- Reaksiyon puanı
- 15,169
Adam kazandı.
Banlar yoldaOrtalık karışacak vaziyet alın. ?
Peki Kurallar ne olacak ? İşin geldik pratiğine ...
Bize uyku hep haram hocam. Uyurken forumu mu kapatsamBu arada siyaset serbest bırakıldığında yönetici arkadaşların teyakkuzda olması gerekiyor. Yani uyku size haram arkadaşlar.
Forumlardan uzaklaşma nedenim genelde siyaset oluyor. hep bi yarış senin adamın kötü deme bık bık. bence gerek yok
Elektrik var ki zam geliyor.Hadi herkesin gözü aydın elektriğe zam geldi ... #türkiyeuçuyor
Geç gelen adalet, adalet değildir..! (Önceki mesajlara cevap hakkı doğuyor...)Ancak unutmayalım foruma siyaset serbest değil, bunun için özel bir bölüm var.
Memnun muyuuuuuuuuuuuuuz ? Yola devam miiiiiiiii ?Elektrik var ki zam geliyor.
Ah siz gençler bilmezsiniz de konuşursunuz... Bu millet tüp kuyruklarında bekledi. Sabahın 5'inde karda kışta... O sert ayazı yiyerek kuyruklarda beklediğimi bilirim. Şimdi birilerinin kışkırtmasıyla vatanımızı kötülüyorsunuz. Elhamdülillah birileri görmezden gelse de emin adımlarla daha güzel günlere yürüyoruz.
Ah siz vurdum duymaz gençler ah. Eskiden mısır kuyrularında beklemediniz tabii...Her akşam mısırımı alır 1 saatimi oraya ayırırım. Herkese başarılar .d
Ah ah viyana seferini de cehape zihniyeti kaybettirdi.Ah siz vurdum duymaz gençler ah. Eskiden mısır kuyrularında beklemediniz tabii...
Bir kereden birşey olmaz. ?Tamam yazmıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 79494
Bu kadar kişi de zaten hep senin bu yorumların için burdayız... Yazma dedikçe yazıyorsun, siyaset burada herkes için yasak, sen neyi tartışıyorsun?