Siyasi Konular Hakkında Bilmemiz Gerekenler

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
sevmedim ben bu işi :sleep: tizzz geri açılaaa:cool:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Şimdi ben anlamadım niye Zorhak'ın bonus butonu yok?

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/120158-ergenekon-sanigindan-baykala-tesekkur.html

ilgili haberde siyaset dünyamızın çoktan beri unuttuğu nezaket saygı hoşgörü yeniden tesis edilmiş bir siyasi parti lideri ilk defa bir mahkeme esnasında teşekkür almıştır
bu olay anında flaş haber olarak halkımıza yansıtılmıştır
alia kardeşimizin bu olaya siyasi bir boyut vermesini anlayamadım
bu olay bir anda türkiyede gündem oluşturmuşsa bu değilde moda olan tecavüz veya cinsel içerikli yazılarmı yayınlanacaktır
sitenin kararı saygı duyarız ama gözden geçirilmesi gerekir gündem bölümü gerçekten ülkemizde gündem oluşturan maddelerden haberlerden olmalıdırki bu siyaside olabilir
ama son zamanlarda gündeme baktığınızda bunu hissedebiliyormusunuz

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/120097-kocam-kendi-cinsel-organini-kesti.html

http://forum.shiftdelete.net/gundem...sisesiyle-cinsel-fantezi-hastanede-bitti.html

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/118724-rakinin-yaninda-baliga-izin.html

http://forum.shiftdelete.net/gundem...-erkekleri-hangi-prezervatifi-kullaniyor.html

gündem oluşturmayacak sayfalar dolusu link verebilirim:hammer:

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Zorhak, konuları yönetimi eleştiren mesajlarla abartı bir şekilde dağıttığı için 2 hafta süreyle forumdan uzaklaştırılmıştır. -Troy
zorhak ne yaparsa yapsın geçici olarak banlanıyor Sürekli bi ban almıyor Nedense artık :glare:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aslında siyasi konun kaldırılması çok kötü oldu, GÜNDEM bölümü boş kaldı, artık oraya ben bile adım atmıyorum ya spor, yada uydu bölümü :D forumda çevrimiçi sayısıda düştü, yönetimden derhal siyasi konuyu geri getirmesi lazım, yoksa ekonomi kriz SDN vuracak bak sonra ATmaCA haklıydı demeyin.

TROYDAN, EMUDAN mesaj bekliyoruz, son cevabınız ne olacak.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
zorhak ne yaparsa yapsın geçici olarak banlanıyor Sürekli bi ban almıyor Nedense artık :glare:
gerçekten değerli bir arkadaşımız
ona avrupadaki en büyük sitelerimizin birinden teklif götürdük sdn için kabul etmedi
eğer yöneticiysek tebriklerle birlikte eleştirileride hazmetmeliyiz
son zamanlarda sdn gündemi beğeniyormusunuz
mesela bir yakınınız sdn gündemi açsa ve yukarıdaki konumda belirttiğim linklerden birini tıklasa hoş olurmu
öncelikle gündem nedir bunun anlaşılması gerekir
gündem o gün ülkemizi meşgul eden konulardır bazen bir gösteri bazen futbol maçı bazen bir ekonomik haber
ama şu bir gerçek cinsel fantazilerimiz bizi ilgilendirir bunun çeşitlilikleri ve ilginç olanları gündemi oluşturmaz
site yönetiminin bileceği bir iş ama zorhak gibi bir üyenin banlanması bayağı kan kaybettirir o kardeşimiz çok kısıtlı vaktinden çalarak siteye giriyor
ben özellikle alia kardeşimizden yukarıda açtığım konuyla ilgili cevap bekliyorum
:hammer:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hangi konuymuş bu? :)

