S 

SDN Okuru
SDN Okuru
sitenin başlangıç sayfası dışında hiçbir link açılmıyor

Sitenin ust kisminda BETA yaziyor. Sizin icin ne anlam ifade ediyor bilemedim. Sabredin

Sabırsızlanıyoruz kusura bakmayın
 Sabırsızlanıyoruz kusura bakmayın 
Merhabalar önceden mobil sitenize "m . shiftdelete . net" telefonumdan opera tarayıcı ile rahatlıkla giriş yapıyordum, şimdi ise ana siteye yönlendirme yapıyor! Lütfen tekrar mobil için olan "m . shiftdelete . net" i aktif hale getirin. İlginize teşekkür ederim, saygılarımla...
(Bu arada baktım dostlar, ziyaretçilerin %25'i IE8 kullanıyor) maddesini okudum. Ancak ne kadar sürecek bu düzeltme? :/ Haberleri okuyamamak gerçekten can sıkıcıSabırsızlanıyoruz kusura bakmayın

Merhaba,
Bu sorun sadece IE 8 için kaldı. Keşke tarayıcınızı güncelleseniz. Onu da düzeltmeye devam ediyoruz.

zamanla onları da halledeceğiz [MENTION=132123]Ultrayer6[/MENTION] çok teşekkürler.
 zamanla onları da halledeceğiz [MENTION=132123]Ultrayer6[/MENTION] çok teşekkürler.
IE11 sürümü kullanıyorum evde ve işte. Tarayıcılarım güncel yani. Ama aynı hata devam ediyor abi. Bilginiz olsun

VEEEEEEEE
Forum başlıklarında iyileştirme tamamlandı dostlar.
Artık çok sayfalı olarak forum başlıklarını ana sayfa ve haberler üzerinden görebileceksiniz.
Forum başlıkları eğer uzunsa, taşma sorunu da giderildi.
Helal Ozan Akçora
 Emeği geçen herkese teşekkürler :thumbup1:
 Emeği geçen herkese teşekkürler :thumbup1: