Sitemiz hacklenmedi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sitede sadece giriş sayfası açılıyor diğer sayfalar boş açılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sitenin ust kisminda BETA yaziyor. Sizin icin ne anlam ifade ediyor bilemedim. Sabredin

Evet beta olduğunun farkındayım ama çok kullanışsız olmuş, eskiden haberlere bakarken keyif alırdım şimdi üşeniyorum açıkçası. SDN eski tadında değil son 1 senedir.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence tamamen eski yerleşimim üzerine düzeltmeler yapın. Yani eski yerinde eski yapısında olsun ama ufak görünüm duzeltmelerı falan yapılsın.

rcpozcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haberlerin altında yer alan sosyal medya paylaşım düğmelerinden tweet düğmesine basıldığında tweet saymıyo yada sayıyı facebook un like düğmesinin sayısına işliyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar önceden mobil sitenize "m . shiftdelete . net" telefonumdan opera tarayıcı ile rahatlıkla giriş yapıyordum, şimdi ise ana siteye yönlendirme yapıyor! Lütfen tekrar mobil için olan "m . shiftdelete . net" i aktif hale getirin. İlginize teşekkür ederim, saygılarımla...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar, her yerde arka plan beyaz olduğu için bir kavram karmaşası yaşıyorum. Hangi haber yeni, hangileri eski bilinmiyor. Görsel olarak gruplandırmayı kolaylaştıracak bir renk ayrımına gitseniz diyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sol taraftaki slider kaldırıldımı yoksa bende mi gözükmüyor anlamadım

faruk117

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnternet Explorer kullanıcısıyım. Beta sürümü gelmeden önce ana sayfada ki haberleri rahatlıkla okurken şimdi ise haberlere tıkladığımda sadece boşlukla karşılaşıyorum. İnternet Explorer için desteğiniz olmayacak mı? Siteye giriş için Firefox ya da Chrome'mu olmalı? :/

BovQAg.png

IE 8, 9, 10'daki hatalı arabirim sorunu düzeltilecek. (Bu arada baktım dostlar, ziyaretçilerin %25'i IE8 kullanıyor) maddesini okudum. Ancak ne kadar sürecek bu düzeltme? :/ Haberleri okuyamamak gerçekten can sıkıcı :( Sabırsızlanıyoruz kusura bakmayın :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhabalar önceden mobil sitenize "m . shiftdelete . net" telefonumdan opera tarayıcı ile rahatlıkla giriş yapıyordum, şimdi ise ana siteye yönlendirme yapıyor! Lütfen tekrar mobil için olan "m . shiftdelete . net" i aktif hale getirin. İlginize teşekkür ederim, saygılarımla...

ikisi de aynı yere gidiyor zaten şu anda

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba,

Bu sorun sadece IE 8 için kaldı. Keşke tarayıcınızı güncelleseniz. Onu da düzeltmeye devam ediyoruz.
(Bu arada baktım dostlar, ziyaretçilerin %25'i IE8 kullanıyor) maddesini okudum. Ancak ne kadar sürecek bu düzeltme? :/ Haberleri okuyamamak gerçekten can sıkıcı :( Sabırsızlanıyoruz kusura bakmayın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sağ alt köşede Haberler linki mevcut. Ancak sayfanın başka bir yerinde yok. Tüm haberlere bu linkden ulaşabiliyoruz. Bu linki sayfanın üst kısmında uygun bir yere koyabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
headerla slider arasında o kadar boşluk olmasına bir anlam veremedim, birde gündem haberleri başlığı fazladan olmuş sanki aynı haberler mobil haberler konu başlığındada var kopyala yapıştır gibi olmuş ,zaten sol üstteki slider daki haberler en son haberler dolayısıyla gündem haberleri, birde sliderda mouse u küçük resimlerde gezdiriken otomatik geçiş yapmıyor sadece tıklayarak değişiyor, sonuçta betada olsa daha iyi bir site dizaynı beklerdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba troy android telefonumda artık siteye giremiyorum. (samsung s4)
verdiği hata: bu sitede çok fazla reklam döngüsü algılandı bu sorun telefonunuzla alakalı değildir diye gidiyor...

faruk117

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Bu sorun sadece IE 8 için kaldı. Keşke tarayıcınızı güncelleseniz. Onu da düzeltmeye devam ediyoruz.

