Siyah SDN Teması, amatör çalışma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ileri derece CSS bilgisi gerektiriyor mu bunu yapmak basit mi stylish ile?

Reaksiyon puanı
2,148
Estafurullah nuri :D

Ben ileri derece bilmiyorum hatta pek bildiğim de söylenemez :) firebug eklentisi ile elementleri seçip oradan rengiyle falan oynuyorum nasıl göründüğüne bakıyorum olmuşsa koda geçiyorum zor değil çok ama ince uğraş :)

@aykut hoca nası bu? :D alıntı balonlarının içini hallederiz :D

mij7m9.jpg

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yoo Ali abeyyy.Niye estağfurullah.Bence olmalısın.Kim üyeyken forum için uğraşıyor.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ince işleri severim uğraşırim bi ara :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gayet güzel bütün beyaz yerleri siyahın herhangi bi tonu yaparsan benim icin yeterli dostum

Reaksiyon puanı
2,148
Yok nuri iki renk bi arkaplan değiştirmekle olsaydııı :D Eksik olma ama sağol :)

gayet güzel beyaz yerleri siyahın herhangi bi tonu yaparsan benim icin yeterli dostum

Şunları ekle biraderim :)

Kod:
.postbody {background:none repeat scroll 0 0 #333333 !important; border-left:1px solid #444444 !important; }

.userinfo, .postdetails {background:none repeat scroll 0 0 #333333 !important;}

.userinfo_extra, .postbody .postrow.has_after_content  {color:#efefef !important;}

.quote_container {color:#333333 !important;}

Sonrasına sonra bakiim şimdi yatayım yarın gün erken başlıyor :D Hayırlı geceler :)

En zoru da uygun rengi seçmek... :)

Aha şimdi de bu mesajı yazınca kod içinin gözükmediğini farkettim :D off neyse sonra artık :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Olsun olsun sen rahat durmucan belli. :D Devam edicen biliyordum.Bence olucaksın ha bugün ha yarın. (:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu aktif olsa sadece bunu kullanirdim.. Cidden cok guzel olmus

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
valla güzel olmuş, eline sağlık

Reaksiyon puanı
189
Ayrıca şu kodları da eklerdeniz en üst menü ve menü altındaki alt menünün üzerine geldiğinizde arkası mavi değil gri olur :)

Kod:
.isuser li a:hover{background:#999 !important;}
.floatcontainer li a:hover{background:#999 !important;}

Bu arada çalışman hoşuma gitti :) Bravo :) Fakat biraz düzeltmelere ihtiyacı var :)

Yeni bir edit daha :)

Kod alanının arka plan sorununu düzeltmek için de arka planı sadece site arka planına uygulamak için css kolarındaki html{ ile başlayan alanı #vbulletin_html{ ile değiştirin :) böylece arka plan sadece siteye uygulanır, metin alanının arkası düzgün kalır :)

Reaksiyon puanı
2,148
Sağol hocam o arkasının mavi olmasını kaldıramamıştım :)

html ile ilgili olarak #vbulletin_html bütün sayfalarda yok, mesela newreply.php de html'in id'si olmadığı için oraya uygulanmamış oluyor. chrome da html'e verince arkaplanı bi sorun olmuyor gerçi yazı editörünü etkilemiyor ama firefoxda yapıyor nedense.

Reaksiyon puanı
189
Sağol hocam o arkasının mavi olmasını kaldıramamıştım :)

html ile ilgili olarak #vbulletin_html bütün sayfalarda yok, mesela newreply.php de html'in id'si olmadığı için oraya uygulanmamış oluyor. chrome da html'e verince arkaplanı bi sorun olmuyor gerçi yazı editörünü etkilemiyor ama firefoxda yapıyor nedense.

Chrome'da da yapıyor o sorunu. WYSIWYG editör olduğu için html elementine verince direk etkileniyor.

