|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,327
konu kabul görür görmez bilemem, ama ben bazı mod arkadaşların bu siyaset mevzuunu adeta bir paranoya haline dönüştürdüğünü düşünüyorum. geçenlerde bir konu açmıştım. buradan görebilirsiniz. siyasetten uzaktan yakından alakası olmayan bir konuydu. bir adamın kovulduğu, vatandaşlıktan çıkarıldığı ülkesine 18 yıl sonra bakan olarak dönüşünü anlatıyordu. sadece bu kişi bakanlık koltuğunda olan biriydi hepsi o. ama mod arkadaş indirdi baltasını ve kesip attı, "siyasi" yaftasını vurarak!
şimdi tamam, kutuplaşma getirecek, kavgalara müncer olacak sahiden siyasi konuları anladık da, böyle bir konuda nasıl bir zarar olur, nasıl bir korku olabilir. bu sadece ekstrem bir örnekti, bunun gibi daha evvelden birçok konu bu şekilde doğrandı, hiç alakası yokken silinip atıldı.
benim de yönetimden en büyük ricam şudur: bir konunun siyasi olup olmadığını bir kişinin indi kararıyla değil, birkaç yönetici arkadaşın kararıyla olsun. hiç olmazsa gereksiz yere konular silinip fuzuli tartışmalar yaşanmamış olur.
şimdi tamam, kutuplaşma getirecek, kavgalara müncer olacak sahiden siyasi konuları anladık da, böyle bir konuda nasıl bir zarar olur, nasıl bir korku olabilir. bu sadece ekstrem bir örnekti, bunun gibi daha evvelden birçok konu bu şekilde doğrandı, hiç alakası yokken silinip atıldı.
benim de yönetimden en büyük ricam şudur: bir konunun siyasi olup olmadığını bir kişinin indi kararıyla değil, birkaç yönetici arkadaşın kararıyla olsun. hiç olmazsa gereksiz yere konular silinip fuzuli tartışmalar yaşanmamış olur.