Sitemiz hacklenmedi!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu arada [MENTION=3]Berkin Bozdoğan[/MENTION] der ki; "ana sayfada yer alan küçük harflerle yazılan kategori adlarının ilk harflerini büyük yazmayalım, o alanın karizması budur zaten" der. Siz ne diyorsunuz :D ben aracıyım.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Troy en başta dediğime geldiniz yani :) Şimdi girişteki resmileri %75-80 oranında büyütseniz tam olacak ;)

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence manşet sola alinmamaliydi ortada göze çarpıcı bir yerde kalması daha makul olabilirdi sonuçta bütün haberlerin genel olarak toplandığı bir yer manseti ortaya güzel bir ölçüye alarak yanına bir kaç yan haber çok iyi olurdu.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
merhaba arkadaşlar, herkesin istediği bir tasarım çok zor :D yol haritamızda var (kişiselleştirilen ana sayfa tasarımı) ama şu anda zor :D o nedenle ortak akıl şeklinde hareket edelim inş :)

Bu arada bir güncelleme yaptık dostlar

http://shiftdelete.net/anasayfa-test

Ana sayfanın alt kısmı sizce bu şekilde daha güzel mi?

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır çok geri kalmış bir tasarım.. Tabi ki bana göre :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence manşet sola alinmamaliydi ortada göze çarpıcı bir yerde kalması daha makul olabilirdi sonuçta bütün haberlerin genel olarak toplandığı bir yer manseti ortaya güzel bir ölçüye alarak yanına bir kaç yan haber çok iyi olurdu.

sola daha ideal bence. zaten ortaya göre sol. kenarlarda yeteri kadar boşluk var. ayrıca göze çarpan ilk yer ortanın soludur.

eğer manşet ortada olup kenarlarında başka şeyler olursa o zaman önemli olan içeriği kalabalık sarmış gibi olur ve kötü bir halde gelir gözümüze.

bence böyle gayet iyi.

boyutlarıda oranlarsak on numara olur.

peske

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, herkesin istediği bir tasarım çok zor :D yol haritamızda var (kişiselleştirilen ana sayfa tasarımı) ama şu anda zor :D o nedenle ortak akıl şeklinde hareket edelim inş :)

yok abi suanki daha iyi

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Troy Aşağıdaki resmi örnek alsanız daha iyi olur :) Bide ziyaretçi sayfayı değiştirdikten sonra belli aralıklarla uyarı sesi verebilir sayfa :) Tabiki rahatsız edecek seviyede değil basit sessiz bir şekilde ama o sesin nerden geldiğini bilecek bir şekilde bu yeterlidir. Ya da şöyle yapabiliriz; Sayfada yeni bir haber verildiğinde uyarı sesi verilebilir.

4-The-Future-of-Airline-Websites-Web-Design-and-User-Experience-Case-Study-by-Fi-Scroll-Down-Destinations.jpg

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
[MENTION=405250]Bizzle[/MENTION], hocam her yoruma değer veriyoe ve satır satır okuyorum ama bu tasarım ne hocam? Haber portalında bu tasarım olur mu? Haber içeriği hakkında ne kadar bilgi sahibi oluyorsun burada?

Bir de ses çıkartan ve okuru rahatsız eden özellikler, istenmiyor.

peske

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=2]Troy[/MENTION] abi slideri cnet.com gibi yapamazmıyız , daha hoş olur?

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=2]Troy[/MENTION] Abi sadece yardım etmeye çalışıyorum ki bunlar sadece öneri yaparsınız yapmazsınız size kalmış. Bu arada illa resimdeki gibi olması gerekmiyor değişiklik yapabilirsiniz üzerinden. Lütfen beni yanlış anlamayın :) Aşağıdaki resimlere bakarsanız ve ciddiye alırsanız sevinirim

5.jpg

3.jpg

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=2]Troy[/MENTION] eskiden haberlerin altında forum üyelerinin yorumları da vardı ama şimdi yok neden kaldırıldı geri getirilse iyi olur

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=2]Troy[/MENTION] hocam lütfen bu isteğimi de görmezden gelmeyin...

Merhaba, yeni tasarıma geçildiğinden beri RSS ile ufak bir başlık sorunu var @Troy .

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi haber başlığını ile bitişik bir biçimde kategorisi de yazıyor.

GbRYqN.png

Ve ufak bir istekte bulunmak istiyorum. Benim için RSS bağlantılar çok önemli, tüm haberleri bu şekilde takip ediyorum. Ama ne yazık ki SDN'nin son 20 RSS bağlantısı gösteriliyor. Yeni tasarımla bu arttırılır diye düşünmüştüm. Bunun sayısını arttırmanız mümkün mü?

y25My9.png

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aşağıda daha net gözüken fotolar var.. [MENTION=2]Troy[/MENTION]

dashboard-design-26.jpg

dashboard-design-110.jpg

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Facebook ile bağlana tıkladığımız zaman yeni üye kaydı oluşturmamız isteniyor. Oysa ki ben Facebook hesabımla giriş yapmak istiyorum. Bunu düzeltirseniz daha güzel olur bence.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya da buna benzer bir yapıya sahip olsa daha iyi olur. Renkler koyu aynı kalsın ;) Öncekiler biraz uç noktalarda ama bu yine de iyi durumda sayılır.

image011.jpg

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Biraz değişiklik yapılmış ama ben hala slide' ın biraz daha büyük olması ve şu anda sağa ve slideın hemen altında olan özetlerin slideın aşağısına alınmasını forumdan başlıklar kısmının da slideın sağına alınmasını öneriyorum. Yani siteyi ilk açtığımız da karşımıza slide ve sağında forumdan başlıklar çıkmalı. Bu kısmın hemen altında sosyal medya ve eposta kısmı diğer özetlerin vs lerin de bunun altında sıralanması lazım -aslında aşağıya alınacak olan özetler de biraz daha büyük boyutlu olabilirler tabiki slide ve forum kısmı dediğim gibi olursa. Böyle olursa bence hem eski kullanışlılıktan taviz verilmemiş hem de daha modern bir görünüm elde edilmiş olur.

