin etrafını tavaf edenleri.binlerce kişi var.
evet gördüm
saygılarımla...![]()
![]()
görenlerin yalancısıyım gözümden ateş çıkıyormuş
![]()
![]()
![]()
he valla gülen insan etrafa pozitif enerji yayar dimi yaniiidead_ghost dedi ki:desinler deli olmak ruhsuz olmaktan iyidirhonen dedi ki:Gül daimaAma çokta değil deli derler sonra
![]()
![]()
tabiki bakın şuan hepiniz pozitifsinizhawa dedi ki:he valla gülen insan etrafa pozitif enerji yayar dimi yaniiidead_ghost dedi ki:desinler deli olmak ruhsuz olmaktan iyidirhonen dedi ki:Gül daimaAma çokta değil deli derler sonra
![]()
![]()
![]()
bak oda doğru haaa sinirlenimmi biraz negatif olsun herkes. renk olur hayatımızdahonen dedi ki:Hep pozitiflik olmaz ki birazda negatiflik olsun ki kıymetini anlayalım![]()
yaaa bn negatif olmak istemiyom banane pızitif olun arkadaşlardead_ghost dedi ki:bak oda doğru haaa sinirlenimmi biraz negatif olsun herkes. renk olur hayatımızdahonen dedi ki:Hep pozitiflik olmaz ki birazda negatiflik olsun ki kıymetini anlayalım![]()
![]()
ibadet gibiis varmı hayattan kopuyorsun yaw herkesin derdinden mücadelesinden soyutluyorsun kendini ahanda huzur işte...honen dedi ki:Resimde ki cemaat ne kadar huzurlu gördün mü?
evt ne güzel keşke bizde öle huzurlu olabilsekk ama olmuyo illa bi gıcıklık çıkcakkhonen dedi ki:Resimde ki cemaat ne kadar huzurlu gördün mü?
ayy çok korktummmdead_ghost dedi ki:ne hep pozitif pozitif nereye kadar !!! hayata pembe gözlüklerle bakmayın arkadaşlar yaa okadarda olmasın !!!![]()
![]()
gözlerimdeki ateşi gördünüzmü
![]()
honen dedi ki:Ezan okundu ben cemaate yetişeyim bari kaçırmayalım![]()
koş koş kaçırmahonen dedi ki:Ezan okundu ben cemaate yetişeyim bari kaçırmayalım![]()
dua et ALLAHIM sen bizi affet yarabbimmmmdead_ghost dedi ki:hadi allah kabul etsin dua et bizeeee![]()