Mütefekkir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 77
Aynen yüzde yüz katılıyorum. Kaybetmek önemli değil, adil yarışmak önemlidir.Arkadaşlar her şeyden soyutlayıp kendimizi nereye varacağız. Saygı çerçevesi içinde konuşmaktan bir zarar gelmez.
Herkese saygılı olunmasını umarak evet diyorum.
Siyaset luzumlu işlerin başında gelir bence ama hakkaniyetli olmak gerek. Eğer biz bir konuda dahi bütün bu saydıklarını yapabiliyorsak zaten bitmişiz diğer konuları da kapayak o zaman. Kendimizi de başkalarını da kandırmayak.İnsanların ekserisi atıp tutacak, özellikle kendi uydurdukları yalanlarına kendilerini de inandırarak nefislerini tatmin etmeye çalışacaklar. Tek haklı benim hissiyatına girilecek. İnternet ortamında buldukları montaj içerikli ya da kaynakları sadece bir gazeteye kadar gidebilen kirli bilgiler sunacaklar bu platformda. Hatta yetmeyecek, işin sonunda birileri kafir, birileri de yobaz olacak. Çözümü sorarsanız, öyle bir şey söz konusu bile değil. Sadece eleştirilecek, sövülecek ve kutuplaştırılacak. Alenen ağır ithamlarda bulunulmasa da, dolaylı yoldan herkes birbirine laf sokacak. O yüzden, ömür sermayesi pek azdır, lüzumlu işler pek çoktur.
Tabi canım montaj tabi canım tek gazete. O gazetenin ne olduğunu, montaj denilen içeriklerin de kime ait olduğunu ben çok iyi anladım.İnsanların ekserisi atıp tutacak, özellikle kendi uydurdukları yalanlarına kendilerini de inandırarak nefislerini tatmin etmeye çalışacaklar. Tek haklı benim hissiyatına girilecek. İnternet ortamında buldukları montaj içerikli ya da kaynakları sadece bir gazeteye kadar gidebilen kirli bilgiler sunacaklar bu platformda. Hatta yetmeyecek, işin sonunda birileri kafir, birileri de yobaz olacak. Çözümü sorarsanız, öyle bir şey söz konusu bile değil. Sadece eleştirilecek, sövülecek ve kutuplaştırılacak. Alenen ağır ithamlarda bulunulmasa da, dolaylı yoldan herkes birbirine laf sokacak. O yüzden, ömür sermayesi pek azdır, lüzumlu işler pek çoktur.
Modlar siyasete girerse taraflı banlanma muhabbetleri patlak verme ihtimali yüksek düşüncesindeyim.Modlar bence konulara yazabilmeli ama sorun şu; modlar kural gereği konuya müdahil olamaz denilip sonrasında taraflı bir şekilde konuya katılırlarsa o işte haksızlık olur... Yoksa bence onların da hakkı konuda bulunmaları.
Elbetteki giremezsiniz ancak zamanında girildi. Benim demek istediğim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli.Hiç bir moderatör konuya taraflı bir şekilde katılamaz değil katılmaz. Amaç eşit olmak, çok örnekler var aynı fikri savunduğumuz üyeyi kaç defa uzaklaştırdık. Kural, herkes için kuraldır.
Gülersin tabi. Benim daha dün övüp bugün sövenlere güldüğüm gibi.Hahaha Gece gece ne güldürdün ya..
Merak etme, konuya girmeseler de aynı yazılar yazılır. bunun olacağı yüzde yüzModlar siyasete girerse taraflı banlanma muhabbetleri patlak verme ihtimali yüksek düşüncesindeyim.
Hangi mahsülmüş o açık açık söyle. Ben ona buna vatan haini diyen kesimden değilim.Hepiniz aynı mahsülün ürünüsünüz. Hatırlatayım, siyaset konusu daha açılmadı..
Sorayım hadi kimi destekliyorsun?Sen iyi misin ? Kimi desteklediğime dair tek kelimem bile yok. Sakin ol kurban
En son Saadet Partisi ile Muharrem İnce'ye verdim.Normalde kimi desteklediğimi söylemek gibi bir huyum yoktur ama sordun madem söyleyeyim, Yeniden Refah Partisi - Dr.Fatih ERBAKAN
Peki ya sen ?
Normal bir kombin.İlginç bir kombini