Burası bir kişiye bağlı değildir ayrıca. Kan kaybetmek söz konusu olamaz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bu konuyu güncel bölüme sabitlesek güzel olur..:)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ona avrupadaki en büyük sitelerimizin birinden teklif götürdük sdn için kabul etmedi
mesela bir yakınınız sdn gündemi açsa ve yukarıdaki konumda belirttiğim linklerden birini tıklasa hoş olurmu
gündem o gün ülkemizi meşgul eden konulardır bazen bir gösteri bazen futbol maçı bazen bir ekonomik haber
ama şu bir gerçek cinsel fantazilerimiz bizi ilgilendirir bunun çeşitlilikleri ve ilginç olanları gündemi oluşturmaz
site yönetiminin bileceği bir iş ama zorhak gibi bir üyenin banlanması bayağı kan kaybettirir o kardeşimiz çok kısıtlı vaktinden çalarak siteye giriyor
ben özellikle alia kardeşimizden yukarıda açtığım konuyla ilgili cevap bekliyorum
arkadaşıma katılıyorum zorhak gibi bir üyenin olmaması SND adına üzücü bence.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Liverpool'un sloganı aklıma geldi:" You will never walk alone".. =)

şunu diyorsun galiba :)

You'll Never Walk Alone (Türkçe Çeviri)

Elvis Presley

When you walk through a storm,
(Bir fırtınaya karşı yürürken)
Hold your head up high,
(Başını yukarda tut)
And don't be afraid of the dark.
(Ve karanlıktan korkma.)
At the end of a storm,
(Fırtınanın sonunda)
There's a golden sky,
(Altından bir gökyüzü ,)
And the sweet silver song of a lark.
(Ve eğlencenin tatlı gümüş şarkısı var)
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
(Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et)
Though your dreams be tossed and blown..
(Hayallerin havaya atılmış ve uçurulmuş olsa bile)
Walk on, walk on, with hope in your heart,
(Yürümeye devam et,yürümeye devam et,kalbindeki umutla)
And you'll never walk alone.......
(Ve asla yalnız yürümeyeceksin)
You'll never walk alone.
(Asla yalnız yürümeyeceksin)

güzelmiş :)

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9

sdn nin Ödülünü de (kurada) Zorhak kazanmıştı yoksa yanlış mı hatırlıyorum :D

The banned

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siyasetin Yasak olduğu yerde ahlaki çürümüşlüğe çare üretilmez. Siyaset bu ve benzeri konuları taşıyarak çözüm önerileri sunar. Durumu gerekirse siyasi boyutta tartışarak analiz eder.

Düşünün bugün sosyal hayatta olsun, sanal dünyada olsun siyaset bir kenara itilmiş durumda. Sonuçta siyasi bilgisi kıt bireyler yetişmekte. Nihayetinde geleceğini göremeyen ve konuşmayan bireyler. Bu bireyler teknolojiyi bilse ne yazar bilmese ne yazar

braveheart.fb

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/120158-ergenekon-sanigindan-baykala-tesekkur.html

ülkemizin en büyük en önemli belki gelecek yıllarımıza yön verecek davasında bir siyasi parti liderimizin yaptığı jestler yanıtsız kalmamış bir sanık kendisiyle beraber müteşekkir olduğu kişilere mahkeme huzu8runda teşekkür etmiştir
bu büyük bir nezakettir saygıdır yapılan iyiliğin unutulmamasıdır bu konuyu gündeme getirdiğimde kilitlendiğini gördüm o sırada ilk sıradaki haber soda şişesi!!!!!haberi idi

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/120421-hicri-yilbasiniz-mubarek-olsun.html

bu konuda %98 i müslüman dediğimiz ülkemizde yeni bir yıla giriliyor bu yıldönümünün dinimizde ve yaşantımızda büyük önemi vardır
konuyu yerine açın uyarısıyla kilitlenmiş bundan önemli gündem olabilirmi bu komik yazılaramı konması gerekirdi

zorhak kardeşimizin konusuna gelince kendisinin çok kısıtlı ve değerli zamanını[resmi dairede yöneticidir]sitemizde yönetici konumuyla değerlendirmesini rica ettiğimizde kalan zamanını sadece sdn de harcayabileceğini söyleyerek kibarca reddetmişti oysa o site almanyadan yayın yapan konusunda lider bir sitedir
bannını bu konuda öğrendim
nedense insanları kazanmak değil kaybetmek konusunda çaba sarfediyoruz
sitelerde binlerce kişi online olabilir ama bazı kişiler vardırki lokomotiftir çeker götürürler

