soldier01
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
502 Bad Gateway
hatası alıyorum kaçtır
sayfayı yenileyince anca öyle girebiliyorum
hatası alıyorum kaçtır
sayfayı yenileyince anca öyle girebiliyorum
Hata ziyaretçilerimizin bir anda siteye yüklenmesiyle oluşuyor : veriyolları güçsüz kalıyor![]()
Hahah kapatmayın yolu bekleme yapmayınYürü be Romantic![]()
Hata ziyaretçilerimizin bir anda siteye yüklenmesiyle oluşuyor : veriyolları güçsüz kalıyor![]()
Marifetmiş gibi anlatman tuhafıma gitti. Hırsızın hiç mi suçu yok. SDN hep böyle alıştım ben. Şimd git diyenler olur beğenmiyorsan :s Ama beni anlamayanlara ne diyeyim bilemiyorum. O yüzden cevap vermeyeceğim onlara.
Marifetmiş gibi anlatman tuhafıma gitti. Hırsızın hiç mi suçu yok. SDN hep böyle alıştım ben. Şimd git diyenler olur beğenmiyorsan :s Ama beni anlamayanlara ne diyeyim bilemiyorum. O yüzden cevap vermeyeceğim onlara.
Tamam sakin olun düzelir elbet birbirimizle tartışmaya girsek ne olucak burda sonuçta forum kardeşiyiz birbirimizden bilgi alıp verip paylaşıyoruz yapmayın böyle modlar adminler üyeler
Şu anda bana da oluyor. 4 tane sekme açtım SDN'den 3 tanesi bad gateway verdi şu anda.