Sitemiz hacklenmedi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Byler benim bi sorunum var yrdimci olana teşekkür ederim lütfen...sorun:bir iç hata oluştu diyor bazi sitelerde combofix indir dediler indiridim işe yaramidii lütfen yardim combofixde:walpaper with date fail ed. Hatasi verdi lütfen yardimci olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biz reklamlar olmasın demiyoruz ama yazının üstüne mouse'u götürdüğümüzde birden ortaya çıkıp son sesde reklam çıkması gerçekten çok can sıkıcı bir durum :thumbdown:

aSpaWa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yoruma uygun formatta resim ekleyemıyorum (jpg , jpeg)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zahmet olacak ama şu ana sayfasınıza bir "ana sayfa" bağlantısıda ekleseniz, herkes logonun ana sayfaya gideceğini tahmin edemiyordur..

yine zahmet veriyor gibi olacaz ama birde iletişim formu ekleseniz.. sorun, öneri, şikayet vs gibi konuları size iletmemiz açısından

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Zahmet olacak ama şu ana sayfasınıza bir "ana sayfa" bağlantısıda ekleseniz, herkes logonun ana sayfaya gideceğini tahmin edemiyordur..

yine zahmet veriyor gibi olacaz ama birde iletişim formu ekleseniz.. sorun, öneri, şikayet vs gibi konuları size iletmemiz açısından

1) Logoya tıklayarak ana sayfaya gitmenin pek sorun olduğunu sanmıyorum. Ama yine de iletiriz durumu.

2) Forum sayfalarının altında "Bize Yazın" linki ile ulaşabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1) Logoya tıklayarak ana sayfaya gitmenin pek sorun olduğunu sanmıyorum. Ama yine de iletiriz durumu.

2) Forum sayfalarının altında "Bize Yazın" linki ile ulaşabilirsiniz.

1. Olursa çok güzel olur.
2. SND yönetiminden daha yapıcı bir cevap bekliyordum mesela "anasayfaya forumlarda bulunan iletişim linkini koymak gibi."

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
he he hacklenmedi.2 saat ten bari adamlar başka siteye yönlendiriyorlar.zararlı koysalar.bu siteye giren binlerce kişi virüsü yiyecek.

NmRlMGX.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ywpOZEp.png

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bende Yaklaşık Yarım Saat Önce Bu Görüntüyle Karşılaştım Dedim Acaba Hacklendimi Site Diye

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Harbi demin bana da oldu şu kırık telefon görüntüsü. Ben yanlış bir yere tıkladım sanmıştım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Harbi demin bana da oldu şu kırık telefon görüntüsü. Ben yanlış bir yere tıkladım sanmıştım.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bana şu kırık telefon görüntüsü geldi sonra sunucu sitesine yönelendirdi. Gerçi çok sürmedi ama

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Windows Phone ların durumu ne zaman düzelecek. Masaüstü görünümünden bıktım artık. Denemediğim tarayıcı kalmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En Çok İndirilenler ve En Yeniler panelleri ne zaman güncel olacak?

istokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum değil de anasayfa'dan yeni üye olarak kayıt olmak istediğimde "Doğrulama Kodunu Yanlış girdiniz" uyarısı verdi. Doğrulama kodunu formda sormadınız ki gireyim, kodu bana göstermediniz ki doğru gireyim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anasayfa'da Footer kısmında Sosyal Medya simgeleri üzerine gelince garip bir hal alıyor.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Opera mini de ana sayfaya girince mobil arayüz değil masaüstü görünüm geliyor düzeltirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkesin 29 ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun, bu özel günlerde sitenizde bayrağımızı görmek isteriz, iyi çalışmalar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Neden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda sitenizde Türk Bayrağı ve tebrik mesajı yok??

ferkut

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı her açtığımda neden siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum.

FarCryTek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Portalda üyelere neden normal adam muamelesi görüyor. Yazdığım yorumlar kayboluyor ve onaylanana kadar çok zaman geçiyor. Onaysız yorum sistemi istiyoruz.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
İpad kullanıcısıyım.
manşet haberlerin küçük resmine tıklayınca direkt sayfa açılmasın yada slayt geçişi şeklinde 3-5 sn sonra sonraki haberi göstersin.
teşekkürler.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
merhaba [MENTION=2]Troy[/MENTION] bir sorunu anlatacagım yaşadıgım örnek üzerinden anlatacam sdn forumda galaxy s4 lolipop güncellemesi alacakmı diye başlık var bu bir haber fakat sdn anasayfada bu haber görünmüyor yeni çıktıgı halde bu soruna el atarsanız güzel olur ana safyafada görünmüyor fakat forumdan ulaşılıyor....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben hicbir habere yorum yapamiyorum, kaydedildi kontrol edildikten sonra yayinlanacak diyor ama takip ediyorum hicbir zaman yayinlanmiyor, yaptigim yorumlarda da sorun yok, cok sacma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
29 Ekim , 10 Kasım gibi ulusumuzun en değerli günlerinde sayfanızda neden tek bir Türk Bayrağı yok?

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Siteye her girişim de aynı zorluğu/sorunu yaşıyorum : Forumdan son başlıklar bölümünün sayfanın altlarında olması halen kötü. Soldaki konu özetlerine baktıktan sonra ilk yaptığım iş forumdan son başlıklara bakmak oluyor ama illa sayfayı aşağı kaydırmak gerekiyor. Doğrudan forum anasayfasına gitmek için de sayfayı üste çıkarıp forum düğmesine tıklamak icab ediyor. Olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

microsofttan-hediye-karti-uygulamasi-56406

Microsoft Gift Card uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Bu kısımdaki link yanlış ilgili kişilerin bilgilerine

Furkan KAYA

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ya allah rızası için şu her link yeni pencerede açılmasın. Çok gıcık oluyordum böyle sitelere. Hürriyet, Milliyet gibi. Şimdi siz de o hale geldiniz.

Bi anket felan yapın bu konuda. Çoğunluk ne diyorsa o olsun.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Ya allah rızası için şu her link yeni pencerede açılmasın. Çok gıcık oluyordum böyle sitelere. Hürriyet, Milliyet gibi. Şimdi siz de o hale geldiniz.

Bi anket felan yapın bu konuda. Çoğunluk ne diyorsa o olsun.

Kullandığın web taayıcısının ayarlarına gir ve oradan davranışlardan yeni sekme olarak düzelt.