Ayrıca ben hala logonun değiştirilmesi taraftarıyım. Malum günümüz flat tasarım zamanı. Eee siz de buna uygun bir logo oluşturabilirsiniz. Tasarımcı arkadaşlar yardımcı olurlar hatta olsunlar. MAC OS bile değişti icabında. :DDDDD

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70

Böyle çok daha iyi olmuş bence.

Bu arada @Berkin Bozdoğan der ki; "ana sayfada yer alan küçük harflerle yazılan kategori adlarının ilk harflerini büyük yazmayalım, o alanın karizması budur zaten" der. Siz ne diyorsunuz :D ben aracıyım.

Aynen buna katılıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biraz değişiklik yapılmış ama ben hala slide' ın biraz daha büyük olması ve şu anda sağa ve slideın hemen altında olan özetlerin slideın aşağısına alınmasını forumdan başlıklar kısmının da slideın sağına alınmasını öneriyorum. Yani siteyi ilk açtığımız da karşımıza slide ve sağında forumdan başlıklar çıkmalı.

Katılıyorum.

papa48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En yeni haberlerin en sola kaydırılması hoş olmuş. Daha önceki bir görüşümde en yeni haberlerin tek başına en üstte durmasının daha hoş olacağını belirtmiştim. Ancak bu halini görünce daha da hoş olduğunu fark ettim. Bir de mobil siteyi düzenlerseniz tadından yenmeyecektir. Başarılarınızın devamını diliyorum, yenilikler her zaman hoştur. Teşekkürler.
Edit: Hızlı haberlerin altındaki slideın üzerlerine imleçle geldiğinde önceki tasarımdaki gibi kendiliğinden değişse daha iyi olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben anlatamadıydım, fakat siz halletmişsiniz şimdi oluyor. Mevzu tamamdır, sıkma canını :biggrin: son hali daha güzel olmuş. Engadget ve phone arenaya doğru gidiyor site. Kolay gele.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Forumdan Son başlıklar Kısmı 15 tane ile sınırlandırılmış, yazık olmuş, halbuki eskisinde altta da sıra vardı ve bir sürü haberi yorumu takip ediyorduk.Rahatlıkla düzeltilebilecek bir ayrıntı bence.

aynen çok sıkıntı yaşatıyor bu durum banada

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Her Şeyden Haberiniz Olsun! şeysi çalışmıyor. mailimi giriyorum ne abonelik onay geliyor maile nede abone olduğuma dair yeni haberlerin mailleri

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada @Berkin Bozdoğan der ki; "ana sayfada yer alan küçük harflerle yazılan kategori adlarının ilk harflerini büyük yazmayalım, o alanın karizması budur zaten" der. Siz ne diyorsunuz :D ben aracıyım.

capitalize olmalı bence :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

portaldaki slaytın altında 2 haber puntosu var sanki eksik gibi burası üçlense çok iyi olur bence :)

aşağıdaki gibi :) Bir de dinamik olarak sayfayla beraber kayan yukarı git butonu olmalı kesinlikle

footer düzenlense iyi olmaz mı ? linkler uppercase olarak kalmış :) bunlarda capitalize olmalı bence

sdn.jpg

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Modern arayüzü beğendim gayet güzel daha da gelişeceğine benziyor. Fakat mobil uygulama bazında windows phone için desteğin artırılmasını talep ediyorum. Geliştirici arkadaşlar windows phone platformuna aynı ilgili gösterebilirse erişim imkanımız daha da fazlalaşabilir :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birde ana menude mouse imlecini bir haberin ustunde tuttugumuz zaman yan habere gecmese daha iyi olur. haberi acmadan ilk basligi okurken surekli degisiyor haber

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ana sayfada bulunan slider üzerinde fare ile durduğumda haberin başlığını okurken biranda diğer habere geçiyor sliderda bir problem var gibi duruyor. Browser Chrome.

Elinize sağlık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Görsel olarak sıkıntılar olduğunu düşünüyorum en basitinden menü altında ki PROGRAM İNDİR... kısım font size öyle ufak olmaz okuyan var okumayan var.
EN ÇOK OKUNANLAR yazısını mor yapmışsınız bence uzaktan yakından ilgisi yok sitenin teması ile dikkatmi çekmeye çalıştınız bilmiyorum ama genel olarak renksel sorunlar var renk karmaşası olmuş.
Footer daha güzel olabilir header ile aynı renk yapın biraz süsleyin daha şık duracaktır.

Baya sorun var bence görsel olarak.

Ayrıca yazılım kısmında çok vakıf değilim ama daha dinamik bir yapı olabilir html 5 teknolojisi ile.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence şunuda halledin. forumda bazı kategorilerde mesaj yazmaya izin verilmiyor. bir üye soru sormuş, tam cevaplayayım diyorum tak mesaj yeri yok.
zaten üye olmak isteyen herkes üye olur. ama her yeri açarsanız mesaj kısmında forum üyeleri daha hızlı sorununa çözüm bulur ve daha çok bilgilenir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sol üst köşedeki yeni haberler alanı daha büyük olmalı küçük kalmış ayrıca hemen yanında 2 şer tane yan yana haber var bunlar gereksiz yer kaplıyor tek habere düşürülse daha sade olur, ayrıca çok konu başlığı var sağda solda altta rastgele dizilmiş gibi üstelik alt alta orantılanmamışta amatörce gözüküyor şimdilik site görünümü