- Reaksiyon puanı
- 13
Abi bence askıda kalsın orası olursa orayada takviye tim göndeririz
Gereksiz olan haberlere örnek verebilir misin?
Mesela ergenekon davası
mesela Bülent ersoy gibileri haberleri
mesela reklam kokan haberler
Mesela varmısın yokmusun haberleri v.s v.s
Ben bunları 1 aydır elimden geldiği kadar siteye koymuyorum gereksiz çünkü varsa gerçek birşey onu koymak zorundayız halkımızın kullanıcılarımız bilmesi lazım sevgiler Troy İyi Çalışmalar
NOT Troy bizim bi projemiz vardı neoldu onlar
burada polemiğe girilmez ama ERGENEKON davasını Bülent Ersoy ile aynı kefeye koyan birinin entellektüel seviyesinden şüphe ederim...:icon_-1::icon_-1::icon_-1:
Anladım ki sen okuduğunu anlamıyorsun...Birader Benim Sölemek İstediklerimi Anlaya bildinmi Acaba ben bülent ersoy ergenekondadır diye bişey dedimmi ben diyorum bunların isimleri geçtiği haberleri burya paylaşmayın bunlar boş insanlardır bizim için ne yaptılar Okumadan Anlamadan Yorum Yapmayın Lütfen!!!!
yazımı tekrar oku küfürler ve hakaretler yayınlanmasın dedim.sende abartma.demokraside de kurallar vardır.ne demek küfürler yayınlansın.anayasa denilen birşey var bu ülkede.ve demokratik bir ülkeyiz!
Bu gün iki konu ekledim gündeme
ikisi de yayınlanmadı...
ya moderatör daha onaylamadı
ya da okudu onaylamama kararı verdi...
Haber siyasi içerikli dğeil Ekonomi ile ilgili İMF haberiydi...
bari onaylanmadıysa onaylanmadığına dair haberi ekleyene bilgilendirme mesajı atın...
Bu uygulamayı tamamen saçma buluyorum.Düşüncelerden korkan bir moderatör olabilir mi.Bence hakaret,küfür hariç ne olursa olsun her türlü görüşü yayınlamalısınız.İnsanların düşüncelerine ket vuramazsınız.Burası demokratik bir platform değil mi.İnsanların görüşleri,düşüncelerini kimse sınırlayamaz.Eğer bu uygulamanızdan vazgeçmeyecekseniz konu başlılığını tamamen kapatın lütfen.Yarı demokratik bir platform mu olur.Ayrıca yayınlanacak görüşlerin kıstası nedir.Fıkra mı anlatalım.Moderatör arkadaşım bu uygulamanı tekrar gözden geçirmelisin.