- Konuyu başlatan
dadaş27
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Güncel arkadaşlar.
iktidara laf gelmesin... tek endişen bu mu?Bu forumda siyaset serbest olursa ne olur biliyor musunuz??..
Kendini bilmezlerin toplanıp iktidara küfürler yağdırması olacağı için en iyisi uzak duralımda kimse kimseyi şeyapmasın..
Orada birbirine küfür edenler mi var? Etsinler..
Bırakın etsinler. Ne geçecek ellerine küfür edince..
Sonunda nereye varacak? Susacaklar bir şekilde ya da küfür etmeden, hakaret etmeden, aşağılamadan yazmayı, okumayı, katlanmayı öğrenecekler.
Yok hayır ama şimdi iktidar partisinin aldığı oya bakacak olursak diğer partilere bi laf eden pek olmayacaktır.. Hedef direk olarak iktidar partisi olacağı için vede iktidar partisinin son söylemlere göre 2023 e kadar iktidarda kalacağı için diğer partilerin taraftarları anti akp ci oluyorlar dolayısıyla yapacak tek şeyleri küfretmek olacaktır..iktidara laf gelmesin... tek endişen bu mu?![]()
Şu mesajları görünce bile insanların içinde ne kadar söylemek istediği şeyler olduğunu görüyor ve siyaset bölümünün açıldığını düşününce heyecanlanıyorum.Hükümetin doğru yaptıklarını yazıp konu açınca adı haber oluyor
Hükümetin yanlış yaptıklarını yazıp konu açınca adı siyaset oluyor!!
Yoo katılmıyorum ben hükümetin bazı doğru yaptığı şeyleri konu olarak açtım ama yayınlanmadı.. Dolayısıyla bu söylediğin doğru değil..Hükümetin doğru yaptıklarını yazıp konu açınca adı haber oluyor
aynen john waynen.Hükümetin doğru yaptıklarını yazıp konu açınca adı haber oluyor
Hükümetin doğru yaptıklarını yazıp konu açınca adı haber oluyor
Yapılan son anketlere ve genellemelere göre hem ayrıca bu hükümetin iktidarda uzun bi zaman kalacağını bilmek için alim olmak gerekmez.. Şöyle bi bakıp gerçekci olmak yeterli..@muratflash iktidarın 2023'e kadar görevde kalacağını nerden biliyorsun? ayrıca burası bir forum ve konu ne olursa olsun küfür eden cezasını çeker, merak etme sen.ama bunu gerekçe gösterip siyaset yapılmasın dersen sen siyaset yapmış olursun.
![]()
ben forumda siyaset yapılmasının eskisi gibi serbest olmasından yana değilim. sebebi de o günlerdeki forum ortamı ile bugünkü ortam arasında dağlar kadar fark olmasıdır. üyelerin profili, üslup, sohbet ortamı, yönetimin tavrı, vs... bunun gibi başka sebepler de sayarım.Yapılan son anketlere ve genellemelere göre hem ayrıca bu hükümetin iktidarda uzun bi zaman kalacağını bilmek için alim olmak gerekmez.. Şöyle bi bakmak yeterli..
Yok hayır ama şimdi iktidar partisinin aldığı oya bakacak olursak diğer partilere bi laf eden pek olmayacaktır.. Hedef direk olarak iktidar partisi olacağı için vede iktidar partisinin son söylemlere göre 2023 e kadar iktidarda kalacağı için diğer partilerin taraftarları anti akp ci oluyorlar dolayısıyla yapacak tek şeyleri küfretmek olacaktır..
Sen hangi medyayı takip ediyorsun? Bilmiyormusun bu ülkede 100 yıldır, muhalefet aslında iktidar da! ve kötü giden herşeyin sorumlusu onlariktidar partisinin aldığı oya bakacak olursak diğer partilere bi laf eden pek olmayacaktır
@thekillingroad Sana katılıyorum ama mesela iktidar partisini ele alırsak adamın yaptığı %70 %80 güzellikleri görmezler gider %30 %20 yanlışları görürler yani insaf yokki adamlarda neyi tartışacaksınki böyle insanlarla..
