Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | 2013/2014

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
çok haklısın

BgC72OhIEAANiA3.jpg

Fenerli arkadaşların yorumlarını okurken gülmekden yıkılıyorum yukarda arkadaş birileri hakemler kazanır birileri kaybeder diye bir yorum yazmış arkadaş sezon başından beri seni nerdeydin sezon başından beri hakemlerin size kıyak gectiği macları unutunuzmu şu yukarda resim ve bir cok böyle posizyonları görmüyormusunuz kim kime mac kazandırıyor biraz ciddiyet davet ediyorum sizi.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Not: el ve penaltı verilmesi lazım hakem ama vermedi bir mac da hakem hatta yaptı diye size siz cıkmış tüm sezon boyunca hakemler bize hattalı karar verdi diye söylenip duruyorsunuz unutmayın 90+6 dakikalarına kadar hakemler siz gol atmanız icin elinde geleni yaptılar bir de bunlara bakın.

Dün Galatasaray macındaydım Tribünde mac 0:0 iken burak gol atmadan önce kaleciyle karşı karşya kaldı top az hamle yaptı top kaleciyi gecti burak üzerinde atlamaya calıştı kaleci burak bileğinde tutu yere düşürdü net %100 penaltıydı vermedi peki ondan sonra goller gelmeseydi ne olcaktı ayrıca cüneyt cakır cok hatalı kararları vardı bir tanesi anlatayım melo top almış sırdı dönük Hürriyet arkadan hızla geliyor melo indiriyor hakem melo faul yaptı diye sivas faul kulandırıyor o faul devamı sivas kalemize posizyon yakalıyor peki cüneyt cakır ne demeli.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yetişkin !! bir hakem bu napacagı belli olmaz dün ona bugun buna ......

Geçmiş olsun. Hakem kimleri yakmadı ki bu ligde ...

Kasımpaşayı yendik mi İnş. fark 5 e iner :D :D :D

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hakemler 2 fenerbahçe 0 o penaltıyı vermeyen hakemin allah cezasını versin

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
lig daha yeni basliyor, fb daha arenaya gidecek bjk ye gidecek trabzona gidecek:d senlik basliyor:D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ne oluyor bu Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlara anlamıyorum..
Ligin ilk yarısı çok farklı ve ikinci yarısı daha farklı oynuyor Ersun hocanın takımları..
Çok önceleri Manisaspor örneği aklıma geldi..

Tamam hakem hatası vs var ama Fenerbahçe'de de futbol olarak bir düşüş var buna da bakmak lazım.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Özetide yeni izledim. Penaltı %100, kırmızı kart biraz ağır olmuş. Meireless' in net kırmızısını atlamış.

Sonuç olarak fark 4' e düştü. Liderliğin gelmeside yakındır :)

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Fenerbahçeli arkadaşlar sadece penaltıyı ve Egemen'in kırmızısını görmüşler. Çok affedersiniz ama bir kişi de dememiş ki Meireles, meslektaşına o tekmeyi nasıl atar? Futbol hayatı boyunca kırmızı kart görmeyen futbolcu Türkiye'de rekora koşuyor. Bunun hesabını soracak cesarete sahip bile değilsiniz. Çok övündüğünüz delikanlı başkanınız karşısına alıpta bir kelime söyleyemiyor. Her şeyden öte insanlığa karşı yapılan ayıptır o tekme. O hareketin bahanesi de verilmeyen penaltı ve Egemenin kırmızı kartı olamaz. Profesyonel bir oyuncusun sen, halı saha maçı değil bu.

Önce Fenerbahçe top oynasın sonra hakemi eleştirsin. Herkes hak ettiğini buluyor.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
açıkçası ben 03-04 te beşiktaşa yapılan şeyin bi benzerinin fenere de yapılmasını isterim. Kısasa kısas mantığı var bende; sen hakkınla değil de bir takım güçlerin devreye girmesiyle, ayak oyunlarıyla, şikeyle, sahadışı her türlü şeyi yaparak şampiyon olursan zaman geçip tersi senin başına geldiğinde (ki gelmedi) hakem edebiyatı yapmayacaksın. Görüyorum ki en ufak şeyde fenerli arkadaşlar başlamışlar hakem de hakem demeye; beyler bu ülkede hakemlerden dert yanmaya, şikayet etmeye hakkı olmayan tek takım fenerbahçe tek taraftarda fenerbahçeli olanlardır, geçmişinizden dolayı böyle bi hakkınız yok.
Sokaktaki çocuğa sorsan şike nedir diye? Hileyle maç kazanmak, hileyle yenmek demez sana. Peki ne der? Fenerbahçe der. Şike deyince futbolla alakasız olan insanların aklına bile şikenin tanımından önce fenerbahçe geliyorsa suçu kendinizde arayın.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Daum'un son senesinde de benzer bir şey yapılmıştı.

Futbolculara yaz kampında aşırı fizik çalıştırmadılar. Çalıştırmaları gerekirdi futbolcuların daha uzun süre dayanıklı olması için. Yapmamalarının artısı ilk yarıyı kurtarıcak fizik ve esneklik oldu.

İlk yarı bittikten sonra aşırı yükleme yapıldı sakatlıklar ardı ardına geldi. Gerikalanlarda ağırlaşmıştı zaten.

