Siyaset Bölümü Hakkında

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Sayın SDN Yönetimi
Seçimr kadar tartışılmasına izin verilen siyaset bölümünün kaldırılması hakkında oylama istiyorum. Buradı teknoloji forumu olmaktan günden güne gidiyor. Teknoloji forumunda siyaset tartışmaları çok mantıksız. Üyelere sorulsun ve %50 den fazlası benim görüşümdeyse bu bölüm kaldırılsın ve yasaklansın.
Saygılarımla...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
İhtiyar heyeti beni duyuyor musunuz?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
etiketlemezsen kimse bakmaz [MENTION=376]pesimist[/MENTION]

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Başınıza tabanca mı dayıyorlar arkadaşlar. İstemeyen girip okumaz. Kalmasından yanayım. Tüm yazılanları okuyorum, fişlenecekleri not alıyorum :P

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Bu konu hakkında forum geneli oylama istiyorum ne korkması ama çoğu zaman seviye diplerde

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Konu durmalı ama moderatörlerin tarafsızca yorumları okuyup gerekeni yapması lazım...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Seçimler yaklaştığı için siyasi konulara izin verdik denildi. İsteyen siyaset yapar isteyen yapmaz. Siyaset yapılmasının sebebi insanların bir şeyler öğrenmesidir.

Siyasi konulara müdahale edilirse forumda üye kalmayacak. Tabi küfür ve kişiye hakaretler vs bunlara elbette müdahale ediliyor.

Burasının teknoloji forumu olması sadece teknoloji ile ilgileceğimiz anlamına gelmiyor. O zaman konu dışı bölümü gibi kısımlarda kaldırılsın? söyle rahatlada kaldırılsın dimi?

Siyaset yapılan konulara girip sinir oluyorsunuz sonra konular kapatılsın, siyaset yakışmıyor diyorsunuz. Hayır bence çok güzel yakışıyor herkes neyin ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,133
Forumumuzda siyaset genel olarak yasak zaten. Sadece geleneksel olarak seçim zamanları serbest bırakıyoruz. Bu konu ülkemizi ilgilendiren çok ama çok önemli bir konu. Karşılıklı fikir alışverişi yapılarak belki de insanlar oy atacağı partiyi değiştirecekler.