Siyah SDN Teması, amatör çalışma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101

Sayende halloldu :) Son hali şöyle:

DqCcA.png

http://userstyles.org/styles/55536/sdn-gri-siyah

(Screenshot'ı dikkate almayın nedense çok kötü göstermiş)

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Sayende halloldu :) Son hali şöyle:

DqCcA.png

http://userstyles.org/styles/55536/sdn-gri-siyah

(Screenshot'ı dikkate almayın nedense çok kötü göstermiş)

Bu gri sdn temasından screenshot koyabılır mısın Instaal yaptım ama bendekın demı sorun var acaba.

ekranalntsxz.jpg

1. Yerdeki Koyuluk Iyı Fakat 2. Kısımdakı Griler sende de acıkmı bu kadar. Çunku Beyaz yazıları okumak zor oluyor.

ben hem sıyah hemde Gri Sdn temalarını bırlıkte kullandıgım ıcın kaynaklanmıs. Fakat Üst Kısımdakı Anasayfa Forum Profiliniz << kısımları ve hemen altındakı Mesajlar Özel Mesajlar Yardım Kısımları Siyah

Şimdi Baktımda orası Ayrı bir hava katmış :D Ama gözü bozan bende bir diğer yer ve gerçekten Kötü. "Şok Tıklayın İngilizce Konuşmaya Başlayın" yazısı iğrenç bir şekilde kırmızı :D onu nasıl düzeltebılırız. yada kaldırabılırız.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bu gri sdn temasından screenshot koyabılır mısın Instaal yaptım ama bendekın demı sorun var acaba.

ekranalntsxz.jpg

1. Yerdeki Koyuluk Iyı Fakat 2. Kısımdakı Griler sende de acıkmı bu kadar. Çunku Beyaz yazıları okumak zor oluyor.

ben hem sıyah hemde Gri Sdn temalarını bırlıkte kullandıgım ıcın kaynaklanmıs. Fakat Üst Kısımdakı Anasayfa Forum Profiliniz << kısımları ve hemen altındakı Mesajlar Özel Mesajlar Yardım Kısımları Siyah

Şimdi Baktımda orası Ayrı bir hava katmış :D Ama gözü bozan bende bir diğer yer ve gerçekten Kötü. "Şok Tıklayın İngilizce Konuşmaya Başlayın" yazısı iğrenç bir şekilde kırmızı :D onu nasıl düzeltebılırız. yada kaldırabılırız.

Ben de tam iki temayı aynı anda koyduğun için kaynaklanmıştır diyecektim. Bahsettiğin "şok ingilizce" yazısı için bir şeyler deneyeceğim :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
[MENTION=112533]mortality[/MENTION] kod ile çözmeyi denedim ama kalkmadı, eğer bir filtre kullanıyorsan (adblock tarzı bir şey) şu kodu:

Kod:
forum.shiftdelete.net##A[id="postbit_ads"]

ona eklersen tam istediğin gibi olur.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kendi kullandığım temada kaldırdım ben reklamları. Ama buraya verdiğimde kaldırmadım, ayıp olur :) Rengini kırmızıdan gri yaptım sadece.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Adblock ile zaten hepsini kaldırıyorum. Tertemız bir sayfa :mrgreen:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yarı koyuyu boşverin bize koyu yeter. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yarı koyu içinde aynı şeyi bekliyoruz hocam :)

İlgileneceğim :)
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] senin gözüne takılan yerleri söyler misin? Mesela hangi mavilikler çok göze batıyor nerelerin değişmesi lazım? Tüm yazılar gri tonlarda mı olsun?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Üha o kırmızılıklar nerden çıktı :D

Mavilikleri gri yapacağım :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ellerine sağlık hocam böyle çok daha hoş olmuş :)senin yanına gelip bir kaç bi şey kapmak lazım bu stil olayında:D

Güle güle kullan :)
O değil de CSS biliyorum zannediyorlar bunlarla uğraşınca :D Herşeyi birbirine karıştırdım zor düzenliyorum sorma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...