Siteyi Aldım Ama Ne Kuracağımı Bilemedim

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar kendi adıma bir web sitesi aldım. Ancak şu anda wordpress kurdum ama istediğim gibi bir tema bulamadım. Daha çok kişisel bir web sitesi olacak. Görünümü güzel ayrıca mesleğim gereği bazı resimler falan da paylaşabilmem lazım. ''Ana Sayfa, İletişim, Hakkında, Madencilik, Mermer Seleksiyonları'' gibi menüleri olması gerekiyor. Madencilik kısmında madencilik ile ilgili haberler vs. paylaşmam lazım Mermer Seleksiyonlar kısmında gruplar halinde mermer resimleri paylaşmam lazım. Yani buna benzer bir site gerekiyor. Bu arada hosting linux olarak aldım. Wordpress haricinde ne ile yapabilirim bunları?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ya arkadaş kaç tane konu açtım bi tane anlayan insan yokmu burda ?

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wordpress te bildiğim kadarıyla menuleri kendin oluturuyorsun temalarıda ücretsiz wordpess temaları diye arat kurulum yardımcıları var zaten içlerinde ordan ayarlayabilirsin

wordpress harıcınde joomla var güzeldir veya hazır php kişisel siteler var onlardan indirebilirsin

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
icinde tutorıal vardır onlara bakarak menulerı felan acman gerek

emreyilmazer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpress için kullandığım en güzel tema Avada teması, istediğin gibi e-ticaret, blog vs site yapabilirsin.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tema işini hallettim istediğim gibi oldu şu an. Ancak şöyle bir sorunum var sitede iletişim bölümünde ki mesaj gönder kutusundan mesaj gönderinde nereye gidiyor bu mesajlar? Bunu mail adresime nasıl ayarlarım?

apprentice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İletişim bölümünü eklentiylemi oluşturdunuz. Onun ayarlar kısmına bakmalısınız. Muhtemelen wordpress kurulumu yaparken verdiğiniz mail adresine gider mesajlar.