- Reaksiyon puanı
- 629
Uzatmayın arkadaşlar artık siyaset yasak Kurallara Uyalım.!
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/121044-ersozun-servisinde-silahli-kovalamaca.html
siyasi konular hakkında çekincemiz buydu
bu haberde siyaseti nasıl yakaladınız yoksa
devamını ö.m ile getireceğim:hammer::hammer::hammer:
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/121045-hayata-donusun-karanliktaki-yuzu.html
buda yasaklanmış
bence spybotun siyasi içerik kelimesini araştırması lazım
ama normaldır üst düzey yargının aynı olaylarda kişilere göre karar vermesine benziyor
bu haberlerde bir siyasi tarafın övüldüğü veya yerildiğini gören varsa lütfen belirtsin
Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine ait web sitesinden bu kez de İsviçre'ye minare yasağı için seslendi. Hoca, yasakla ilgili konuşurken öyle sözler etti ki cemaat kendini gülmekten alamadı.
Referandumun hemen ardından kaydedildiği belirtilen vaazda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine ait web sitesinden "minare yasağını" değerlendirdi. Referandumla ilgili sert konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, referandum kararının "salakça" olduğunu söylerken "4 minare için yaptıkları masrafa bak! Bunlar çok salak canım" diye seslendi.
şte o sözler;
"Bana mı ihtiyacı var Allah'ın. Beni de helak etse sizi de helak etse, Allah yine bu dini hakim kılacak. Hazreti Mehdi'yi de çıkartacak, Roma'yı da fethettirecek, bütün Avrupa'ya da mescitleri yaptıracak. Şimdi İsviçre, 4 tane minare için referandum yapmış. Bunlar ne yani Allah'ın salak adamları. Yav 4 minare için bu referandum yazık, bu masrafe değmez. Referandum kaç para yav! Akılsız mısınız nesiniz siz yav! Minare, nerene girdi o... Mübarek adam onu da ok gibi yapmış, bir yerimize batar diyor yaa... Çıkma üzerine o zaman, niye üzerine gidiyorsun. Mübarek alttan yürüyorsun nerene batacak o? "
Video Kaynak ta
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=223169
Haberi paylaşan arkadaşımız güzel bir paylaşım yapmış ve diyecek sözümüz yok , demek istediğim Konuyu onaylayan moderatör neden siyasi bir paylaşıma kilit vurmuyor ? asılında her şey gayet açık ve net görüldüğü üzere bir çifte standart durumu ile karşı karşıyayız ..Bu Topikte SİYASET VAR ..
Lütfen kilit..
Gayet mantıklı ve hatta ben de bir şey önermek istiyorum izninizle.
Bence dini konular gibi başlıklarda kaldırılsın.
Burası bir teknoloji sitesi ve forumu değil mi?
Lüzumsuz tartışma yaratacak konulara ne gerek var.
tabi senin fikrindir saygı duymak esastır
Ayet gayet açıktır ''ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım''
bu ayet dinin yaşamımızın her safhasında yeri olduğuna işaret eder
diğer bir açıdan bizler açıkan her ana başlıkta sitemizi en üstlere taşımayı hedeflemişiz
yani bir bilişim sitesi ama Atatürk konusunda en detaylılarından din kültüründe keza öyle şu aralar yoğunluğum sebebiyle uğrayamasamda bizlere[cemaatımıza]ait konusunda ilk beşe girebilecek detaylı sitemiz olduğu halde birikimlerimizi gerçekten önemli konularda bölümüne aktarmaktayızzaman geldi din kültürü bölümünü
ilk üçe girebilecek şekilde donatmıştık inşaAllah yine yapacağız
siyasi konularda parti reklamı gerçekten anlamsız ülkemizi yıkmak isteyen hareketler uzunca bir süredir üst düzeyde temsil edildi
haber niteliği taşıyan konulatın yorumsuz olarak tarafsız kaynaktan iletilmesi katılımcınında bunları o şekilde değerlendirmesi gerçekten faydalı olacaktır
yani bölüm kapatmaktan ziyade bölümler açılsın açılsınki sitemizi ulaşılamayacak konumlara taşıyalım
bu konuda güzel bir örneği amesfa yapmış bir konunun gündemde yayınlanmasını talimatıyla sağlamıştır ama bure gerek kalmaması lazımdı
isminle müsemma kardeşim ne demek emrin olurDini konularda kapatılsın. Çünkü sonu hep siyasete yöneliyor. Türkiye'de de hep siyaset dine dayalı yapılmıyor mu?
+1Sayın SDN yönetimi van minüt ..
Gündem (Dünya/Türkiye) Bölümümde SİYASETdevam ediyor
Bazı Sayın yönetici arkadaşlar hoşlarına giden konulara ve yorumlara müsade ediyor , sanırım tarafsızlıkları kalmadı ..
Umud ediyorum SDN ailesi eskiden olduğu gibi tarafsızlık ilkesi ile yayınlarına devam eder..
Saygılar
Forumlar tartışmak içindir . Gerekli kurallar çervesinde Siyasette yapılabilir. ama Malesef SDN'de bazı provekatör arkadaşlar var ve işleri çığrından çıkartıyorlar..
Alemci_Dayı 'ya bende katılıyorum . Gündem konusu hem sex içerikli başlıklarla dolu. Lüten HÜRRİYET'leşmeyelim. farkımız olsun..