Sitemiz hacklenmedi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şahsen ben hiç beğenmedim lütfen şu ön izlemededi görüntülerin üzerine gelince açilmama proplemini çözün. Eski hali daha stabil ve işlevseldi. şekil yapacağiz diye sayfanin canina okumuşsunuz. Fikir olarak böyle bir site bir boşluğu dolduruyor. Teşekkürler. Insallah daha güzel bir sayfa olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın yetkili değişiklik yapıldığından kaynaklanan bir sorun ile okeydeluxe oynayamamaktayım açılan sayfa bir başkası adına sayfamda görülmektedir durumun düzeltilmesini rica ederim,,

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Siteye son 30 gün içerisinde giriş yapan ve istatistiklerde aktif üyeler: şeklinde yer alan bölüm gereksiz ve forum imajını bozan bir istatistik bence, vBulletin seçenekleri\forum anasayfa seçeneklerinden kapatılmalı.

[MENTION=194661]eSa[/MENTION]

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Opera mini ile ana sayfa tam sürümü gösteriyor mobil sürüme nasıl geçerim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen düzeltin şu ikonların üzerine gelince büyük resmin açılmama sorununu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sayfalar mobil olarak açılmıyor (ana sayfa hariç). Mobil arayüze geç dediğimizde bilin bakalım ne oluyor? Mobil arayüze geçmiyor :) Bilgilerinize arz ederim...

Note 3 ve güncel chrome ile teşhis edilmiştir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ana sayfadaki forumdan son başlıklar bölümündeki her konuya tıkladığımızda otomatik son mesajın gösterilmesini veya son sayfanın açılmasını sağlayabilirseniz güzel olur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar android kullanıcısıyım tapatalk kullanıyorum güncel versiyon fakat sadece sdn nin forumuna tapatalk ile girmeyi deniyorum bağlantı kurulamadı bazende çok aşırı yavaş bağlantı yapıyor sizde de var mı böyle bir sorun ios cihaz ile sorunsuz giriyorum. İnternet hızlı dns olarak norton dns kullanıyordum google dns de denedım aynı sonucu aldım şuan otomatık dns de fakat yine aynı.

Acaba bu sorun tapatalk tan mı forumdan mı?

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar android kullanıcısıyım tapatalk kullanıyorum güncel versiyon fakat sadece sdn nin forumuna tapatalk ile girmeyi deniyorum bağlantı kurulamadı bazende çok aşırı yavaş bağlantı yapıyor sizde de var mı böyle bir sorun ios cihaz ile sorunsuz giriyorum. İnternet hızlı dns olarak norton dns kullanıyordum google dns de denedım aynı sonucu aldım şuan otomatık dns de fakat yine aynı.

Acaba bu sorun tapatalk tan mı forumdan mı?
Aynı hatalar bende de var. Canıma tak etti artık. Sorun kesinlikle ve kesinlikle forumda. Diğer forumlarda sıfır hata ile bağlanıyorum. Kimsenin de taktığı yok. Böyle bir siteye yakışmıyor bu sorunlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Opera klasik ve opera minide mobil surume girmiyor.
Buna bir el atarsaniz sevinirim. Cepten giremiyorum bu yuzden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buraya yazılanların kaale alınıdığını zannetmiyorum. Bakan eden yok belli ki. İnsan bir dönüt verir olumlu veya olumsuz.

Reaksiyon puanı
10,327
Buraya yazılanların kaale alınıdığını zannetmiyorum. Bakan eden yok belli ki. İnsan bir dönüt verir olumlu veya olumsuz.

