Siyasi tartışmalar

Siyasi konulara izin verilsin mi?

• Evet

Kullanılan: 15 39.5%
  • Hayır

Kullanılan: 23 60.5%

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
10,327
konu kabul görür görmez bilemem, ama ben bazı mod arkadaşların bu siyaset mevzuunu adeta bir paranoya haline dönüştürdüğünü düşünüyorum. geçenlerde bir konu açmıştım. buradan görebilirsiniz. siyasetten uzaktan yakından alakası olmayan bir konuydu. bir adamın kovulduğu, vatandaşlıktan çıkarıldığı ülkesine 18 yıl sonra bakan olarak dönüşünü anlatıyordu. sadece bu kişi bakanlık koltuğunda olan biriydi hepsi o. ama mod arkadaş indirdi baltasını ve kesip attı, "siyasi" yaftasını vurarak!

şimdi tamam, kutuplaşma getirecek, kavgalara müncer olacak sahiden siyasi konuları anladık da, böyle bir konuda nasıl bir zarar olur, nasıl bir korku olabilir. bu sadece ekstrem bir örnekti, bunun gibi daha evvelden birçok konu bu şekilde doğrandı, hiç alakası yokken silinip atıldı.

benim de yönetimden en büyük ricam şudur: bir konunun siyasi olup olmadığını bir kişinin indi kararıyla değil, birkaç yönetici arkadaşın kararıyla olsun. hiç olmazsa gereksiz yere konular silinip fuzuli tartışmalar yaşanmamış olur.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya küfür olayından niye bu kadar korkuyorsunuz arkadaşlar gerekirse o bölüme 20 tane moderatör atanır küfür atılan anında cezayı yer allah allaah. :D

foruma üye olmak serbestken, hatta okurların bile mesaj yazabilmeleri serbestken bin kere banlasan ne yazar. Önce forum kapılarını kapatsın sadece davetiye usulü üye alsın (ki bunun olacağını düşünmüyorum malum para mevzuları :D ) işte o zaman adam üyeliğimde gitmesin diye biraz dizginler kendini ve ona göre seçer kelimelerini.

Yoksa ben luzumsuz ve bilgisiz insanlardan sırf kendiyle aynı fikiri paylaşmadığım için neden küfür yiyeyim ve sinirleneyim. Ben sinirlendikten sonra sen o üyeyi banlasan kaç yazar.

Ama o adamın bir daha bu platforma kolayca dönemeyeceğini bilsem en azından cezasını buldu pez....k der geçerim :P

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece siyaset yüzünden dh'deki profilimde 894 kişi bloklu.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam kardeşim zaten ben yaptıkları herşeyi onaylamıyorumkii mesela şu son İsrail in özür konusunda ve terör konusunda oldukça fazla tavizler verildiğini düşünüyorum.. İktidarın yanlışları elbette var ama şöyle bi at gözlüğünüde çıkarıp olaylara objektif bakmak gerektiğini düşünüyorum..
at gözlüğü falan yok.yapılan bütün hizmetler zaten bizim cebimizden çıkıyor..kimse çıkıpta ben şunu yaptım ben bunu yaptım demesin..benim paramla kimse bana hava atamaz..akp yi iktidara amerika getirmiştir.seçim falan yok hepsi hikaye..hedefleri Türkiye yi eyaletlere bölüp önce kürdistan kurmak daha sonrada kürtleri şutlayıp büyük israili kurmaktır.kürtler sadece piyondur..bunun tohumları atıldı bile hiçmi farketmiyosun? bu senaryo yüz yıl önce yazıldı zaten..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sonuç olarak küfür olmayacaksa siyaset serbest olsun. Ama ben hiç sanmıyorum. Hükümetle diğer partiler arasında bariz bi fark var işte diğer parti taraftarlarıda bu farkı küfürle kapatmaya çalışacaklar..:D:D Bırakın şu siyaset işinide gelin komik yazı komik video bölümüne gidelim biz..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
siyaset konusu başladı gibi sanki :P

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Konuşmanın, düşünmenin yasaklandığı ortamlardan sakınırım.

Kesinlikle siyaset konusu açılmalı tartışılmalı ama forum bu yükü kaldıramaz, böyle de bir gerçek var..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Toplum olarak küfür, hakaret ve aşağılama olmadan neyi tartışabiliyoruz?
Hiçbir şeyi.
Neden?
Çünkü değil karşımızdakine, kendimize saygımız yok.

Benim kafamdaki forumda, insanların fikirlerini dayatma yoluyla değil de saygı içinde beyan etmeleri geçiyor.
Ütopya işte naparsın.

Siyaset demeden bile midem bu kadar bulanabiliyorsa dediğimde zavallı süper modunuza ne olur bi düşünün :D

Kendi fikirlerimi yazdıktan sonra yönetimden biri olarak siyasetsiz bir SDN'nin ne kadar kaliteli olduğunu bilmenizi isterim.
Görünürde de siyasetin serbest kalması gibi bir konu gündemimizde değil arkadaşlar.
Bazı konulara tolerans gösteriyoruz, onay veriyoruz ve buna pişman oluyoruz.
Çünkü olaylar ilk iki soru cümleme yada benzerine dönüyor.

SDN Forum böyle daha güzel..
Herkese iyi forumlar
İyi haftasonları arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...