• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Siteye neler oluyor

soldier01

Profesör
502 Bad Gateway
hatası alıyorum kaçtır

sayfayı yenileyince anca öyle girebiliyorum

Hata ziyaretçilerimizin bir anda siteye yüklenmesiyle oluşuyor : veriyolları güçsüz kalıyor :)

Hata ziyaretçilerimizin bir anda siteye yüklenmesiyle oluşuyor : veriyolları güçsüz kalıyor :)

Marifetmiş gibi anlatman tuhafıma gitti. Hırsızın hiç mi suçu yok. SDN hep böyle alıştım ben. Şimd git diyenler olur beğenmiyorsan :s Ama beni anlamayanlara ne diyeyim bilemiyorum. O yüzden cevap vermeyeceğim onlara.

Marifetmiş gibi anlatman tuhafıma gitti. Hırsızın hiç mi suçu yok. SDN hep böyle alıştım ben. Şimd git diyenler olur beğenmiyorsan :s Ama beni anlamayanlara ne diyeyim bilemiyorum. O yüzden cevap vermeyeceğim onlara.

Yahu insaf. :) Günde binlerce insanın uğradığı 100.000 küsür üyelik bir teknoloji forumundan bahsediyoruz. Her gün en az 10 makale yayımlanıyor (benim gördüğüm) ve bir sürü video paylaşılıyor. Bırakın da olsun bu kadarı da.

Yok, sana alıştık zaten. Senden birgün iyi birşey duyarsak şaşıracağız :)

Sistemde bazı çalışmalar yapıyoruz, o yüzden ara ara kesilmeler olabilir.

Tamam sakin olun düzelir elbet birbirimizle tartışmaya girsek ne olucak burda sonuçta forum kardeşiyiz birbirimizden bilgi alıp verip paylaşıyoruz yapmayın böyle modlar adminler üyeler

en azından her konuda kendilerini öven sitelerden değiliz, her yerde olur böyle ufak şeyler senden başka bunu sorun eden olduğunu görmüyorum forum sakinlerimiz gayet anlayışlı insanlar hayata biraz da pozitif yönden bakarsan ne kadar keyifli olduğunu görürsün :)

Tamam sakin olun düzelir elbet birbirimizle tartışmaya girsek ne olucak burda sonuçta forum kardeşiyiz birbirimizden bilgi alıp verip paylaşıyoruz yapmayın böyle modlar adminler üyeler

Yok ya, tartıştığımız yok. Latife yapıyoruz :)

Evet arada bende de oluyor.Uyuz oldum.Bir konuya gireceğim yok gateway yok 2 saat bekliyor.SDN bu aralar çok hata vermeye başladı.Her hafta böyle konu :D

Olur böyle şeyler biz bizeyiz şurda sıkıntı yokk :D:D

Sorun devam ediyor bendede yakında çözülür:D

Sitede 90 üye 1000 misafir varken de 502 hatasını veriyordu. Çok yavaşladı ve tıkandı..

Bu hataların altında yine reklam serverı çıkmasın :D

Bence SDN sloganı değiştirelim Biliyorsan 502 bilmiyorsan 404 :D

Şaka bir yana artık şu nükleer çalışmalar bizzat forum serverında değilde localde yapılsın :)

502 den bıktım artık 2-3 dakikada bir karşıma çıkıyor :D

İllallah ettim. Konu açmaya, mesaj yazmaya korkar oldum. Bıktırdı artık..

forumda gezerken bazen bu hatayı alıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

3782.jpg

Şu anda bana da oluyor. 4 tane sekme açtım SDN'den 3 tanesi bad gateway verdi şu anda.

aynı konuları tekrar tekrar açmayalım lütfen
konular birleştirildi