Aynı hatayı yine yaptılar. Fizik olarak 3-4 haftaya ancak toparlanır takım

açıkçası ben 03-04 te beşiktaşa yapılan şeyin bi benzerinin fenere de yapılmasını isterim. Kısasa kısas mantığı var bende; sen hakkınla değil de bir takım güçlerin devreye girmesiyle, ayak oyunlarıyla, şikeyle, sahadışı her türlü şeyi yaparak şampiyon olursan zaman geçip tersi senin başına geldiğinde (ki gelmedi) hakem edebiyatı yapmayacaksın. Görüyorum ki en ufak şeyde fenerli arkadaşlar başlamışlar hakem de hakem demey; beyler bu ülkede hakemlerden dert yanmaya, şikayet etmeye hakkı olmayan tek takım fenerbahçe tek taraftarda fenerbahçeli olanlardır, onu bilir onu söylerim.

cool story.

Fakat senin mantığınla komplo kuracaksak 4. yıldız kapışmasını bu sene bitirmezler o dış güçlerin dostum

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
ben komplo kurmayorum hikaye de yazmıyorum dış güçler edebiyatı da yapmıyorum sadece fenerin geçmişte yaptığı şeyin başına gelmesinin beni mutlu edeceğini hakem diye sızlanmaya hakkı olmadığını söyledim.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gsye verdiler gazı fenerde psikolojikmen etkilendi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Haftaya GS yener FB yenilirse, siz o zaman görün curcunayı :)

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burda tartışmaya gerek yok ancak forumda bazı provokatörler var , tartışma yaratmak istiyorlar.Sezonun ilk yarısında drogbanın attığı 2 - 3 ofsayt golünü ne çabuk unuttunuz? Bedava penaltı kazanmanızı vesaire vesaire.Uzarda uzar , geçen seneyi hatırlatmaya gerek yok.Tebrikler yunus yıldırım maçı katlettin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabii canım drogba hep ofsayttan atar zaten. hem de 5 metre arayla. arkadaşım sindirmesini öğrenin artık. siz başka takımlara bakacağınıza daha önce hakem hatasıyla kaç maç aldınız onların bir hesabını tutun. madem meraklısınız böyle şeylere. bazı şeyleri sindirmesini öğrenip daha usturuplu derdinizi anlatın. bu ligde hakem hatasıyla maç kaybetmeyen yok. nedense birkaç takımın taraftarı dışında ağlayıp sızlayan olmuyor. ama fener taraftarından ve yönetiminden daha fazla tepkiler geliyor. bir fenerli arkadaş ne kadar mantıklı yazmış işte. eğer yönetim bazı şeylerin önlemini alsaydı, hakem 5 te kırmızı kart gösterse ve bırakın penaltınızı , golünüzü de vermese maçı alırsınız. işte büyüklük budur. yoksa ligin dibindeki takımdan ne farkınız kalır taraftar sayısı dışında

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben de bunu anlamıyorum, hakem hatası kendi lehine olunca sesi çıkmayanlar kendilerine karşı olunca kaplan kesiliyorlar.

Madem o kadar hak, adalet taraftarısınız da Fenarbahçe Konyaspor maçında Konyaspor'un verilmeyen penaltısında nerdeydiniz?

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galatasaraylılar Beşiktaşlılar yada diğer taraftarlar farklı sanki galibiyet olunca sevinirsin olmayınca suçlu ararsın. Suçlu vardır yoktur bilemem de sadece orayı kenetlenmek gözleri kör eder. 2 hafta sonra size benzer şeyler olunca bakalım ne olacak

Sırf sporda değil ülkeyi ilgilendiren daha önemli konularda bu var.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
haksızlık pislik diz boyuydu bu maçta...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sıkıntı yok bu sene Fenerbahçe'yi anca hakemlerle yenerler. Sahadaki pisliği herkes gördü renk farkı olmadan midesi olanlar yeteri kadar tiksindi. Midesizlere yapacak bir şey yok zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biz ne anlatıyoruz hala ne konuşuyorsunuz. real madrid ile bayern munih le ya da barcelona yla oynayın hatta hakemi de satın almış olun bakalım sonuç değişecek mi? zayıflar ağlar. büyükler her zaman büyük kalır. burada lafım takımların büyüklüğüne değil. takımlarının büyüklüğüyle kendini büyük zannedenlere. daha çok hakem hatasıyla maç kaybedeceksiniz ve de kazanacaksınız da. bunlar hergün oluyor. bir sizin takımınızın başına gelmiyor. aşın artık bunları ama nato mermer nato... anlayan zaten bunun farkında. onlar zaten bu takımı büyük yapanlar. gerisi güçlünün yanında olup da kendine pay çıkarmaya çalışanlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hala hakemi savunanlar spor haberlerini takip etmiyor sanırım,
ortada hakem hatasından çok daha fazlası var, Yunus Yıldırım'ın hakemlik hayatı bitti.
kimse boşuna konuşmasın Yunus Yıldırım'ın talimat aldığı belli işte, yoksa adam hakemlik kariyeriyle böyle oynayamaz.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben de bunu anlamıyorum, hakem hatası kendi lehine olunca sesi çıkmayanlar kendilerine karşı olunca kaplan kesiliyorlar.

Madem o kadar hak, adalet taraftarısınız da Fenarbahçe Konyaspor maçında Konyaspor'un verilmeyen penaltısında nerdeydiniz?

Cevap veren Fenerli yok ortada, durum anlaşılmıştır. :D

Her şey biter hatıralar kalır, Size her mayıs bizi hatırlatır..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım sen de olayı provoke etmeye çalışma. şurada biz ne anlatıyoruz sen laf sokma derdindesin. ayıp.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yunus Yildirim sezon sonuna kadar mac yönetemeyecekmis. Gözünüz aydin :P

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Maç yüzünden bela okumayın, bela iyi değildir :)

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cimbomlular daha çok bekler.İddia ediyorum Fenerbahçe bu sene %100 Şampiyon olur. :) yanılırsam sezon sonunda bana hatırlatın foruma bi daha girmeyecem.