Da Vinci's
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Tebirkler Yunus Yıldırım.
çok haklısın
açıkçası ben 03-04 te beşiktaşa yapılan şeyin bi benzerinin fenere de yapılmasını isterim. Kısasa kısas mantığı var bende; sen hakkınla değil de bir takım güçlerin devreye girmesiyle, ayak oyunlarıyla, şikeyle, sahadışı her türlü şeyi yaparak şampiyon olursan zaman geçip tersi senin başına geldiğinde (ki gelmedi) hakem edebiyatı yapmayacaksın. Görüyorum ki en ufak şeyde fenerli arkadaşlar başlamışlar hakem de hakem demey; beyler bu ülkede hakemlerden dert yanmaya, şikayet etmeye hakkı olmayan tek takım fenerbahçe tek taraftarda fenerbahçeli olanlardır, onu bilir onu söylerim.
Ben de bunu anlamıyorum, hakem hatası kendi lehine olunca sesi çıkmayanlar kendilerine karşı olunca kaplan kesiliyorlar.
Madem o kadar hak, adalet taraftarısınız da Fenarbahçe Konyaspor maçında Konyaspor'un verilmeyen penaltısında nerdeydiniz?
Cimbomlular daha çok bekler.İddia ediyorum Fenerbahçe bu sene %100 Şampiyon olur. yanılırsam sezon sonunda bana hatırlatın foruma bi daha girmeyecem.
Cimbomlular daha çok bekler.İddia ediyorum Fenerbahçe bu sene %100 Şampiyon olur.
Tek umudunuz o zaten hadi bakalım namaz vakti yaklaştı şimdi otur da dua et uefa ceza versin diye.uefa küme düşürmezse olursunuz