IE11 sürümü kullanıyorum evde ve işte. Tarayıcılarım güncel yani. Ama aynı hata devam ediyor abi. Bilginiz olsun :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
merhaba arkadaşlar,

bazı maddeleri halletik. sizlerin de kontrollerini rica ediyorum;

• Manşet resimlerine basıldığında yeni sekmede açalım. (YAPILDI)
  • Üye Giriş kısmında "e-posta ve kullanıcı adı” ibaresi eklenecek. Şu anda burada teknik bir sorun var, düzelteceğiz.(YAPILDI)
  • Windows Phone üzerinden gidenler, mobil arabirimle karşılaşmıyor. Kontrol edilip, düzeltilecek. (YAPILDI)
  • Manşette otomatik akan haberlere tıklandığında, akmaişlemi dursun.(YAPILDI)

Diğer talepleri de alarak iş listemizi halletmeye devam ediyoruz.

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuya forumlarda yazılan yorumlar artık haberin altında görünmüyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
şu anda iş listemizde o da var ama yazılımcılar gerçekten bu saatlere kadar çalışıyorlar :( zamanla onları da halledeceğiz [MENTION=132123]Ultrayer6[/MENTION] çok teşekkürler.

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yehuuuuu... forumdan son başlıkların sayısı artmış :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
VEEEEEEEE

Forum başlıklarında iyileştirme tamamlandı dostlar.

Artık çok sayfalı olarak forum başlıklarını ana sayfa ve haberler üzerinden görebileceksiniz.

Forum başlıkları eğer uzunsa, taşma sorunu da giderildi.

Helal Ozan Akçora :D

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
VEEEEEEEE

Forum başlıklarında iyileştirme tamamlandı dostlar.

Artık çok sayfalı olarak forum başlıklarını ana sayfa ve haberler üzerinden görebileceksiniz.

Forum başlıkları eğer uzunsa, taşma sorunu da giderildi.

Helal Ozan Akçora :D

Geç kaldın trooooy :P Emeği geçen herkese teşekkürler :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni görünüm karmaşık yorucu ve kalabalık eskisi sade anlaşılır ve takip etmesi kolaydı yenide de bunu ön planda tutmanızı temenni ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi olmuş tebrikler. küçük kutucuklar orta tuşla yeni sekmede açılıyor. forumdan son başlıklar sayfa sayısı arttırılmış. :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka sitelerde bakıyorum kıyaslamak için, kendimce gördüğüm eksikliklerden bir kısmı mesela haberi açtığımızda header ile haberler arasındaki boşluk neden bu kadar fazla, habere tıkladığımızda ortaya çıkan yazı fontuda fazla büyük , yenilikler güzel ancak eskisinden daha iyi olması lazım

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu sabah itibarı ile her şey yeni pencerede açılır oldu. Hürriyet Millyet gibi sitelerde en sinir olduğum şeydir. Aynı pencerede açılmasını istiyorum. Ayrıca fare ile haber ikonlarının üzerine geldiğimde her zaman üst kısımdaki bölüm güncellenmiyor. İkondan da ne olduğu tam anlaşılmadığı için mecburen üzerine tıklamak gerekiyor. O zamanda haber açılıyor.

Bununla birlikte tasarım olarak daha dar olmuş. Eskisi daha genişti ve ekranımın daha büyük bir bölümünü kullanıyordu. Şimdi ekranımın sağ ve solunda gereksiz boşluklar mevcut. Zoom in yapmak ta çözüm olmayıp aksine kötüleştiriyor.

Bana göre eski sitenin bir tek eksiği vardı. O da periyodik olarak kendini güncellemiyordu. Şu anki güncelliyor mu bilmiyorum. Ancak ilginçtir mobil site uzun zamandan beri kendisini otomatik güncelliyor

Aslında tutucu biri değilim ama eski hali daha iyi daha fonksiyoneldi sanki. Hemen bir yeniliğe de karşı çıkmak gibi olmasın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siteniz çok sorunlu olmuş. macbook da safaride açamıyorum, chrome da sürekli tıkanıyor. haberlere bağmadan kapatıyorum. daha önce çok hoşdu ve verimliydi. gerçekten günde 3-4 kez bakabiliyordum. şimdi ise bir kere bile bakamıyorum. lütfen gerekli düzenlemeyi yapıp yine eski güzel haline geri alın. bu şekilde hiç olmamış.