SDN okuru, boşuna yorulma...
"zamanları yok, çok meşguller" demiyorum, tenezzül etmezler diyorum!
koftiden bir konu açarlar, maksat hareketlendirmek... sonra bildiklerini okurlar, açtıkları konuyu okumazlar bile.
bugüne kadar tenezzül buyurup kimseye cevap verdiklerini görmedim.

mesela bir cumhurbaşkanlığına ithafen bir yazı, dilekçe yazarsınız, size cevap verirler de, bizim burada "kırmızı" ve "sarı"lı arkadaşlardan cevap alamazsınız. geçenlerde bir ara rengi "mavi" olan bir zat-ı şahaneye(!) özelden bir mesaj yazıp bişey sormuştum, hazret arş'dan şöyle bi aşağı bakmaya bile tenezzül buyurmadı!

ezcümle, takacak, takılacak bir durum yok, kimsenin "lütf-i şahane"lerine de tenezzülümüz yok. burada dostlar için, dost kalmayı bilenler için varızdır, gerisini Erbakan hocaya söyletelim: "bunlar fasa fiso!" :D

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben her seferinde beni hayırla diyorum hatırlamıyor. Çok unutkan herhalde :) yaklaşık 2 yıldır böyle. Her dakak nerden üye girişi yapayım.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yine geçmemeye başladı mobil siteye... masaustu surume atıyo direk...

wp 8.1 kullanıyorum

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] Tüm çerezleri temizleyip Forumu 3 farklı tarayıcıda açtım ama yine değişmedi. Bu sorun genelmi yoksa sadece bende mi oldu.

6340535.png

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüm çerezleri temizleyip Forumu 3 farklı tarayıcıda açtım ama yine değişmedi. Bu sorun genelmi yoksa sadece bende mi oldu.

6340535.png

Hiç şüphen olmasın aynı sorunu şimdi bende yaşadım shiftdelete çok amatör bir tasarım geçişi yaşadı hala sorunları devam ediyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
SDN okuru, boşuna yorulma...
"zamanları yok, çok meşguller" demiyorum, tenezzül etmezler diyorum!
koftiden bir konu açarlar, maksat hareketlendirmek... sonra bildiklerini okurlar, açtıkları konuyu okumazlar bile.
bugüne kadar tenezzül buyurup kimseye cevap verdiklerini görmedim.

mesela bir cumhurbaşkanlığına ithafen bir yazı, dilekçe yazarsınız, size cevap verirler de, bizim burada "kırmızı" ve "sarı"lı arkadaşlardan cevap alamazsınız. geçenlerde bir ara rengi "mavi" olan bir zat-ı şahaneye(!) özelden bir mesaj yazıp bişey sormuştum, hazret arş'dan şöyle bi aşağı bakmaya bile tenezzül buyurmadı!

ezcümle, takacak, takılacak bir durum yok, kimsenin "lütf-i şahane"lerine de tenezzülümüz yok. burada dostlar için, dost kalmayı bilenler için varızdır, gerisini Erbakan hocaya söyletelim: "bunlar fasa fiso!" :D

Çok doğru yazmışsınız. :)

mfsu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki haftadır sitede hayalet gibi geziom hiçbir bilgim görünmüyor:D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Açtığım haberde video incelemeler var.
Ancak linki açtığımda tüm videolar aynı anda oynamaya başlıyor.

Dikkatinize sunarım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eskiden sağ tarafta yeni başlıklar yazılar vardı hala var fakat tek 1 sayfa olarak gözüküyor eskiden 1 den 10'a kadar giderdi.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Site ye giriş çok yavaş ya foruma 5 dk da girdim

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
forumda bir konuya mesaj yazdıktan sonra sürekli bu sayfada kal bu sayfadan ayrıl butonları çıkıyor ve bazen mesajım iki kere gidiyor ne yapılabilir bunun için

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
son iki mesaja aynen katılıyorum,
Hatta yavaş olmasına dayanamıyorum, sıkılıp çıkış yapıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun haberleri bölümü 10 hazirandan beri aynı şekilde yeni haberleri oyun haberleri bölümünde geöremiyoruz

qazxcv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anasayfada resimlerin yanındaki haber açıklamaları bazen resimden daha uzun oluyor ve hoş görünmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1)Manşet kısmı daha büyük olursa daha iyi olur.
2)Mobil sitenin yenilenmesi gerekiyor.
3)iOS ve anddroid uygulamalarının yenilenmesi gerekiyor bu siteye yakışmıyor bu uygulamalar .
bunlar olursa çok iyi olur özellikle mobil uygulamasına önem verilmesi gerekiyor