Siteye bakıyorum daha ne özellik ekleyebiliriz diye. JavaScript injection ile de bazı yerle ekstra özellikler ekleyip jQuery ile ekstra efektler falan ekleyebiliriz :) Aranmaktayım :)

Gerçi aklımda şu beğen butonunu değiştirmek var ama neyse :D

Reaksiyon puanı
2,148
Chrome'da bende olmuyor öyle bi sorun neden anlamadım :) o yüzden chrome'da direk html'e verdim. Firefox da o sorun oluyor o yüzden yeni konu yeni mesaj falan yazılan sayfaları bozuk bıraktım :)

Hakkat bi değiştir şu butonu :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Millet Neler Yapıyor vay anasını yaa Troy bey kıskanın :)

Çok güzel olmuş Alicim

Reaksiyon puanı
2,148
Ayrıca şu kodları da eklerdeniz en üst menü ve menü altındaki alt menünün üzerine geldiğinizde arkası mavi değil gri olur :)

Kod:
.isuser li a:hover{background:#999 !important;}
.floatcontainer li a:hover{background:#999 !important;}

Böyle tam oldu hocam :)

Kod:
.navtabs li.selected li:hover a.popupctrl,.floatcontainer li.popupmenu a.popupctrl.active, .floatcontainer li.popupmenu a.popupctrl:hover {background-color:#999 !important; border-color:#999 !important;}

.toplinks .isuser li a:hover{background-color:#999 !important; border-radius:3px 3px 3px 3px !important; }

Reaksiyon puanı
10,315
yav bu siyah temayı bizi uğraştırmadan direkt varsayılan olarak ayarlayamaz mısınız?!
ben de siyahı çok severim. beğendim kadıköylü'nün temasını, ellerine sağlık ya, onu burada uygulayabilmek benim gibi böyle ince işlerde özürlü biri için uygulamak zor.

en azından tercih edebilme imkanı sunabilirsiniz, site üzerinden.

Reaksiyon puanı
68
Çok beğendim tebrikler Ali abi.

bir ara stylish eklentisini kurmuştum fazla css bilmediğim için hemencik sıkılmıştım. ama bu tatili boşa geçirmicem inşallah çalışıyorum hala:)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yok nuri iki renk bi arkaplan değiştirmekle olsaydııı :D Eksik olma ama sağol :)

Şunları ekle biraderim :)

Kod:
.postbody {background:none repeat scroll 0 0 #333333 !important; border-left:1px solid #444444 !important; }

.userinfo, .postdetails {background:none repeat scroll 0 0 #333333 !important;}

.userinfo_extra, .postbody .postrow.has_after_content  {color:#efefef !important;}

.quote_container {color:#333333 !important;}

Sonrasına sonra bakiim şimdi yatayım yarın gün erken başlıyor :D Hayırlı geceler :)

En zoru da uygun rengi seçmek... :)

Aha şimdi de bu mesajı yazınca kod içinin gözükmediğini farkettim :D off neyse sonra artık :D

kod bölümünün yazılarının da siyah olması için şu kodu da ekleyin arkadaşlar..

Reaksiyon puanı
2,148
oraya ek olarak bi tek .bbcode_container{color:#333333 !important;} eklenecek :)

Düzeltmeler devam ediyor baktıkça bi yerlerde arıza buluyorum :D bu kodlar da yukarıdaki Bildirimleriniz butonu için;

Kod:
.toplinks ul.isuser .notifications .popupbody {background:none repeat scroll 0 0 #999 !important; border:1px solid #999 !important; }

.toplinks ul.isuser .notifications .popupbody li a:hover , .toplinks .nonotifications .popupbody a:hover {background:none repeat scroll 0 0 #FFEB90 !important; }

.toplinks ul.isuser .notifications .popupbody li a {border-top:0px !important; border-radius:3px 3px 3px 3px !important;}

.toplinks .notifications a.popupctrl, .toplinks .nonotifications a.popupctrl.active {background: url("http://forum.shiftdelete.net/images/misc/arrow.png") no-repeat scroll right center #666 !important; border-radius:3px 3px 3px 3px !important; }

aykut siyah için bakıyorum hocam :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bence temaların arasına eklensin isteyen istediği temayı kullansın.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
oraya ek olarak bi tek .bbcode_container{color:#333333 !important;} eklenecek :)

mesajı yazdım kodu eklemeden göndermişim, denizden geldim geberiyodum açlıktan yemek hazırdı gönderdim mesajı hemen yemeğe atıldım öyle kalmış mesaj :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ortağım ellerine sağlık , sana söyleyecek bir söz bulamıyorum zaten :)

ortağım şimdi eski mesajlara baktım da bişeyler değiştirmişsin eklemişsin sanırım.Son hali nedir şimdi ben direk onu uygulayayım ? :) Firefoxçuyum ben biliyorsun :)

Reaksiyon puanı
189
Beğen tuşunu değiştirdim ama beğenince şekli bozuluyo :) Biraz daha uğraşayım üzerinde bakalım neler yapılabilecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...