E karışma bırak isteyen istediğini söylesin sen de o adamın yaptığı %70 %80 güzellikleri anlat da onları da etkile daha ne istiyorsun al işte fırsat sana.@thekillingroad Sana katılıyorum ama mesela iktidar partisini ele alırsak adamın yaptığı %70 %80 güzellikleri görmezler gider %30 %20 yanlışları görürler yani insaf yokki adamlarda neyi tartışacaksınki böyle insanlarla..
Tamamda ben 80 doğumluyum yaş 33 ve 80 li yılların yönetiminide 90 lı yılların yönetiminide gördüm.. O zamanlar bi elimiz yağda bi elimiz balda mıydı??.. İşsizlik yok muydu?. Terör yok muydıu?. Bankaları benmi hortumladım?. Ülke kaynaklarını ona buna benmi peşkeş çektim?.İyi de sana göre %70'i güzel, adama göre %5'i güzeldir. Bundan daha doğal ne olabilir ki?
Bak tartışmak için seninle paralel düşüncede olan birisi olmasını mı istiyorsun? Ne tartışacaksın ki? Karşılıklı güzelliklerden bahsedersiniz durursunuz.
Asıl seninle karşıt görüşe sahip adamla tartışabilirsin. Hem sizin sahip olduğunuz düşüncelere karşıt ne kadar çok görüş dinler ve bu görüşe sahip insanlarla diyalog kurarsanız pratik zekanız ve algı gücünüz o kadar güçlenir.Faydası bile var, tutmuş küfür olur küfür diyorsunuz. Olsun a... ne olacak yazmamak için zor tutuyorum kendimi..
![]()
güzel kardeşim bilgi sahibi ol lütfen..senin doğru sandığın bütün bilgileri çürütebilirim..daha düne kadar yaptıkları otoyollarla övünen iktidarın o yolları deprem vergisiyle yaptığı meydana çıktı van depreminde..ben sadece iktidara değil muhalefete de karşıyım..siyaset yapanların %99 u siyaset sayesinde yedi sülalelesini zengin etti..bacak kadar veletler holding sahibi oldular..medya sadece onların görmesini istediği şeyleri gösterir sana.televizyonda izlediğin herşey yalan..merak ettiğin konuları internetten tarafsız kaynaklardan öğrenmenizi tavsiye ederim..@thekillingroad Sana katılıyorum ama mesela iktidar partisini ele alırsak adamın yaptığı %70 %80 güzellikleri görmezler gider %30 %20 yanlışları görürler yani insaf yokki adamlarda neyi tartışacaksınki böyle insanlarla..
Tamamda ben 80 doğumluyum yaş 33 ve 80 li yılların yönetiminide 90 lı yılların yönetiminide gördüm.. O zamanlar bi elimiz yağda bi elimiz balda mıydı??.. İşsizlik yok muydu?. Terör yok muydıu?. Bankaları benmi hortumladım?. Ülke kaynaklarını ona buna benmi peşkeş çektim?.
Yani inanın şuanda ben bu durumda olduğumuz için şükrediyorum.. Yani o 80 li 90 lı yılların karanlığından aydınlığa çıktık resmen..
Tamam kardeşim zaten ben yaptıkları herşeyi onaylamıyorumkii mesela şu son İsrail in özür konusunda ve terör konusunda oldukça fazla tavizler verildiğini düşünüyorum.. İktidarın yanlışları elbette var ama şöyle bi at gözlüğünüde çıkarıp olaylara objektif bakmak gerektiğini düşünüyorum..güzel kardeşim bilgi sahibi ol lütfen..senin doğru sandığın bütün bilgileri çürütebilirim..daha düne kadar yaptıkları otoyollarla övünen iktidarın o yolları deprem vergisiyle yaptığı meydana çıktı van depreminde..ben sadece iktidara değil muhalefete de karşıyım..siyaset yapanların %99 u siyaset sayesinde yedi sülalelesini zengin etti..bacak kadar veletler holding sahibi oldular..medya sadece onların görmesini istediği şeyleri gösterir sana.televizyonda izlediğin herşey yalan..merak ettiğin konuları internetten tarafsız kaynaklardan öğrenmenizi tavsiye ederim..