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Siyaset yasaklandı diyoruz sen benden cevap bekliyorsun. :) Konunun içeriğinin farkındasındır umarım?

Kimsenin banlandığı filan yok. İyi takip edin siteyi. Okuldan birkaç gün uzaklaştırma vermek başkadır, okuldan atmak başkadır. ;)

İnsanlara hakaret ederek de kimse bir yere varamaz burada. Bunu herkes iyi öğrensin!

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Siyaset yasaklandı diyoruz sen benden cevap bekliyorsun. :) Konunun içeriğinin farkındasındır umarım?

Kimsenin banlandığı filan yok. İyi takip edin siteyi. Okuldan birkaç gün uzaklaştırma vermek başkadır, okuldan atmak başkadır. ;)

İnsanlara hakaret ederek de kimse bir yere varamaz burada. Bunu herkes iyi öğrensin!
bir moderatör olareak uslub sert :hammer:
alışılagelmiş gündem kavramının yeniden belirlenmesi gerekmezmi
isterseniz ilk on sayfaya bir göz atın acaba konuların ne kadar gündemle ilgisi var yurdum insanını ne kadar meşgul etmiş
eğer sdn nin ülkemiz gündemindeki ağırlığının devamını istiyorsak hakaret içermeyen tarafsız konular gereklidir
öyle bir niyet yoksa sade suya tirit konular düşündürmez sadece tebessüm ettirir

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35

SDN`de seninde suyun ısındı ALİA, :D ALİA ban :D siyaset hayatımızın olmazsa olmazlarındandır, siyaset senin hoşuna gitmez ama ben burda bir anket açsam spor bölümü yasaklansın diye, büyük bir çocuğunluğu yasaklansın deseydi acaba kapatacakmıydınız spor bölümünü ?, siyasette nasıl tartışma oluyor sa sporda da tartışma var, birbirimize ağır cümleler kullanılıyor haksızmıyım, siyasetin yasaklanmasına bu yüzden tepkiliyim.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
oylama yapıldı
çoğunlukta istemedi..
daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
tizzzz geri açıla yoksa anayasa mahkemesine çıkıyorummm :D

The banned

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Okuldan atılmakla, okuldan uzaklaştırmakta aynı şeydir. Birini diğerinden farklı kılan tek şey; birinin diğerine oranla daha ağır bir ceza olmasıdır. Sonuçta okuldan kovulan öğrencide okuldan uzaklaştırılan öğrencede cezalandırılmış olur.

Eğer Forumda kural varsa her kez uymalı. Kurallar eleştirilebilir. üzerinde yorum yapılabilir,ama çiğnenmemeli , ta ki değişene kadar.

BURADA görüşünü ifade eden, gerektiğinde “aykırı davranan” kişilere yönelik yapılanlar ne kadar mantıklı?

Kuralları koyanların bizzat uyması gereken kurallar ortadayken çiğneyen kişilere karşı aykırı davranışları "ruh hastaları" diye nitelendirmek ne kadar mantıklı?

Mesela bu sitede siyasetin yasak olup olmaması değil,.Mesele bu kararı uygularken yada karara bağlarken aykırı seslere ne kadar tahammül ettiğinizdir.?

Amacım bir tartışma yaratmak değil elbette. PC başında sıkılmış birinin hezeyanları sayın bu yazdıklarımı. Ola ki “bir muhakemesini yapayım” derseniz oda sizin güzelliğiniz olarak kayda geçer.

braveheart.fb