- Reaksiyon puanı
- 104
sevmedim ben bu işi :sleep: tizzz geri açılaaa
Şimdi ben anlamadım niye Zorhak'ın bonus butonu yok?
Banlı olduğu için...
hangi sebepten acaba?
Zorhak, konuları yönetimi eleştiren mesajlarla abartı bir şekilde dağıttığı için 2 hafta süreyle forumdan uzaklaştırılmıştır. -Troy
zorhak ne yaparsa yapsın geçici olarak banlanıyor Sürekli bi ban almıyor Nedense artık :glare:Zorhak, konuları yönetimi eleştiren mesajlarla abartı bir şekilde dağıttığı için 2 hafta süreyle forumdan uzaklaştırılmıştır. -Troy
gerçekten değerli bir arkadaşımızzorhak ne yaparsa yapsın geçici olarak banlanıyor Sürekli bi ban almıyor Nedense artık :glare:
arkadaşıma katılıyorum zorhak gibi bir üyenin olmaması SND adına üzücü bence.gerçekten değerli bir arkadaşımız
ona avrupadaki en büyük sitelerimizin birinden teklif götürdük sdn için kabul etmedi
eğer yöneticiysek tebriklerle birlikte eleştirileride hazmetmeliyiz
son zamanlarda sdn gündemi beğeniyormusunuz
mesela bir yakınınız sdn gündemi açsa ve yukarıdaki konumda belirttiğim linklerden birini tıklasa hoş olurmu
öncelikle gündem nedir bunun anlaşılması gerekir
gündem o gün ülkemizi meşgul eden konulardır bazen bir gösteri bazen futbol maçı bazen bir ekonomik haber
ama şu bir gerçek cinsel fantazilerimiz bizi ilgilendirir bunun çeşitlilikleri ve ilginç olanları gündemi oluşturmaz
site yönetiminin bileceği bir iş ama zorhak gibi bir üyenin banlanması bayağı kan kaybettirir o kardeşimiz çok kısıtlı vaktinden çalarak siteye giriyor
ben özellikle alia kardeşimizden yukarıda açtığım konuyla ilgili cevap bekliyorum
:hammer:
Liverpool'un sloganı aklıma geldi:" You will never walk alone".. =)arkadaşıma katılıyorum zorhak gibi bir üyenin olmaması SND adına üzücü bence.
Liverpool'un sloganı aklıma geldi:" You will never walk alone".. =)
gerçekten değerli bir arkadaşımız
ona avrupadaki en büyük sitelerimizin birinden teklif götürdük sdn için kabul etmedi
eğer yöneticiysek tebriklerle birlikte eleştirileride hazmetmeliyiz
son zamanlarda sdn gündemi beğeniyormusunuz
mesela bir yakınınız sdn gündemi açsa ve yukarıdaki konumda belirttiğim linklerden birini tıklasa hoş olurmu
öncelikle gündem nedir bunun anlaşılması gerekir
gündem o gün ülkemizi meşgul eden konulardır bazen bir gösteri bazen futbol maçı bazen bir ekonomik haber
ama şu bir gerçek cinsel fantazilerimiz bizi ilgilendirir bunun çeşitlilikleri ve ilginç olanları gündemi oluşturmaz
site yönetiminin bileceği bir iş ama zorhak gibi bir üyenin banlanması bayağı kan kaybettirir o kardeşimiz çok kısıtlı vaktinden çalarak siteye giriyor
ben özellikle alia kardeşimizden yukarıda açtığım konuyla ilgili cevap bekliyorum
:hammer:
bir moderatör olareak uslub sert :hammer:Siyaset yasaklandı diyoruz sen benden cevap bekliyorsun. Konunun içeriğinin farkındasındır umarım?
Kimsenin banlandığı filan yok. İyi takip edin siteyi. Okuldan birkaç gün uzaklaştırma vermek başkadır, okuldan atmak başkadır.
İnsanlara hakaret ederek de kimse bir yere varamaz burada. Bunu herkes iyi öğrensin!
SDN`de seninde suyun ısındı ALİA, ALİA ban siyaset hayatımızın olmazsa olmazlarındandır, siyaset senin hoşuna gitmez ama ben burda bir anket açsam spor bölümü yasaklansın diye, büyük bir çocuğunluğu yasaklansın deseydi acaba kapatacakmıydınız spor bölümünü ?, siyasette nasıl tartışma oluyor sa sporda da tartışma var, birbirimize ağır cümleler kullanılıyor haksızmıyım, siyasetin yasaklanmasına bu yüzden tepkiliyim.Siyaset yasaklandı diyoruz sen benden cevap bekliyorsun. Konunun içeriğinin farkındasındır umarım?
Kimsenin banlandığı filan yok. İyi takip edin siteyi. Okuldan birkaç gün uzaklaştırma vermek başkadır, okuldan atmak başkadır.
İnsanlara hakaret ederek de kimse bir yere varamaz burada. Bunu herkes iyi öğrensin!
oylama yapılsı
çoğunlukta istemedi..
daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz
bölücü derken kimlerden bahsediyorsunuz. ?Bölücüler iş başında Eray, ne olsun?
tizzzz geri açıla yoksa anayasa mahkemesine çıkıyorummm
Siyaset yasaklandı diyoruz sen benden cevap bekliyorsun. Konunun içeriğinin farkındasındır umarım?